Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
Hakemi konuşacağınıza Galatasarayı bu kadar değersizleştiren terime 2 laf edin eyyy terimciler
Bana mı dönsün Semih????Son vuruşlardaki talihsizlikler ve saçma hakem hataları okların hocaya dönmesine sebep verdi
hala yok şu gol kaçtı, yok hakem böyle yaptı. boşverin bu maçı,geçen maçı. ortada yıllardır futbol demeye bin şahit lazım bi kepazelik var sahada neden görmüyor insanlar anlamıyorum, kral çıplak ama çoğu görmüyor. galatasaray maçları işkenceye döndü taraftar içinSu adamdan bir kurtulsak dünyada kendisinden daha kötü bir td olmadigi icin buyuk bir sıçrama yaşayacağız lakin ekibimize sirayet etmis olan statukocu huloghcu çıkarcı yalama zihniyet nedeniyle bu devrimi gerceklestiremiyoruz. Yaziklar olsun.
Maalesef taraftar kalitemiz ulkedeki secmen kalitesiyle ayni orantıda yerlerde. Gözlerinin önündeki göremiyorlar.hala yok şu gol kaçtı, yok hakem böyle yaptı. boşverin bu maçı,geçen maçı. ortada yıllardır futbol demeye bin şahit lazım bi kepazelik var sahada neden görmüyor insanlar anlamıyorum, kral çıplak ama çoğu görmüyor. galatasaray maçları işkenceye döndü taraftar için
Kovulup tazminat cukkalamayı bekliyor.sergene ilaç oldun, vitora ilaç oldun, trabzona ilaç oldun, başakşehire ilaç oldun, rezil oldun. daha neyi bekliyorsun istifa etmek için
Mancini her manada 10 tane Terim eder.Terimci değiliz çok şükür Galatasaraylıyız
Hamza hoca gibi Galatasaray a faydamın olmadığını anladığım an çeker giderim diyenler
Mancini gibi devasa tazminatı ardında bırakanlar daha büyük Galatasaraylıdır benim gözümde
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pek konuşulmuyor bu konu ama çok haklısın. Bırakamadı gitti şu tuhaf hareketleri, bugün hayatının ilk derbi maçına çıkan deneyimsiz teknik direktör gibiydi.Yeni nesil bunun yüzünden Galatasaray'lı olmayacak, sürekli kaybeden, ucube bir düzen yaratan takım taraftar falan kazanamaz. Onu da geçtim, bir zamanlar idolü olduğu neslin bile saygısını büyük ölçüde kaybetti bana göre. İşi gücü hır gür, futbol adamlığı falan bitti artık.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi