Eyup bu kafada bir adam.Şimdi iyi oynarız kötu oynarız ama bu kafada adamlar yapılanma falan bilmezler.Genç oyuncu falan da umurlarında değildir.Başarı hastası resmen.
Oyuncuların yorgunluğuna göre değişiklik yapıyor olsaydı en başta Cicaldau, Halil ve Kerem üçlüsünü değiştirirdi. Maçın ilk başlangıcında bile belli oluyordu bu üçlünün ne kadar yorgun göründüğüAvrupa da hem ilk 11 hem de oyuncu degisiklikleri herzaman yerinde olan bir Fatih hoca
Lig de ise oyuncu tercihleri bastan sona Yanlis olan bir Fatih hoca
Kimsenin yoruldugu falan yok hoca ya kendini kandiriyor bahane olsun diye ya da yanindaki atletik departmani kendisini kandiriyor
20-21 yasindaki oyuncularda yorgunluk olmaz adamlar oynamak icin can atiyor
Sonuna kadar katılıyorum, Fatih Terim bu takımın başında 3 yıl daha kalsa kesin şampiyon olur diyebiliyor musun reis ? ben diyemem açıkçasıSorun yeni yapilanma degilki gayet de yeni yapilanma ile bile sampiyon olursun, yeterki bu takimin basinda iyi bir hoca olsun, oda bizde olmadi icin basari gelemez.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olamaz ama kalırsa bir 3 yıl daha süre ister.Sonuna kadar katılıyorum, Fatih Terim bu takımın başında 3 yıl daha kalsa kesin şampiyon olur diyebiliyor musun reis ? ben diyemem açıkçası
Levent Tüzemen: "Değişiklikler sonrası Karagümrük kalesinde kurulan baskıya bakınca Terim'in, 'Keşke değişiklikleri erken yapsaydım' dediğini düşünüyorum. "
bitmiyo bu keşkeler
Levent a.k.a mindhunterLevent terimin beynini mi okumus ?
Tamam da asıl soru şu. Niye sahaya sürülen 11 adamla değil de hep değişikliklerle maçı kurtarmaya çalışıyoruz ya da kurtarmak zorunda kalıyoruz?Levent Tüzemen: "Değişiklikler sonrası Karagümrük kalesinde kurulan baskıya bakınca Terim'in, 'Keşke değişiklikleri erken yapsaydım' dediğini düşünüyorum. "
bitmiyo bu keşkeler
Şimdi gerceklere donersek, en az Mayis ayina kadar burada. Onun icin bir kere Gedson alinmali. Gedson gelirse ortaya dusen toplara daha cok sahip oluruz ve baskimiz 2 misline cikar. 2 misline ciktiginda Cica ve Morutan'in neler yapabilecegine şahit olacagiz veya kisaca simdiye kadar Taylan yerine Gedson olsaydi neler degisirdi diye dusunun.
Tek yapmasi gereken artik forvetini secmeli. Papatya fali gibi Mustafa mi, Cagne mi, Halil mi diye yapmamali.
Eger forvet transferi olmazsa Boey'e gore mutlaka sag bek alinmali.
Bana kalsa 2 orta saha alirim ama iste Boey belirsiz.
Tersten bakarsak fb ve özellikle bjk sakatlıklar nedeniyle bu kadar kötü olmasa Terim su anda kıvranıyordu. Ne ballı ki rakipler de cacik. Lakin fb td değişikliği yapacak, bjknin sakatları iyilesecek ve avrupa macerası bitecek. Yani onlar için geleceğe dair umut kırıntıları olabilir, biz ise aynı tas aynı hamam iğrenç futbol sıfır ümitle devam edeceğiz. Bu sezon bitmez.Bu sene Trabzon iyi olduğu için fark çok açıldı. Trabzon eskisi gibi kötü olsa, biz şu an şampiyonluğun en büyük adayıydık. Terim de şişinip dururdu.
Daha çok maç var, belli olmaz ama bizden cacık olmayacağı kesin. Hiç bir hatasından ders almıyor. Onu buna takıyor, gereksiz demeçler falan...İşimiz zor.Tersten bakarsak fb ve özellikle bjk sakatlıklar nedeniyle bu kadar kötü olmasa Terim su anda kıvranıyordu. Ne ballı ki rakipler de cacik. Lakin fb td değişikliği yapacak, bjknin sakatları iyilesecek ve avrupa macerası bitecek. Yani onlar için geleceğe dair umut kırıntıları olabilir, biz ise aynı tas aynı hamam iğrenç futbol sıfır ümitle devam edeceğiz. Bu sezon bitmez.