GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 158

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
415,9K
Sayfa
158/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkmayan bir baskan olsa coktan bodrumda emekli ikrameyesini almis Futboldan kopmus olacakti ama öyle bir baskanimiz olmadi icin hala kendi kafasindaki kurgulari oynatmaya calisip galatasarayin cöküsünü hazirliyor

Halilin bonservisini aldırmadan kovmak lazım büyük kazık yağlanmış bir vaziyette bizi bekliyor bir diğer kazığı da irfancan eğribayat olacak o leş kaleciye kafayı takmış vaziyette

Önce Emre Kılınç'ı bitirdi.. Daha sonra çakı gibi Mohamed'i bitirdi.. Şimdide Morutan'ı bitirecek! Gencecik yetenekli çocuğa yazık olacak..

Acilen kovulması lazım.. Yoksa herşey için geç olacak! Ligin henüz 12. Haftasında Trabzonspordan 10 puan fark yemiş durumdayız!

Fatih Terim İstifa !!

Bu herif surunen kilinc'i almaktan neden vazgecti anlayan war mi

Senden nasil kurtulacagiz biz ya imha edilmen lazim ama zor. Senin gibi korkakla nasil basari gelecek. Takimda bence potansiyel var ama onlari tutan bir antrenor bozuntusu var.

Mac sonunda galip gelmek icin herseyimi verdik der ulan golu yiyince mi basicaz rakibe.

Yedigimiz gol herzaman yedigimiz gol sayisini unuttum boyle malca gollerin.

Korkak durmadan geri oynatmaktan futbolculari mala bagladi.

Muslera uzun top atti diye kizdi herif. Defansin onunde pas yaptirmak istiyor. En buyuk hobisi bu

Ocakta Elnenny,Gedson,Nwakame,Gomis geliyor biraz sabır lütfen

Avrupada rakibi boğan. Topu ısıran takimi ligde niye göremiyoruz. Açıklar mısın
Burda takimi geride tutuyor ne oluyor onu cozemedim. Nezaman onde bassak etkili okduk pozisyon bulduk. Dalga geciyor bizle bu herif defolup gitmeli

Abi ben anlamıyorum ya biz niye Fatih Terim ile her sezon ligin ilk yarıları diğer takımlardan 9-10 puan fark yiyip sonra Ocak hamleleri ile bu puan farkını kapatmaya çalışıyoruz? Yahu şampiyon olduğumuz sene bile 8 puan geriden geldik. Ya niye hiç kimse bu adama bunun hesabını sormuyor niye bu adama toz kondurulmuyor? Neden her sezon ligin ilk yarıları biz tonla puan kaybediyoruz? Ya yemin ederim artık bu döngüden miğdem bulandı bıktım usandım yıldım. Ya bu Terim'i destekleyen arkadaşlar bu durumdan nasıl rahatsız olmuyorlar benim aklım almıyor. Ya her sezon istisnasız ligin ilk yarıları bu kadar puan kaybedilir mi? Arkadaş sezon başı 30 milyon euro bonservis harcamış bu kulüp ve hala aynı oyun aynı puan kayıpları ve bugün kaybedilen puanla birlikte Trabzonspor'un 9 puan gerisinde olmamıza rağmen maç bitiminde sırıtıyor bu teknik direktör .

Burak Elmas şu ana kadar genel olarak pozitif bir izlenim bıraksa da hocayı kovacak yürek yok kendisinde bence.

Bu yüzden hoca kendi bırakıp gitmediği sürece bir ayrılık gerçekleşmez sezon içinde.

Işin içine taraftar girmeli artık. Hoca yuhalanmadığı sürece kendisi kattiyen bırakmaz, hocaya sorsak herşey güllük gülistanlık. Hâlâ hoca ne yaparsa yapsın kabulümdür düşüncesiyle hareket eden çok büyük bir taraftar kitlesi var. Şu biatçı tayfadan da kurtulmak lazım hocayla birlikte.

Az biraz gurur sevgi varsa şu takima zarar vermekten vazgeçer sene sonu gidersin.

Basin mensubu olsam tek soru sormak isterdim. Ilk yarida neyden menmundun da degisiklik yapmadin?

Burak Elmas şu ana kadar genel olarak pozitif bir izlenim bıraksa da hocayı kovacak yürek yok kendisinde bence.

Bu yüzden hoca kendi bırakıp gitmediği sürece bir ayrılık gerçekleşmez sezon içinde.

Işin içine taraftar girmeli artık. Hoca yuhalanmadığı sürece kendisi kattiyen bırakmaz, hocaya sorsak herşey güllük gülistanlık. Hâlâ hoca ne yaparsa yapsın kabulümdür düşüncesiyle hareket eden çok büyük bir taraftar kitlesi var. Şu biatçı tayfadan da kurtulmak lazım hocayla birlikte.
İşin kötüsü hocayı yuhlayacak biri var mı?

Olmayacak duaya amin diyerek geçiyor her maçımız. Yan pas, geriye pas, kaleciye pas. Sanırsın barcelona, veya barcelonayı geri diriltmeye çalışıyor. Pas futbolunu barcelona bile bıraktı. Şu geri pas hatalarından yenen golün sayısını bile unuttuk, ama bu aptallar geri pas yapmaya hala da devam ediyor. Hoca da neredeyse tüm maçların ilk yarısını çöpe attığı gibi sezonun da yarısını çöpe atıyor. Sonra ikinci yarı debelenip duruyor. Hücüm planı olmadığı için yumurta kıça dayanınca habire sahaya forvet sürüp orta sahayı boşaltıp hadi aslanımla maçı, sezonu kurtarmaya çalışıyor.
Aynı aptallıkları geçtiğimiz 3 sezonda da gördük, yaşadık. İlkinde kadro iyi olduğu için tuttu, ama sonraki sezonlar kadro da yaşlanınca yemedi.
Her maçı ciddiye alan, lig ayırt etmeyen hoca aramaya başlayalım lütfen geç olmadan.

Bu herif surunen kilinc'i almaktan neden vazgecti anlayan war mi
Haftalarca doğru dürüst oynatmaz bugün oynatacağı tuttu. Onda da sahanın en rezil ismi olmasına rağmen gölü yedirene kadar sabretti.

Hocayı anlamak mümkün değil 2-3 yıldır. Hamlelerinin arkasındaki mantığı anlamak ise çok güç.

Takıma tempolu oyuncuları doldurup pas oyunu oynatmaya çalışması da inanılmaz bir süreç. Halbuki topun dolaşım hızıyla oyuncuların hızlı koşmasının gram oğlu gram alakası yok. Adamlar hızlı koşuyor diye hızlı paslaşacaklar zannediyor hocamız:d Ligde en yavaş top çeviren takım muhtemelen bizizdir. Hiçbir şey yapmayıp topu öne dikip dönen toplara bassak bu sene en az 5 gol daha az yerdik her maç aynı golü yiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri