GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 164

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
164/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hocanın bu kadar kontrollü oyun oynattığını ben zaten hatırlamıyorum. Taçlar garanti olsun diye dengesiz yakalasak bile 10 saatte kullanıyoruz, orta sahada top kazandıysak yeni build-up için Muslera’ya kadar dönüyoruz. Bu arada bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum ama çok fazla yapıyoruz. Atağı bitiremeyeceksek geri dönüyoruz, Halil linked-up olarak geliyor diyoruz ancak bu süreçte ceza sahasına kimse girmiyor. Kenar organizasyonu hazırladık, bomboş orta fırsatı geldi ancak ceza sahasında kimse olmadığı için geri döndük. Bunları yapıp bir de hatalı gol yiyoruz. Hocanın oyuncuları çok fazla kastığını düşünüyorum. Biraz daha serbest bırakmalı bence. Oyuncuya serbestliği vermediği sürece hücumda tıkanıklık devam eder.
Morutan 'ı takıma özel yetenek olsun diye alıyoruz Marsilya maçında 2 defa ceza sahasından top çıkarıyor, Moskova maçında sadece rakibi kovalama görevi veriyor filan ilginç gerçekten

Maçtan sonra açıklamalari yeni dinledim.
Birine çok fena benziyor hoca.
Biri ülkeyle hoca Galatasarayla dalga geçiyor açık açık yapıyor artık.
Oyunu domine ettik demiş vs
Dün bjk ts maçını izledim maç sonu Sergen bu oyunla şampiyonluk gelmez dedi
Bakıyorsun hakem desteği de olsa bjk ts maçında üstündü bastı pres yaptı ts bal bir galibiyet aldı.
Bjk hocası Fatih hoca olsa oyunu metheder rakibin pozisyonu yok vs derdi kesin.
Baskı hissetmiyor hoca başarı için baskı şart.
Burak başkan desteği + genç kadro vs şampiyon olmasam da sıkıntı yok kafasında.
Şu maçta beraberlik bekliyordum kendi açımdan sürpriz skor değil.
Sadece hocanın oyuna müdahale eksiklikleri maçı kazanma isteği azlığı ve maç sonu açıklamaları...
Skordan çok üzen şeyler bunlar.
9 puan kapanmayacak fark değil ama biz şampiyonlugu ana hedef yapmayan hocayla emeklilik sezonu yaşayan kaleciyle kapanmaz.
Doymuş iki adam yakıyor ve yakacak.
Maddi manevi doymuş Fatih hoca ve Muslera yarın takımdan ayrılsın şampiyon Galatasaray derim.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçtan sonra açıklamalari yeni dinledim.
Birine çok fena benziyor hoca.
Biri ülkeyle hoca Galatasarayla dalga geçiyor açık açık yapıyor artık.
Oyunu domine ettik demiş vs
Dün bjk ts maçını izledim maç sonu Sergen bu oyunla şampiyonluk gelmez dedi
Bakıyorsun hakem desteği de olsa bjk ts maçında üstündü bastı pres yaptı ts bal bir galibiyet aldı.
Bjk hocası Fatih hoca olsa oyunu metheder rakibin pozisyonu yok vs derdi kesin.
Baskı hissetmiyor hoca başarı için baskı şart.
Burak başkan desteği + genç kadro vs şampiyon olmasam da sıkıntı yok kafasında.
Şu maçta beraberlik bekliyordum kendi açımdan sürpriz skor değil.
Sadece hocanın oyuna müdahale eksiklikleri maçı kazanma isteği azlığı ve maç sonu açıklamaları...
Skordan çok üzen şeyler bunlar.
9 puan kapanmayacak fark değil ama biz şampiyonlugu ana hedef yapmayan hocayla emeklilik sezonu yaşayan kaleciyle kapanmaz.
Doymuş iki adam yakıyor ve yakacak.
Maddi manevi doymuş Fatih hoca ve Muslera yarın takımdan ayrılsın şampiyon Galatasaray derim.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum.O yüzden zamanında yaptıkları doğru işler bile nefret haline dönüştü bırakmaları gereken zamanı bilmiyorlar egoları kendilerinden büyük.

Morutan 'ı takıma özel yetenek olsun diye alıyoruz Marsilya maçında 2 defa ceza sahasından top çıkarıyor, Moskova maçında sadece rakibi kovalama görevi veriyor filan ilginç gerçekten
Sonra kondisyonu yetersiz diye kesiyor sonraki maç. Adam ön libero gibi topçu kovalıyor yarı sahamızda nerdeyse bek olacak az kaldı.

Frekansi tartisilir ama yeri gelecek gelip defansada yardim edecek adam da kovalayacak. Haa bunu cok ********************* yapiyorsa evet dogru bunun ustunde dusunmek gerekiyor.
Mac boyu hücumdan çok defansta görüyorsak sıkıntı büyük. Bekleri bu kadar defansta görmüyorum bazen. Defansa yardım etsin etmesin demiyoruz ama bazı topçulara tolerans tanırsın. nwaekeme mesela maç boyunca sol defansa yardıma geldiğini 3-4 kere görürsün ama adam uçup kaçıyor. Orta sahanın işidir o bölgedeki defansif açığı kapatmak genel olarak en son kanattaki adam tempolu koşarak gelir yavaş yavaş at gibi depar atarak bekin yapması gereken işi yapmaya çalışırsan ilerde kalenin dibine vardığında içeri top çevirmeye mecalin kalmaz.

Mac boyu hücumdan çok defansta görüyorsak sıkıntı büyük. Bekleri bu kadar defansta görmüyorum bazen. Defansa yardım etsin etmesin demiyoruz ama bazı topçulara tolerans tanırsın. nwaekeme mesela maç boyunca sol defansa yardıma geldiğini 3-4 kere görürsün ama adam uçup kaçıyor. Orta sahanın işidir o bölgedeki defansif açığı kapatmak genel olarak en son kanattaki adam tempolu koşarak gelir yavaş yavaş at gibi depar atarak bekin yapması gereken işi yapmaya çalışırsan ilerde kalenin dibine vardığında içeri top çevirmeye mecalin kalmaz.

Dedigim gibi frekans. Nwakame'de geliyor bu arada. Valencia'da geliyor bunlar olur. Sorun ya da problem olma sikligi ve/veya orta sahadaki eksiklik. TS'de daha az olmasini buna bagliyabiliriz.

Avrupa da hem ilk 11 hem de oyuncu degisiklikleri herzaman yerinde olan bir Fatih hoca

Lig de ise oyuncu tercihleri bastan sona Yanlis olan bir Fatih hoca

Kimsenin yoruldugu falan yok hoca ya kendini kandiriyor bahane olsun diye ya da yanindaki atletik departmani kendisini kandiriyor

20-21 yasindaki oyuncularda yorgunluk olmaz adamlar oynamak icin can atiyor

Buna hala kral imparator taktik dehasi diyen varsa cidden kendini sorgulamali, hele hala kredisi var bir sans daha hakediyor diyenlere birsey demiyorum bile. Terim gitse yerine kim gelecek yanariz biteriz diyenlerede , dünya futboluterimden ibaret degil derim.

Yeni yapilanma genclesme yoluna gidildi ama genc oyuncu bir gram ileri götürmeyen hoca takimin basinda kaldiysa bu yönetime yazar.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok ilginç. Kimse konuşamıyor hakkında. Göz göre göre takımı bitirdi hala eveleyip geveliyorlar. Ne yapıyorsun hoca diyebilen kimse yok. Türkiye yi sindirmiş. Sadece internette kim oldukları belirsiz kişiler eleştirebiliyor... Nereye kadar böyle gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt