GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 190

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
190/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muratim, oylede gercekten biktik artik yani. Belezoglu daha yeni basladi, onu daha gorecez ama iyi gidiyor simdilik.

Bulent ve Okan basarili gidiyorlar, ama bizde calismasi icin daha cok tecrube ve kupa lazim.

Ben aylardir Rudi Garcia diyorum.
Su gitsin de isterse yavşak çinli bir herif gelsin ona da raziyim. Yeter be iki saattir 3 paket sigara bitirdim ciğerlerim iflas etti.

şu adamın oynattığı futbolu herhangi başka biri oynatsa 2 ay sonra bavulunu verip hadi çektir git derler. 3 yıldır bu adamın başarısızlıklarına kılıf bulmaya çalışıyoruz. terimin devri çoktan bitti kendisi de destekçileri de inatla görmüyor. zaten hiçbir zaman futbol dahisi değildi ama insan yönetimindeki başarısıyla fark yaratıyordu son döneminde onu da yapamadı çünkü yaşlandı ve dünya futbolu da gelişti, değişti. sökmüyor artık o çağ dışı yönetim şekli

Yav ta sene başından beri bu sene kıstasım şampiyonluk değil dedim, yan bu seneden şampiyonluk beklentim yok.

Ama kardeşim ta 5 hafta duran top çalışıyoruz dediler duran toptan golü bırak kendi kalemizde gol görüyoruz(gerçi bu yıllardır sürekli oluyor) bunun olmaması için iki süpürücü adamı orta sahaya koyacaksın dönen topta kart görecek , vücudu sokup faul alacak.
Lan bu takımı izliyorsam sırf oyuncuların verdiği ışıktan izliyorum.

Bakın bir takımda;
1-Duran top çalışıyoruz diyip hiçbir değişim olmazsa
2-Sürekli orta sahayı boş bırakıp aynı goller yememizi sağlarsan
3-Her değişikle takım daha iyi olacağına kötüye giderse.
4-Bir takımda 3'ü forvet diğeri babel olmak üzere 4 tane ofansif oyuncu ile başarılı şut atamıyorsan.
5-Hadi bunlar olur dersin farklılık beklersin en azından ceza sahası dışından gol atarsın daha o da yoksa.
6-Bizde oynarken bok gibi takılıp gittiğinden beri takımı sırtlayan oyuncuların varsa.
7-Bariz kötü oynadığın kabak gibi ortadayken sürekli bu iyiydik dersen.

Taraftar dolup taşar.

Yav bu adamın kaçıncı senesi artık unuttum sadece bireysel performans onyekuru çıksın, kerem çıksın, mustafa çıksın atsın. Marcao her topa atlasın engellesin.

Abicim futbol bu değil yahu. Hepsini geçtim hiçbir boku düzeltemiyorsan takımdaki bütün oyunculara bitiricilik çalıştırsan şu durumdan 10 puan fazlan olurdu.
Ya bunları yapıyoruz hoca ne yapsın dersen bu kadar gelişmeyen anlamayan oyuncuyu aynı anda takıma almak başarı örneğidir.

Ya bak tek özelinde değil bu.
Bakın bakasetas geçen sene ceza sahası dışından sürekli atıyordu takım değişti herif daha çok atar oldu çünkü girdiği pozisyon arttı.
Yav sende aynısını daha iyisi mesafe tanımaksızın yazan emre vardı yahu emre geldiğinden beri ceza sahası dışından gol attı mı bu adam.

Milli maçta bulduğunu sokan muhammed var, geldiğinde muazzamdı bu adam şut çekemez oldu. 30+ gol atıp ligin gol rekorunu kırmış forvetin var. Boş kale dolu kale attı mı attı. Adam gol atamıyor yav.
Falcao geldi sürüngen futbolu oynadı gibi zarzor gol atarak gitti gitti gideli şov yaptı adam barca'nın içinde gezdirdi herif.
Takımda seriyi istemedi istesen her türlü yine kiralık alırdın almak istemedi o günden beri orta sahadaki her adamdan seri gibi oynamasını istedi.
Takımın en büyük gol silahı yedektn soktuğunda tüm kapıları açan onyekuruyu aldırmadı az bekle bile demedi şimdi de garip adamlarla onyekuru stili oynamaya çalışıyor.

Yahu kopya işlerden vazgeç adam. Babelden, keremden onyekuru olmaz. Taylandan seri olmaz. Senden de guardiola olmaz.
Bu yanlışlardan acilen vazgeç diyoruz.

Bir sonraki maç bakıyoruz ceza sahası önünde yine paslaşmalar ve top kaybı.

Aynı golden 5 tane yedik en az 5 kere de pozisyonu verdik sonuç yine aynı hatalar.

Tüm bu şartlarda bu adamın niye arkasında durayım, neye sabredeyim.

Sabretmek için sebep sunun sabredelim, değişen ne var, sizi umutlandıran ne var.

Neyi beklediniz de düzeldi bunları söyleyin tamam lan haklı diyeyim daha da eleştirirsem şerefsizim.

Sezon başından beri Paşa, Ts, Bjk, Lokomotiv ve Fb maçlarının hepsinde ilk yarı öne geçip maçı verdik. Şu maçlarda teknik direktör dokunuşu görmek istiyor insan.
Bugun bir yerde duydum, gecen sene geriye dusup cok az puanla cevirebilmisiz ki hatirliyorsunuzdur o zamanlari
bu sene 13 haftada gecen senenin toplamindan daha fazla puan cevirebilmisiz. senin yazdiginin tam tersi gibi. bunu sana aksi anlamda yazmadim Ugur, bunu o kadar iki uclu oyunumuz var ki normal bi mac izleyemiyoruz diye yazdım

şu adamın oynattığı futbolu herhangi başka biri oynatsa 2 ay sonra bavulunu verip hadi çektir git derler. 3 yıldır bu adamın başarısızlıklarına kılıf bulmaya çalışıyoruz. terimin devri çoktan bitti kendisi de destekçileri de inatla görmüyor. zaten hiçbir zaman futbol dahisi değildi ama insan yönetimindeki başarısıyla fark yaratıyordu son döneminde onu da yapamadı çünkü yaşlandı ve dünya futbolu da gelişti, değişti. sökmüyor artık o çağ dışı yönetim şekli
terim şu an ligimizdeki en çağdışı hoca.. yaptıklarını başka bir hoca yapsa diploması iptal edilirdi.

Bizi başarılı kılan kangren parmağı her zaman kesmemizdi ,ama malesef ilk defa yapamıyoruz terime sahip çıkan bi başkan yüzünden.burak belki çok başarılı bi başkan olabilecekken tff mhk felana gerek kalmadan kendine sıkıyor.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adi Tatih Ferim olsa 75 kere kovulacak adami hala takimin basinda tutuyoruz diye bas bas bagirdik burada ama “vardir hocamin bi bildigi,Uefada nasil top oynuyoruz gormuyor musun” diyen arkadaslar tersledi bizleri.Pas pas pas baska birsey yok takima oynatmaya calistigi.Topu kaleden orta sahaya getirene kadar 5 dakika falan oluyo.Attigimiz golde de 3-4 dakika topu kendi sahamizda pas yaparak cikmaya calistik da Kerem’in yaptigi ekstra calim ve driplingi sayesinde on alana geçebildik.Muthis pas yetenegine sahip oyuncularin olur yaparsin pas futbolunu da oyle bi kadro yok elinde.Bu kadroyu olusturan da sensin o da ayri bi sacmalik.Hadi pas futbolu oynamaya calisiyorsun onu anladik da bari hizli oynatmaya calis takimi.Bu kadar pas yapip da orta sahayi bile duzgun gecemeyip rakibin senin butun pas istasyonlarini rahatca kapatmasini da mi gormuyorsun arkadas anlam veremiyorum.Tahammulum kalmadi artik bu adaminm Galatasaray’in basinda olmasina.Hem maddi hem manevi zarar veriyo.Yaptigi transferlerle maddi,takimi daha 13 haftada ligden kopacak duruma getirmesiyle de maddi,manevi zarara ugratti.İstifa etmeyecek hatta bilerek mactan atilip da oklarin kendisi uzerinden baska tarafa cevrilmesini sagladi.Hakemin kararlari aleyhimizeydi ona birsey demiyorum tabi ki.Kendisinden korkmayan bi baskan olsaydi 150 kere kovulmusti:Uyan Burak Elmas uyan, kov su adami istifa edecegi yok cunku.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt