GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 191

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
191/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ı seviyorsa gitmeliymiş. Gerçekten bu adamın Galatasaray'ı sevdiğine inananlar var. Numaracinin teki. Her türlü numarayı ceviriyor kalmak için. Çıkıp konuşmaya bile cesareti olmayan bir korkak. Kırmızı kartı yiyip kaçıyor. Paralarını cukkalasin ondan iyisi yok.

FT olmasaydı Galatasaray 3. Büyük olurdu diyen budalalar yüzünden bu haldeyiz. Lan FT olmasa bu kulüp ülkenin tek büyüğü olurdu. Sizin FT sapıklığınız yüzünden kulüp bir türlü toparlayamadi. Galatasaray tarihinin kara lekesidir Koca camianın bir futbol cahiline peşkeş çekilmesi. Biktirdiniz vallahi. Artık gerçekten tiksindirdiniz.
gerekirse 3 yıllık tazminatı ödenip yollanmalı..yoksa tüm kadro çürüeycek.. yeniden birtakım kurmak çok daha masraflı

Terim'in zamanı geçti artık bunu büyük çoğunluk ve hatta ya Terim ya ölüm diyecek kadar bağlı olanlar da kabul ediyor.Bunu 3 yıldır dışarı vuramayanlar yüzünden taraftar başarısızlığa alıştırıldı.En çok zoruma giden budur.Bu adam ölümsüz mü arkadaş?Neymiş gittiğinde daha kötü olurmuşuz bitermişiz vs... O vakit bu adam öldüğünde kulübe kilidi vuralım olsun bitsin.Terim'siz Galatasaray'ı ne kadar erken yaşamaya başlarsak o kadar iyidir.Olmuyor kardeşim işte olmuyor.3 yıldır süregelen başarısızlığı geçtim.Geldiği zaman aldığı şampiyonluklar da dahi oynanan futbol içimize sinmiyordu.Burak'ın yapılanma düşüncesi doğruydu.Lakin yapılanmayı yapmayı düşündüğü kişi maalesef yanlıştı.

De Boer, eski teknik direktörü için "Kendisi futboldan çok dış görüntüsüyle ilgilenirdi. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megolomandı" ifadelerini kullandı.

Andrea Pirlo: Fatih Terim oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi gözüken garip bir insandı. Daha en başında Milan'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu.Mesela; öğle yemeğine canı isteyince geç katılıyordu. AC Milan'ı temsil etmesi gereken resmi aktivitelere kravat takmadan gelebiliyor; sonra bu aktivitelerden, evinde 'Biri bizi gözetliyor' seyretmek için kimseye haber vermeden erkenden ayrılıp (Milan kulübünün CEO'su ve başkan yardımcı sı) Galliani'yi masasında tek başına bırakıyordu. Kendisini tesislerde John Travolta gibi garip, cafcaflı ve renkli kıyafetler giyerken görüyorduk.

O 8 maclik period daha gelmedi, Terim 4 senedir takimin basinda bir mac oyle oynamadik.
Çünkü kendi takımını kurdu ondan. Hani Tudor'un yerine ilk geldiği zaman demiştiya bu benim takımım değil ben kendi takımımı kuracağım diye işte kurdu kendi takımını. Bugün girdiğimiz pozisyonlar dahi tamamen Kerem'in bireysel oyunuyla alakalı. Bunak 4 senedir takımın başında dünyanın transferini yaptırdı, 4 senedir oynanan oyun ortada her sezon ligin ilk yarıları liderin 9-10 puan gerisine düşüyoruz ama ruh hastasının biri hala gelmiş burda fırsatları değerlendiremedik hocalık birşey yoktu diyor. Adam sanki Terim'in maaşından pay alıyor iyice kafayı sıyırmış.

Terim'in zamanı geçti artık bunu büyük çoğunluk ve hatta ya Terim ya ölüm diyecek kadar bağlı olanlar da kabul ediyor.Bunu 3 yıldır dışarı vuramayanlar yüzünden taraftar başarısızlığa alıştırıldı.En çok zoruma giden budur.Bu adam ölümsüz mü arkadaş?Neymiş gittiğinde daha kötü olurmuşuz bitermişiz vs... O vakit bu adam öldüğünde kulübe kilidi vuralım olsun bitsin.Terim'siz Galatasaray'ı ne kadar erken yaşamaya başlarsak o kadar iyidir.Olmuyor kardeşim işte olmuyor.3 yıldır süregelen başarısızlığı geçtim.Geldiği zaman aldığı şampiyonluklar da dahi oynanan futbol içimize sinmiyordu.Burak'ın yapılanma düşüncesi doğruydu.Lakin yapılanmayı yapmayı düşündüğü kişi maalesef yanlıştı.
Galatasaray'in RTE'si.

Son 4 seneye baktım ligin ilk 15 haftasinda aralıksız 7-8 maçta puan kaybetmişiz, galibiyet yüzdemiz 50 nin altında devamlı,hiç değişmemiş hoca devamlı Ocak ayinı işaret etmiş...
1 defa başakşehir denen küçük kulübün mallığından 8 puan geriden gelip şampiyon olunca kendini iyice dev aynasında görmeye başladı. ocakta düzeltecekmiş, nah düzeltirsin. sendeki ocaklar bize çektirdiğin işkenceler bitmez.

Denemelerine saygı duyuyorum ama oyuna çok geç müdahale etmesine tahammül edemiyorum. Bu huyuna feci sinir oluyorum. 10-15 dk erken değişiklik yapsa +10 puanımız vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt