Cem Kaya
Büyük Kaptan
Hazır kendisi cezaliyken Ardayı yardımcısı yapip kulübeye oturtur. Hocamin liyakat anlayisı bunu gerektirir.
İlk maçında silah çekip cezalı duruma düşer.
Hazır kendisi cezaliyken Ardayı yardımcısı yapip kulübeye oturtur. Hocamin liyakat anlayisı bunu gerektirir.
İçimiz kan ağlıyor ağabey...Uykusuz şekilde işe gelip ciğeri beş para etmez fb taraftarları tarafından toschak malzemesi edilmemiz de cabasıEee hoca anlat bakalım?
Nasıl iyi kazandın mı dün akşamki maçı? Ne müthiş bir taktisyensin hocam gözlerim yaşardı.
1-0 önde olan bir takım, başlangıcı net faul olsa bile(ki o var hakeminin annesini seveyim) öyle bir kontra yer mi hoca? Hem de ihtiyar Mesuttan? Duran toptan gol atamıyoruz onu kabullendik bari gol yemeseydik. O golü yediğimiz anda maçı kaybettik. Ne gerek var duran top kazandık diye cümbür cemaat rakip kaleye gitmeye? Maçın son dakikaları ve mağlup durumda mıyız?
Daha öndeyken maçı tutmayı öğretemedin takıma 4 senedir. Duran toptan gol atmayı zaten geçtim. Yok pas oyunuymuş bilmem neymiş. Şu maça santraforsuz çıkmak akıl işi değildi lakin sen bunu da başardın helal olsun.
Senin yüzünden geçende 3 gün ceza yedim hoca. Dün maçtan sonra bilerek yazmadım bu sefer ihraç olurdum. Trabzon, Bjk ve Fb maçları. Öne geçiyorsun lakin maçı tutamıyorsun. 3 maçı da kazanabilirdin lakin kazanmak istemedin adeta.
Efsane olarak anılmak istiyorsan bir an önce istifanı ver hoca. Belli ki olmuyor ve olmayacak artık.
Kadro cok kotu cicaldao topcu falan degilKadro kotu falan degil eksikler elbet var bungun eksikleri olan sacma sapan bi fbye oyle ya da boyle verdik maci forvet konusundaki inat ve kafa karisikligi sezona mal oluyor. En onemli sorunu bu kisim
Sen bunları yaşarken hocam bodrumda tatil planları yapıyordur.İçimiz kan ağlıyor ağabey...Uykusuz şekilde işe gelip ciğeri beş para etmez fb taraftarları tarafından toschak malzemesi edilmemiz de cabası
Net! Müritleri utansın diyeceğim de neyseSen bunları yaşarken hocam bodrumda tatil planları yapıyordur.

Olay tamamen bu. 50 transferib 45i hataliHocam 3 senede 50 tane transfer yaptin ne atanimiz var ne tutanimiz var ne pas dagitabilen orta sahamiz var 6 numara desen oda yok. Gedson askin yuzunden gittin u15 oyuncusu Assuncao aldin nerde bu cocuk bu nasil planlama?
yeni bahanesi de bu. çok zeki adam bahane bulma konusunda usta.Bunlar olacak arkadaşlar. Genc takımız bunlar olacak. Yeni takimiz bunlar olacak