GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 194

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
194/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil yerine Diagne'yle baslasa bu maci büyük bir ihtimalle kazanırdık, bunun disinda mutlaka kazanmamız gerekirken Taylan'i oyuna almasıda bence çok yanlış bir karardı.

Bu adam napsin abi biri karşı karşıya atamiyor diğeri bombos kale direge nisanliyor. Dünkü mac ozelinde tek kusuru gec gelen Diagne değişikliği. 2012 super finalinde 1 2 kaybettigimiz maçın kopyasıydi dünkü maç. Topu kaleye sokamayan aveller yüzünden hocaya yuklenemem kendi adima

Hocam Fener’i bu halde bulmuşken yenmek zorundaydık. Psikolojik etkenler, hakemler, şans faktörü tabi ki işin içine giriyor, ama herşeye rağmen yenmeliydik. Tüm sezonun gidişatını etkileyecek bir maçtı, kazanamadık.

Eee hoca anlat bakalım?

Nasıl iyi kazandın mı dün akşamki maçı? Ne müthiş bir taktisyensin hocam gözlerim yaşardı.

1-0 önde olan bir takım, başlangıcı net faul olsa bile(ki o var hakeminin annesini seveyim) öyle bir kontra yer mi hoca? Hem de ihtiyar Mesuttan? Duran toptan gol atamıyoruz onu kabullendik bari gol yemeseydik. O golü yediğimiz anda maçı kaybettik. Ne gerek var duran top kazandık diye cümbür cemaat rakip kaleye gitmeye? Maçın son dakikaları ve mağlup durumda mıyız?

Daha öndeyken maçı tutmayı öğretemedin takıma 4 senedir. Duran toptan gol atmayı zaten geçtim. Yok pas oyunuymuş bilmem neymiş. Şu maça santraforsuz çıkmak akıl işi değildi lakin sen bunu da başardın helal olsun.

Senin yüzünden geçende 3 gün ceza yedim hoca. Dün maçtan sonra bilerek yazmadım bu sefer ihraç olurdum. Trabzon, Bjk ve Fb maçları. Öne geçiyorsun lakin maçı tutamıyorsun. 3 maçı da kazanabilirdin lakin kazanmak istemedin adeta.

Efsane olarak anılmak istiyorsan bir an önce istifanı ver hoca. Belli ki olmuyor ve olmayacak artık.

her fener maçında bok gibi kadro çıkarıp bok gibi oyuncu değişiklikleri yapıp hatasını gizlemek içinde maç sonu hakemlere küfür edip kendini attırmaktan başka bir şey yapmıyor!!

yani şu dün geceki leş oğlu leş fenere de 50.000 seyircinin önünde yenilmeyi başardın ya. arık sonun başlangıcı senin için hocam. daha fazla küfür yemeden, efsanemiz olarak kal ve bu sene sonunda bizi bize bırak

Eee hoca anlat bakalım?

Nasıl iyi kazandın mı dün akşamki maçı? Ne müthiş bir taktisyensin hocam gözlerim yaşardı.

1-0 önde olan bir takım, başlangıcı net faul olsa bile(ki o var hakeminin annesini seveyim) öyle bir kontra yer mi hoca? Hem de ihtiyar Mesuttan? Duran toptan gol atamıyoruz onu kabullendik bari gol yemeseydik. O golü yediğimiz anda maçı kaybettik. Ne gerek var duran top kazandık diye cümbür cemaat rakip kaleye gitmeye? Maçın son dakikaları ve mağlup durumda mıyız?

Daha öndeyken maçı tutmayı öğretemedin takıma 4 senedir. Duran toptan gol atmayı zaten geçtim. Yok pas oyunuymuş bilmem neymiş. Şu maça santraforsuz çıkmak akıl işi değildi lakin sen bunu da başardın helal olsun.

Senin yüzünden geçende 3 gün ceza yedim hoca. Dün maçtan sonra bilerek yazmadım bu sefer ihraç olurdum. Trabzon, Bjk ve Fb maçları. Öne geçiyorsun lakin maçı tutamıyorsun. 3 maçı da kazanabilirdin lakin kazanmak istemedin adeta.

Efsane olarak anılmak istiyorsan bir an önce istifanı ver hoca. Belli ki olmuyor ve olmayacak artık.
Sakin kaldığın için tebrik ederim ağabey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri