GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 192

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
192/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yorumu yapanlara şu an cevap veremiyorum üzücü olan bu.
'Kalede ismail olsa ne değişirdi'
'Kenarda x hoca olsa ne degisirdi'

52 bin kişi önünde x hoca da en kötü 2-1 yenilirdi zaten

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendisini hala savunanların sokak röportajlarındaki dayılardan bir farkı yok... o sebeple ülkenin son 20 yılına pek de şaşırmamak lazım! savunmaya devam edin, bir sezona daha çentik atalım nolacak ki?

daha önce de defalarca yazdım. devri bitmiş hocadır. bugün 52 bin seyirci önünde 10 kişi kalmış bir takıma kaybetmiştir. radikal bir karar ile yerine genç dinamik bir hoca getirilmeyen her gün camiaya yazar.

Marsilya ve Lazioya yenilip AL'de 3. olsak, üstüne Malatya ve Altaya karsi kazanamazsak istifa eder mi hoca?
Elbette etmez. ''Genç takım kurup geleceğe yatırım yaptık'' martavalları okur yine. Başkan da yemese bile yemiş gibi yapıp yutkunur...

Ancak kaybedilen maçlardan daha çok tribünlerin tepkisi belirleyici olacaktır; topluca istifa naraları atılırsa kalamaz orada; hep güç aldığı oluşuma karşı direnemez. Suçu yönetime atma ihtimalinin olmaması canını sıkıyordur; kös kös gider, daha da dönüşü olmaz...

Oyuncular ne kadar sinirlerini kontrol edemese de hocanın daha kontrollü olması lazım. Henüz dışarı çıkmayan topa dokunması bile o telaşı, üzerindeki golü bulma stresini açıklıyor.

2 senedir Kadıköyde koyuyoruz. Baktığımızda orada son 20 yılın en sakin Fatih Terim’i oluyor. Bu her zaman böyledir. Derbide sakin kalman lazım.

Oyun için bir şeyler yazmak gerekirse Feghouli tercihini eleştirdim maç öncesi ama Feg çok ciddi pozisyonlara girdi bir tanesini atsa hoca haklı olacaktı. Fakat Yedlin bu kadar kötüyken en azından defansa daha fazla yardım edecek Barış’la başlasa Morutan’ı da 10 no gibi oynatsa daha iyi olabilirdi. İkinci yarının ilk 20 dakikasını da çok boş geçirdik. Böyle çok son dönem terimi kullanmam ama Halil’i oynatacaksak tek başına değil de Almanya’nın ve Bayern’nin Mülleri en formda döneminde değerlendirdiği gibi False 9 gibi kullansak daha iyi olur ileride takılsın, pas görüşü ve isabeti yüksek, servis yapabilir ama tek başına en ucu götüremeyecek gibi. Morutan ve Feg’den birisini kenara çekebiliriz.

Aslında maçı getirecek pozisyonları bulduk, hakem de oyuna direkt etki yaptı, maçı fenere verdi. Bir şekilde kazanırdık yoksa.

Ama sonuç olarak, baktığında yine sinir, stres, baş ağrısı. Kötü başlayan bir hafta. 8 maç sonra bize karşı galip gelen fenerli tripleri. Şimdi Marsilya galibiyeti gelene kadar sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt