GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 165

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
165/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyunu ve kurguyu beğendim ben yalnızca hücumda sonuca gitmekte zorlanıyoruz. bu da çok çalışmayla, uyumla, ezberle ya da devre arası ileri uca 2 tane kaliteli hücumcuyla çözülecek bir şey. sonuçta bu sene kurulan bi takımız, ileri uçtaki gençlerden sadece kerem yavaş yavaş topa sahip olmanın değerini öğrenmeye başladı. morutan, barış veya halil hemen sonuca gitme heyecanında isimler. oyunları olgunlaşacaktır elbet ama şuan için o 3 lüden sadece biri sahada olmalı. 2 tane tempo ayarlayan, yaratıcı adam şart

Avrupa da hem ilk 11 hem de oyuncu degisiklikleri herzaman yerinde olan bir Fatih hoca

Lig de ise oyuncu tercihleri bastan sona Yanlis olan bir Fatih hoca

Kimsenin yoruldugu falan yok hoca ya kendini kandiriyor bahane olsun diye ya da yanindaki atletik departmani kendisini kandiriyor

20-21 yasindaki oyuncularda yorgunluk olmaz adamlar oynamak icin can atiyor
Oyuncuların yorgunluğuna göre değişiklik yapıyor olsaydı en başta Cicaldau, Halil ve Kerem üçlüsünü değiştirirdi. Maçın ilk başlangıcında bile belli oluyordu bu üçlünün ne kadar yorgun göründüğü

Fatih Terim 'in ki bahane Morutan 'a bir kafayı taktı onu oynatmamak için bahaner uyduruyor öncesinde Mostafa Mohamed 'e de aynısını yaptı. Futbolcunun performansı veya yorgunluğu filan hiç umrunda değil Fatih Terim 'in tamamen duygusal bakıyor olaylara artık

Levent Tüzemen: "Değişiklikler sonrası Karagümrük kalesinde kurulan baskıya bakınca Terim'in, 'Keşke değişiklikleri erken yapsaydım' dediğini düşünüyorum. "

bitmiyo bu keşkeler

Şimdi gerceklere donersek, en az Mayis ayina kadar burada. Onun icin bir kere Gedson alinmali. Gedson gelirse ortaya dusen toplara daha cok sahip oluruz ve baskimiz 2 misline cikar. 2 misline ciktiginda Cica ve Morutan'in neler yapabilecegine şahit olacagiz veya kisaca simdiye kadar Taylan yerine Gedson olsaydi neler degisirdi diye dusunun.
Tek yapmasi gereken artik forvetini secmeli. Papatya fali gibi Mustafa mi, Cagne mi, Halil mi diye yapmamali.
Eger forvet transferi olmazsa Boey'e gore mutlaka sag bek alinmali.
Bana kalsa 2 orta saha alirim ama iste Boey belirsiz.

Levent Tüzemen: "Değişiklikler sonrası Karagümrük kalesinde kurulan baskıya bakınca Terim'in, 'Keşke değişiklikleri erken yapsaydım' dediğini düşünüyorum. "

bitmiyo bu keşkeler
Tamam da asıl soru şu. Niye sahaya sürülen 11 adamla değil de hep değişikliklerle maçı kurtarmaya çalışıyoruz ya da kurtarmak zorunda kalıyoruz?

Önemli olan nokta bu.

Şimdi gerceklere donersek, en az Mayis ayina kadar burada. Onun icin bir kere Gedson alinmali. Gedson gelirse ortaya dusen toplara daha cok sahip oluruz ve baskimiz 2 misline cikar. 2 misline ciktiginda Cica ve Morutan'in neler yapabilecegine şahit olacagiz veya kisaca simdiye kadar Taylan yerine Gedson olsaydi neler degisirdi diye dusunun.
Tek yapmasi gereken artik forvetini secmeli. Papatya fali gibi Mustafa mi, Cagne mi, Halil mi diye yapmamali.
Eger forvet transferi olmazsa Boey'e gore mutlaka sag bek alinmali.
Bana kalsa 2 orta saha alirim ama iste Boey belirsiz.

Bu takimin eforunda sorun yok bence. Defansi da marcao dönünce iyi yapiyoruz, boey de dönerse daha iyi olacak ama bu takimin yetenekli oyuncu eksigi var. Dombili feg o halisaha fizigi haliyle bile fark yaratıyor. Biz beklerden 0 katki alıyoruz, berkan taylan katki vermiyor. Cicaldau çok begenirim ama sistem oyuncusu, hadi msc kitlendi cica ciksin bir gol atsin adami degil, morutan papatya fali gibi, kerem genelde acik alan oyuncusu. Kapali savunma yapan rakiplere karsi kozumuz yok.

12 haftada 9 puan geriye düştük, Fatih Terim 'e kalsa işte 3 günde bir maç yapıyoruz der, Morutan toplu oyunda kendini geliştirmesi lazım der işte Halil 'le de olmuyor onsuz da olmuyor der

Ama bu takım neden bir türlü doğru düzgün bir hücum performansı gösteremiyor diye kafayı yormuyor.

Bu sene Trabzon iyi olduğu için fark çok açıldı. Trabzon eskisi gibi kötü olsa, biz şu an şampiyonluğun en büyük adayıydık. Terim de şişinip dururdu.

Bu sene Trabzon iyi olduğu için fark çok açıldı. Trabzon eskisi gibi kötü olsa, biz şu an şampiyonluğun en büyük adayıydık. Terim de şişinip dururdu.
Tersten bakarsak fb ve özellikle bjk sakatlıklar nedeniyle bu kadar kötü olmasa Terim su anda kıvranıyordu. Ne ballı ki rakipler de cacik. Lakin fb td değişikliği yapacak, bjknin sakatları iyilesecek ve avrupa macerası bitecek. Yani onlar için geleceğe dair umut kırıntıları olabilir, biz ise aynı tas aynı hamam iğrenç futbol sıfır ümitle devam edeceğiz. Bu sezon bitmez.

Tersten bakarsak fb ve özellikle bjk sakatlıklar nedeniyle bu kadar kötü olmasa Terim su anda kıvranıyordu. Ne ballı ki rakipler de cacik. Lakin fb td değişikliği yapacak, bjknin sakatları iyilesecek ve avrupa macerası bitecek. Yani onlar için geleceğe dair umut kırıntıları olabilir, biz ise aynı tas aynı hamam iğrenç futbol sıfır ümitle devam edeceğiz. Bu sezon bitmez.
Daha çok maç var, belli olmaz ama bizden cacık olmayacağı kesin. Hiç bir hatasından ders almıyor. Onu buna takıyor, gereksiz demeçler falan...İşimiz zor.

Teknik taktikten önce kadro istikrarı sağlaması şart. Dar kadro ile şampiyonlukların alameti farikasından biri metazori oluşan kadro istikrarı. Bizim en temel problemimiz bu.

Bıraktım de, sende rahatla bizde.
Bu nedir allah aşkına. Kaçyıldır takımın başındasın baksan 20 tane daha transfere ihtiyaç var.

Tadında bırak seni savunanları usandırma, bıktırma. Klüp içinde yada dışında farklı görevler alabilirsin, şuan eşofman sana bol geliyor. Takım elbise giy yada pijama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt