GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 187

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
187/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su adamdan bir kurtulsak dünyada kendisinden daha kötü bir td olmadigi icin buyuk bir sıçrama yaşayacağız lakin ekibimize sirayet etmis olan statukocu huloghcu çıkarcı yalama zihniyet nedeniyle bu devrimi gerceklestiremiyoruz. Yaziklar olsun.
hala yok şu gol kaçtı, yok hakem böyle yaptı. boşverin bu maçı,geçen maçı. ortada yıllardır futbol demeye bin şahit lazım bi kepazelik var sahada neden görmüyor insanlar anlamıyorum, kral çıplak ama çoğu görmüyor. galatasaray maçları işkenceye döndü taraftar için

Yeni nesil bunun yüzünden Galatasaray'lı olmayacak, sürekli kaybeden, ucube bir düzen yaratan takım taraftar falan kazanamaz. Onu da geçtim, bir zamanlar idolü olduğu neslin bile saygısını büyük ölçüde kaybetti bana göre. İşi gücü hır gür, futbol adamlığı falan bitti artık.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hala yok şu gol kaçtı, yok hakem böyle yaptı. boşverin bu maçı,geçen maçı. ortada yıllardır futbol demeye bin şahit lazım bi kepazelik var sahada neden görmüyor insanlar anlamıyorum, kral çıplak ama çoğu görmüyor. galatasaray maçları işkenceye döndü taraftar için
Maalesef taraftar kalitemiz ulkedeki secmen kalitesiyle ayni orantıda yerlerde. Gözlerinin önündeki göremiyorlar.

Yeni nesil bunun yüzünden Galatasaray'lı olmayacak, sürekli kaybeden, ucube bir düzen yaratan takım taraftar falan kazanamaz. Onu da geçtim, bir zamanlar idolü olduğu neslin bile saygısını büyük ölçüde kaybetti bana göre. İşi gücü hır gür, futbol adamlığı falan bitti artık.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pek konuşulmuyor bu konu ama çok haklısın. Bırakamadı gitti şu tuhaf hareketleri, bugün hayatının ilk derbi maçına çıkan deneyimsiz teknik direktör gibiydi.

Pas tutmuş bir şeye boya vurursaniz tutmaz veya dokulmus duvara boya vurursaniz tutmaz

once bir zimparadan gecirmenjz lazim.
biz pas tutmus terime musleraya boya vuruyoruz, tutmuyor arkadas olmaz . her sey yenileniyor ama takim top oynayamiyor, cunku yenilenmesi gereken sey halen duruyor. en guzel tabloyu al en guzel boyayi al duvara koy bakalim 2 gun sonra ne oluyor.

Hoca ve ekip degisikligi sart. korkanin cocugu olmaz

bugün bu başlığa gelip istifa isteyenlerin terimci mi galatasaraylı mı yoksa sapsarı bir kuş mu olduklarını anladığımız hoca.

hakem saçma sapan bir kartla berkana kart verip oyundan düşürsün,70 yaşındaki adam topun üstünden zıplamadı diye kart versin sonra tertemiz golü iptal etsin, 5 dakika sonra aynı pozisyon olsun dinlemeye bile gerek duymasın ve daha saymak istemiyorum..

ama gel; fatih terimci değil galatasaraylısın öyle mi, diagnenin golüyle maç bitseydi burda biriniz başlığa uğramazdı ama?
biz belediye takımlarından 5 yediğimiz dönemleri de avrupada adımızın bile okunmadığı maçları da hepsini gayet iyi hatırlıyoruz. kim terimci kim gsaraylı onu bilmem ama sizin gibilerin eline düşmektense varsın bir derbi kaybedelim.

Hoca, Pereira gibi Hikmet Karaman gibi ortalama antrenörlere kaybetmeyi standart haline getirdi senelerdir sıkıntı burada başlıyor Terim sıradan hoca değil normal karşılanmamalı bu durum en başta hoca karşılamamalı zaten. Bunu kabulleniyorsa kendi kariyerine hakaret eder en başta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt