Cemal Köroğlu
Aslan Üye
Takımı yedi bitirdi içten içe çürüttü bebeleriKurt hoca.
Meyve kurdu
Takımı yedi bitirdi içten içe çürüttü bebeleriKurt hoca.
Meyve kurdu
Ozledim, bir an evvel gelip terimle beraber iyice ağzımıza etsinler de sezon sonunda ikisinden de kurtulalim. Bu sene boş yere çöpe gitti. Kendimizi yırttık sezona terimle başlamayın diye. Seneler bir bir çöpe gidiyor. Yazik gunah.reisi özlemedin mi kuzen
Terime ultra takımlar vereceksin ki takım terime rağmen sampiyon olsun. Elinde ligin en iyi takimi olmayıp da sampiyon oldugu donem var mi. Lucescunun çöplerle sampiyon oluşu, geretsin şampiyonlukları gibi.Bakiniz Terime ligin cok üstünde bir kadro vereceksiniz o vakit sampiyonluga oynar ama olur demiyorum ama diger takimlara esit veye bir tik altinda bir takim ver sampiyonluk hayal oluyor. Cünkü Terimin defolari cok cabuk ortaya cikiyor Kadro cok iyi degilse.
Oyle Bulenttte oynatir okan buruktaBakiniz Terime ligin cok üstünde bir kadro vereceksiniz o vakit sampiyonluga oynar ama olur demiyorum ama diger takimlara esit veye bir tik altinda bir takim ver sampiyonluk hayal oluyor. Cünkü Terimin defolari cok cabuk ortaya cikiyor Kadro cok iyi degilse.
Milli arada bodrum mu new york mu hodjam
Yok be umrunda mi adamın ne floryada olacak. Basina kapatır eski fotoları servis ettirir.Full 2 hafta floryada olur. Birde sakal uzatip karizma ve cok düsünürmüs gibi poz verir ve resim Twitterde paylasir bizim social media ekibi.