Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa maçlarına gösterdiğin mesaiyi lige de göster farkını görelim hocam.

10 transferden 8.5 u tutmuş kim aldı diyorsun. Kardeş siz boklamaya bahane arıyorsunuz.

neyse Fatih terim istifa diyeyim de rahatla
4 senedir 50 transferinin kaçı tuttu ? Ha gerçi ocak ayını bekliyor değil mi bi 5 topçu daha aldırır

Dünyada bir kaç kişi yok artık Fatih terimin zamanı geçti
çok iyi teknik direktörler gelmek ve senin galatasarayını kurtarmak türk futbolunu ayağa kaldırma için can atıyor biliyor musun?

Hepsi sırada üstelik öyle kafalarına göre de transfer yapmadan pahalı pahalı topçular istemeden hep gençlerle yapacaklarmış.

Sen bu yukarıda söylediklerimin olacağı bir teknik direktör getirileceğine inanıyorsan yemin ederim ben de gitmesini isterim terimin.

Ama yok kardeş yok

Forvet transferine aman karışma bir daha nerde kazma boş kaleye atamayan adam var 3 senede 30 m euro yakın para gitti hepsine maaşlarıyla beraber falcao saymadım onla 50 yı bulur üstelik giden puanlar kaçan şampiyonluklarda cabası işin ehli bir yönetici kaleciyi de kaleye sokan zeki bir forvet transferi yapması şart hatta Tudor a git danış doğru transfer nasıl yapılır diye ayıp değil bunlar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
çok iyi teknik direktörler gelmek ve senin galatasarayını kurtarmak türk futbolunu ayağa kaldırma için can atıyor biliyor musun?

Hepsi sırada üstelik öyle kafalarına göre de transfer yapmadan pahalı pahalı topçular istemeden hep gençlerle yapacaklarmış.

Sen bu yukarıda söylediklerimin olacağı bir teknik direktör getirileceğine inanıyorsan yemin ederim ben de gitmesini isterim terimin.

Ama yok kardeş yok

Benim Galatasarayım Fatih terime kalmadı olmuyor işte 4 senedir top oynattığı yok adamın ve bunun 3 seneside o pahsettiğin genç oyunculara felan da yatırım yapmadı ölmüş eşşeklere yatırım yaptı

Herkes gol yiyeceğimizi anladı bi sen anlamadın uykuya mı daldın artık bilemiyorum.

Halil'i çıkarıp Diagne'yi alsa maç kopacaktı belki de. 90 dakika o şut özürlü çocuğa nasıl dayandın gerçekten anlamak güç.

Benim Galatasarayım Fatih terime kalmadı olmuyor işte 4 senedir top oynattığı yok adamın ve bunun 3 seneside o pahsettiğin genç oyunculara felan da yatırım yapmadı ölmüş eşşeklere yatırım yaptı
çok uzatmadan sorayım sorumu bitsin iş. Bu aynı benim aşıya inanmamam gibi bişe sen inanıyorsun ben inanmıyorum böyle birbirimizi ikna edemeyeceğiz.

Murat kardeşim sen bu sene alınan topçulardan, maaşlardan, her zaman süper olmasa da (takımın çok zamana ihtiyaçları olduğunu 1-2 bölgede sıkıntı olduğunu ben de kabul ediyorum) takımın genel oyununda memnun değil misin?

çok uzatmadan sorayım sorumu bitsin iş. Bu aynı benim aşıya inanmamam gibi bişe sen inanıyorsun ben inanmıyorum böyle birbirimizi ikna edemeyeceğiz.

Murat kardeşim sen bu sene alınan topçulardan, maaşlardan, her zaman süper olmasa da (takımın çok zamana ihtiyaçları olduğunu 1-2 bölgede sıkıntı olduğunu ben de kabul ediyorum) takımın genel oyununda memnun değil misin?

Oyuncuların genç olmasından dolayı transferlerin birçoğundan memnunum ama oynanan oyundan memnun değilim sene başından beri futbol anlamında bir arpa boyu yol alamadık bununda teknik heyete bağlıyorum ve zamanla düzeleceğini düşünmüyorum

Oyuncuların genç olmasından dolayı transferlerin birçoğundan memnunum ama oynanan oyundan memnun değilim sene başından beri futbol anlamında bir arpa boyu yol alamadık bununda teknik heyete bağlıyorum
işte ben burada sana katılmıyorum.
Ben takımda ciddi ciddi bir ışık, gerçekten paslı çıkışlarda çok başarılı işler görüyorum. Murat kardeşim inan kolay değildir 22 yaşında bu seviyelerde oynamak. KAbul edelim bugün az becerikli olsalar gerçekten yenerdik maç konusunda bir video var 2. yarı kaçanlar bir izle.

Son mesajım olsun. Birinin gelip bu yeni kurulan düzeni devam ettireceğini ve daha pozitif bir futbol oynatacağını bilsem inan ben de gitsin derim ama maalesef biri gelecek her şey boka saracak biz yine Fatih hoca bizi kurtar diye ağlayacakmışız gibi geliyor.

Hadi hayırlı akşamlar

5 dakika erken yapsa değişikliği golu yemezdik diye düşünüyorum. Bir de Halil'den cinnahh santrafor olmaz hocam.İnat etme.Mohammed snt ,Halil forvet ya da kanat.Bir kaç maç ısrarla şu şekil deneyelim .

Halilden uç forvet olmaz
Barıştan hiç bişey olmaz

Umarım çok geç olmadan farkedersin.

Herşey iyi gibi görünüyor ancak lazio maçı da bu maçı da pamuk ipliğine bağlı puan aldık onda kaleci hatası bunda da Musleranın kurtardığı zor top gol olsa hocamın hataları daha bariz öne çıkacaktı. Gençlerde hatta tüm oyuncular da sorun yok bence, Fatih hoca etki etmiyor tepki bekliyor.

FDYL3tJX0AoUX1S

Hocam her şey iyi güzelde Babel ve Diagne girse MM ve Barış Alper yerine şuan liderliği garantilemiştik.

Yılların kurdusun bunu senin herkesten iyi bilmen lazım.

Muhammed sonradan girdiği hangi maçı çevirdi , ya da Barış Alper hangi maça etki koydu Randers dışında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt