GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 189

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
189/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergene ilaç oldun, vitora ilaç oldun, trabzona ilaç oldun, başakşehire ilaç oldun, rezil oldun. daha neyi bekliyorsun istifa etmek için

Ecza deposu gibi.

Konusmamak icin atildi

Yazik Gercekten

Milli ara’yi yine bos gecirdik herhangi bir calisma yapilmamis

Anlatacağı garip hikayeler bitmiş olabilir. Ya da yenilerini yazmak için vakte ihtiyacı vardır.

Asıl hüloğculuk sırf anti ftciyim diye skoru gelip adama bağlamak için takla atmaktır
Yediklerimiz, kaçırdıklarımız ve adi hakemlerin benzer 3 posyonun hepsinde aleyhimizde karar vermelerini göz ardı edip gelip mançiniden fln bahsedilmesinden anlaşılabilir
Gtü sıkışanın ufak akılları ile mevzuyu politik alegoriyle götürmeğe çalışması da acınılacak ezik bir davranıştır

3 senedir oynanan rezil futbol yüzünden eleştiriyoruz zaten skorla alakalı değil, yensek de aynı yenilsek de kanser team.

4 senedir takimin basinda, iyi oynadigimiz mac sayisi 20ye gecmez.

4 sene diyorum, ortalama 140 mac yapar, gerisine siz dusunun.

Derbylere zaten umrumda degil, derby le normal macin tek farki, galip veya yenilirsen, Twitter ergenlerinden sov olmasi.

Takim ne oynuyor 4 senedir anlamiyorum, bu eleman gitmedigi surece biz top falan oynamiyacaz.

25m euro kadro kurdurup, en rezil fenere 1-2 evinde kaybediyorsun.

Yabanci hoca bosuna demiyoruz, elin Almani geldi 2 ayda depresyonda olan mili takima play-off'a soktu, demek ki adam birsey deniyor ve yapiyor.

Has 23 yasindaki forvetin var, onla baslamayip Halile basliyorsun. Gercekten anlamak guc.

Parali trollerine ve butun ekibine al ve cek git rezil herif, utanmadan daha duruyor. Galatasarayin artik genc, dinamik, cagdas yabanci bir teknik adami lazim.

Turk teknik adamlardan nefret ediyorum.

bütün pozisoynlar 65'te taylan oyuna girdikten sonra. rakibe sertlik için 6 numarada berkan'la çıktı diyecem ama aynı maçın 11'ine morutan'la feghouli'yi de birlikte attı. 6'da taylan, sağa yakın morutan başlasa kazanırdık bu maçı. ilk yarıdan ders almayıp 2. yarı 20 dakika daha aynı orta sahayla beklemek de ayağa gelen şansı da reddetmek oldu. derbi maçları orta sahada kazanılır, biz maçın 3'te 2'sinde morutan-cica-berkan'la oynayarak mağlubiyete davetiye çıkardık.

bugün bu başlığa gelip istifa isteyenlerin terimci mi galatasaraylı mı yoksa sapsarı bir kuş mu olduklarını anladığımız hoca.

hakem saçma sapan bir kartla berkana kart verip oyundan düşürsün,70 yaşındaki adam topun üstünden zıplamadı diye kart versin sonra tertemiz golü iptal etsin, 5 dakika sonra aynı pozisyon olsun dinlemeye bile gerek duymasın ve daha saymak istemiyorum..

ama gel; fatih terimci değil galatasaraylısın öyle mi, diagnenin golüyle maç bitseydi burda biriniz başlığa uğramazdı ama?
biz belediye takımlarından 5 yediğimiz dönemleri de avrupada adımızın bile okunmadığı maçları da hepsini gayet iyi hatırlıyoruz. kim terimci kim gsaraylı onu bilmem ama sizin gibilerin eline düşmektense varsın bir derbi kaybedelim.
10 senedir şu forumda okuduğum en saçma post

4 senedir takimin basinda, iyi oynadigimiz mac sayisi 20ye gecmez.

4 sene diyorum, ortalama 140 mac yapar, gerisine siz dusunun.

Derbylere zaten umrumda degil, derby le normal macin tek farki, galip veya yenilirsen, Twitter ergenlerinden sov olmasi.

Takim ne oynuyor 4 senedir anlamiyorum, bu eleman gitmedigi surece biz top falan oynamiyacaz.

25m euro kadro kurdurup, en rezil fenere 1-2 evinde kaybediyorsun.

Yabanci hoca bosuna demiyoruz, elin Almani geldi 2 ayda depresyonda olan mili takima play-off'a soktu, demek ki adam birsey deniyor ve yapiyor.

Has 23 yasindaki forvetin var, onla baslamayip Halile basliyorsun. Gercekten anlamak guc.

Parali trollerine ve butun ekibine al ve cek git rezil herif, utanmadan daha duruyor. Galatasarayin artik genc, dinamik, cagdas yabanci bir teknik adami lazim.

Turk teknik adamlardan nefret ediyorum.
Turk teknik direktörlerden nefret etme. Okan hocam gibi EmreB gibi Bulent Kaptan gibi pırıl pırıl genç Galatasaraylı hocalarımız var. Başımızdaki dunyanin en kotu tdsi diye bunları yok saymak olmaz.

bütün pozisoynlar 65'te taylan oyuna girdikten sonra. rakibe sertlik için 6 numarada berkan'la çıktı diyecem ama aynı maçın 11'ine morutan'la feghouli'yi de birlikte attı. 6'da taylan, sağa yakın morutan başlasa kazanırdık bu maçı. ilk yarıdan ders almayıp 2. yarı 20 dakika daha aynı orta sahayla beklemek de ayağa gelen şansı da reddetmek oldu. derbi maçları orta sahada kazanılır, biz maçın 3'te 2'sinde morutan-cica-berkan'la oynayarak mağlubiyete davetiye çıkardık.

Hadi orada bir hata yaptın bari elinde skoru değiştirebilecek morutan dururken neden 33 luk feghouliyi oyunda tutarsın ki ?Morutan kaç kez böyle leş gibi görünüp tabelayı değiştirmiştir herif bunu bile ongoremiyor 80 dk feghouli izletti..

Sezon basi Guardiolayi getirsek, 13 mac sonra 21 puani olsa coktan kovulmustu. Normalde 13. haftayi görmezdi bile. Prandelli ligde 1,9 puan ortalamasiyla kovulmustu. Hoca 1,61 de bu sezon.
Kovulmazdi
Bu sezonun illa şampiyonluk sezonu olmadığını bir ben mi idrak ediyorum.
Olmuş değil olacak oyunculara ciddi yatırım yapıldı değil Terim, Okan hoca vs olsa yine Kovulmazdi.
Kendi fikrimi değil başkanın kafasındaki bahsettiğim şey

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mac icin elestirmeyecegim. Pozissona girdik mi? Girdik. Diagne feghouli kerem kaleciyle bas basa atamadilar. Eziklerin ilk golü faul. Diagnenin bi penaltisi var normalde avantaji oynatmaliydi bu seref yoksunu hakem ama görüp düdügü caldi ve kirmiziyi verdi akabinde sayilmayan gol ise tertemiz idi. Diagnenin ayagina takilip düsen rakibe faul verildi. Keske fatih terim gidip hakemin agzini burnunu kirsaydi.

Hadi orada bir hata yaptın bari elinde skoru değiştirebilecek morutan dururken neden 33 luk feghouliyi oyunda tutarsın ki ?Morutan kaç kez böyle leş gibi görünüp tabelayı değiştirmiştir herif bunu bile ongoremiyor 80 dk feghouli izletti..

ikisinden hangisinin çıkacağı çok fark etmezdi ama 2. 45'e de 2'sinni olduğu 11'le çıkmak büyük rezalet oldu.

bugün bu başlığa gelip istifa isteyenlerin terimci mi galatasaraylı mı yoksa sapsarı bir kuş mu olduklarını anladığımız hoca.

hakem saçma sapan bir kartla berkana kart verip oyundan düşürsün,70 yaşındaki adam topun üstünden zıplamadı diye kart versin sonra tertemiz golü iptal etsin, 5 dakika sonra aynı pozisyon olsun dinlemeye bile gerek duymasın ve daha saymak istemiyorum..

ama gel; fatih terimci değil galatasaraylısın öyle mi, diagnenin golüyle maç bitseydi burda biriniz başlığa uğramazdı ama?
biz belediye takımlarından 5 yediğimiz dönemleri de avrupada adımızın bile okunmadığı maçları da hepsini gayet iyi hatırlıyoruz. kim terimci kim gsaraylı onu bilmem ama sizin gibilerin eline düşmektense varsın bir derbi kaybedelim.
56b179b4b5bb0_374212b.jpg

Turk teknik direktörlerden nefret etme. Okan hocam gibi EmreB gibi Bulent Kaptan gibi pırıl pırıl genç Galatasaraylı hocalarımız var. Başımızdaki dunyanin en kotu tdsi diye bunları yok saymak olmaz.

Muratim, oylede gercekten biktik artik yani. Belezoglu daha yeni basladi, onu daha gorecez ama iyi gidiyor simdilik.

Bulent ve Okan basarili gidiyorlar, ama bizde calismasi icin daha cok tecrube ve kupa lazim.

Ben aylardir Rudi Garcia diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt