GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 186

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
186/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik, taktik bilgisinin sorgulanmasının yanında, sezon başı yaptığı transferlerle kurduğu kadro da sorgulanmalı. Sıradan yetenekleri olan, vasat bir kadro kurulmuş. Bizim standartlarımıza göre büyük bir bütçeyle hem sıradan hem de eksik kadro kurmak bile başlı başına fiyasko. Daha önce harcattığı paralardan ve aldırdığı saçma futbolculardan bahsetmiyorum bile.

FEvQR8gXwAwAboA

Ah hocam defansta yaptığın istikrarlı kadroyu diğer bölgeler de de yapsan keşke. Sürekli oyuncular pozisyonlar değişiyor rakipten önce biz şaşırıyoruz..

Maalesef çaylak başkanı parmağında oynatıyor. Gelecek sezona da bununla başlarız ve artik sezon ortasında mecburen dehlenir ama olan bizim bir senemize daha olur. Ömür gidiyor yaw 5 senemiz bu adamın elinde çöp oldu. Yazik günah.

Teknik, taktik bilgisinin sorgulanmasının yanında, sezon başı yaptığı transferlerle kurduğu kadro da sorgulanmalı. Sıradan yetenekleri olan, vasat bir kadro kurulmuş. Bizim standartlarımıza göre büyük bir bütçeyle hem sıradan hem de eksik kadro kurmak bile başlı başına fiyasko. Daha önce harcattığı paralardan ve aldırdığı saçma futbolculardan bahsetmiyorum bile.
Nelsona vasat diyenler aynı mantık

Fatih Terim in Galatasaray kariyeri bu gece bitmiştir

Ultraslan çıkıp şimdi daha yüksek sesle Mancini istifa dediği gecelere..

Yöneticilerin çıkıp Hagi ye yapamıyorsan yapamıyorum de bırak kardeşim diye isyan ettiği gecelere gerek yok

Ünal Aysal gibi bir babayiğitin çıkıp bu ELEMANI istemiyorum dediği günlere ihtiyacımız var tekrar kalkınmak için

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt