GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 161

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
161/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Maçlarda rakibe pozisyon vermiyoruz. Şanssızlıklar yaşıyoruz. Oyunun hep hakimi biziz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz."

12 hafta 15 puan kayıp.
Maç başı atılan gol ortalaması 1,5. Yediğin 1,25.
Avrupa ligi 4 maç 3 gol.
Yüz küsur kornerde gol yok.

Diyecek de çok bir şey yok, eskileri tekrar etmek istemiyorum. Sadece oyuncu grubunu eleştirmek için, ortada adam gibi oyun olması gerekir. Bu takımın kadro kalitesi Hatay'dan, Konya'dan, Alanya'dan daha iyi değilse zaten tartışmaya da söze de gerek yok. 3 sene bu civarlarda takılırız gençleştirme yapıyoruz diye.

İstifa etmeni de istemiyorum hoca, sene başından beri fikrim aynı. 3 senedir vadettiğin şeyleri bu sene de göreceğimi düşünmüyorum, önümüzdeki 2 sene de. Yarım kalmasın hedeflerin. Gideceksen süreni doldur git ki bu taraftar dönüp dolaşıp seni tek çare olarak göremesin.

1. sezonun bahanesi pandemi, 2. sezonu averajla kaçırdık, 3.sezon gençleştik. bakalım önümüzdeki sezon hangi bahaneyle gelecek önümüze terimciler.

Kendisini beğenmem ama özetten izlediğim kadarıyla penaltımız verilmemiş. Hocamız kötü oyunla şampiyonluğa alıştırdı malum. Böyle hakemler yüzünden puan kaybedince de ritim bulamıyoruz.

Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

"Gerekirse mağlup oluruz ama tekrar edilmesini isterim. Eğer kural buysa. Berabere kalmak istemem."

Maç sonunda şu şekilde bir açıklama yaparak Burak Elmas'a laf atmış. çok yakında Burak Elmas ile de kavga edecek! Burak Elmas bu adamı bugün kovdu kovdu yoksa çok pişman olacak..

Terim bu fırsatı kaçırmamalı
IMG_20211107_195115.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimden hükmen galibiyet veya macin tekrarlanmasi istenildiyse sende evet öyle bi basvuru yapildi diyip susacaksin. Yok ben hükmen galibiyet istemem zart zurt .burak elmas kovmali bunu.

Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

"Gerekirse mağlup oluruz ama tekrar edilmesini isterim. Eğer kural buysa. Berabere kalmak istemem."

Maç sonunda şu şekilde bir açıklama yaparak Burak Elmas'a laf atmış. çok yakında Burak Elmas ile de kavga edecek! Burak Elmas bu adamı bugün kovdu kovdu yoksa çok pişman olacak..

Yavaş kovsun :) bir de bugün kovacakmış haha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt