Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük hatayı siz yapıyosunuz aslında,aslansın,kaplansın,iyisin,imparatorsun,hocaların hocasısın,bir bildiğin vardır,evet zemindi,skorbordun rengiydi,hava durumuydu felan diyerek

Adamda diyoki ben iyiyim o zaman bu kadar kişi hala desteklediğine göre

Böyle düşünmemesi abes olurdu oda haklı,çirkinlikten kırılan birine sen güzelsin de,10.gün kendini kainat güzeli ilan eder,onu eleştirmek yerine önce onu savunanı eleştirmeliyiz/değiştirmeliyizki domino taşı etkisi olsun

beles kiralik cop futbolcular 2 golle sampiyonlugu kacirdi. 2 gol fazla atsa takim mukemmel,2 gol az atinca terim istifa mi oluyor?

Bitirdiniz lan koca Galatasaray’ı. Ulan dünyada bir tane hoca gösteremezsin bana takımdaki 30 oyuncudan 29 unu kendisi almış olsun, bu lükse sahip bir tane hoca yok herkes bulduğuyla çalışıyor. Bir tane hoca göster bana saha kenarından oyuncularına ağız dolusu küfürler etsin, yok sonra babaymış da bilmem neymiş. Adam kulüpten 3 milyon euro maaş alıp, aldığı maaşla twitterda kendisine troll ordusu kurmuş, sabah akşam pr kasıyor. Kendini eleştiren gazeteci, muhabir Floryaya adım atamıyor. En çok yalayan gazeteciyeyse arada kemik atılıyor, içerden haber veriliyor. Ne güzel sistem lan. Maç bitti ortam soğudu ya troller baş göstermeye başladı bile, twitterda övgüler, foto paylaşımları başladı. Yaşasın Terimspor

tecrübe veya lider eksikliği babel,arda gibi bitik adamlarla mı sağlanır biraz mantık lütfen. futbolcu önce oynadığı topla saygınlık kazanır saha içinde, melo ujfalusi gibi. arda babel gibiler takımı 10 kişi bırakmaktan başka bi halta yaramaz.
Kerem 8 kez top kaybetmiş, golde Hamsik'i kovalamayı bırakmış demeyi biliyoruz ama hocanın Arda veya Fegh olsaydı faydalanabilirdik demesine ayar oluyoruz. Bitik Arda'nın bile Hamsik'i kovalamayı bırakacağını sanmıyorum o pozisyonda. Veya bu kadar top kaybedeceğini. Kerem yerine Arda oynamalı demiyorum tabi ki fakat bu tarz maçlarda topçuların nerde durduğunun, nerde ne yapması gerektiğinin bile çok önemi olabiliyor. Gidişata göre Arda veya Fegh oyuna pek tabi alınabilir duruma göre. Geçen sezon Sivas, Bjk veya Ts maçlarında faydalanmadık mı Arda'nın tecrübesinden?

"Bugün Barış ve Boey olsaydı, Arda tecrübesini sahada kullanabilseydik, Feghouli'yi kullanabilseydik diye düşünmüyor da değilim açıkçası."​

Bu açıklamada bu kadar tepki çekecek ne var anlamıyorum. Babel'i de zorunluluktan aldı Emre sakatlandığı için, tecrübe eksikliğini gidersin diye değil.

Zaten Melo veya Ujfalusi olsa bütün bunları konuşmamıza gerek kalmayacak.

Kerem 8 kez top kaybetmiş, golde Hamsik'i kovalamayı bırakmış demeyi biliyoruz ama hocanın Arda veya Fegh olsaydı faydalanabilirdik demesine ayar oluyoruz. Bitik Arda'nın bile Hamsik'i kovalamayı bırakacağını sanmıyorum o pozisyonda. Veya bu kadar top kaybedeceğini. Kerem yerine Arda oynamalı demiyorum tabi ki fakat bu tarz maçlarda topçuların nerde durduğunun, nerde ne yapması gerektiğinin bile çok önemi olabiliyor. Gidişata göre Arda veya Fegh oyuna pek tabi alınabilir duruma göre. Geçen sezon Sivas, Bjk veya Ts maçlarında faydalanmadık mı Arda'nın tecrübesinden?

"Bugün Barış ve Boey olsaydı, Arda tecrübesini sahada kullanabilseydik, Feghouli'yi kullanabilseydik diye düşünmüyor da değilim açıkçası."​

Bu açıklamada bu kadar tepki çekecek ne var anlamıyorum. Babel'i de zorunluluktan aldı Emre sakatlandığı için, tecrübe eksikliğini gidersin diye değil.

Zaten Melo veya Ujfalusi olsa bütün bunları konuşmamıza gerek kalmayacak.

Babeli zorunluluktan falan almadı, kimse kimseyi kandırmasın. Egosu istedi aldı.

IMG_4788.webp
evlatlarım

hoca yalancı yani emre sakatlandı diye yalan söylüyor

bile isteye ilk yarının en iyilerinden olan emre'yi çıkarttı

pes

Emre'yi cikartmasina bir sey dememis ki adam. Mesela Emre'yi cikartip Taylan'ı sokabilirdi hoca. Hatta Oğulcan bile girebilirdi. Ama Babel fetişini tatmin etmeden maçları bitiremiyor.

hoca yalancı yani emre sakatlandı diye yalan söylüyor

bile isteye ilk yarının en iyilerinden olan emre'yi çıkarttı

pes

Al morutanı sağa(ki o bölge için aldın adamı) taylanı koy ortaya Berkan’ı da 8e kendi bölgesine çek. Kendinizi kandırmayın, babeli Arda’yı fegi Ömer’i oynatmak için hocanın sakatlığa ihtiyacı yok. Birini oynatmayınca uyku uyuyamıyor adam

Kılınç sakatlandığı için Morutan oyundan alındı ben ikna oldum

Ne Fatih Terim aşkıymış be bu.
Kime diyorsun? Bana diyorsan bayadır hocanın 11 ve değişiklerini eleştiriyorum. Egosu istedi Babel'i aldı yazacağına düzgünce fikrini belirtsin madem çünkü Emre'nin yerine giren her kim olursa olsun zorunluluktan girmiş oluyor otomatikman. Emre'nin sakatlığının bahane olduğunu söylediğini sandım bir an arkadaşın. Bu başlıkta öyle paranoyakça mesajlar okuyoruz ki o sonuca varmam çok anormal değil. Sonuç olarak sakatlık olmasa Babel değişikliği olmayacaktı. Değişiklik yapmayacaktım dedi açıklamada hoca, inanırsanız. Söylemek istediğim buydu. Tercihin doğruluğu veya yanlışlığı üzerine yorumda bulunmadım.

Değişikliğe gelince, ben de sizin gibi düşünüyorum. Ömer'i alırdım yine Babel'i almazdım.

Morutan-Aytaç değişikliği de yanlıştı.

Kime diyorsun? Bana diyorsan bayadır hocanın 11 ve değişiklerini eleştiriyorum. Egosu istedi Babel'i aldı yazacağına düzgünce fikrini belirtsin madem çünkü Emre'nin yerine giren her kim olursa olsun zorunluluktan girmiş oluyor otomatikman. Emre'nin sakatlığının bahane olduğunu söylediğini sandım bir an arkadaşın. Bu başlıkta öyle paranoyakça mesajlar okuyoruz ki o sonuca varmam çok anormal değil. Sonuç olarak sakatlık olmasa Babel değişikliği olmayacaktı, söylemek istediğim buydu. Tercihin doğruluğu veya yanlışlığı üzerine yorumda bulunmadım.

Değişikliğe gelince, ben de sizin gibi düşünüyorum. Ömer'i alırdım yine Babel'i almazdım.

Morutan-Aytaç değişikliği de yanlıştı.

Fatih Terim aşıklarından mısın?

Bitirdiniz lan koca Galatasaray’ı. Ulan dünyada bir tane hoca gösteremezsin bana takımdaki 30 oyuncudan 29 unu kendisi almış olsun, bu lükse sahip bir tane hoca yok herkes bulduğuyla çalışıyor. Bir tane hoca göster bana saha kenarından oyuncularına ağız dolusu küfürler etsin, yok sonra babaymış da bilmem neymiş. Adam kulüpten 3 milyon euro maaş alıp, aldığı maaşla twitterda kendisine troll ordusu kurmuş, sabah akşam pr kasıyor. Kendini eleştiren gazeteci, muhabir Floryaya adım atamıyor. En çok yalayan gazeteciyeyse arada kemik atılıyor, içerden haber veriliyor. Ne güzel sistem lan. Maç bitti ortam soğudu ya troller baş göstermeye başladı bile, twitterda övgüler, foto paylaşımları başladı. Yaşasın Terimspor

he bitirdik galatasarayi 22 sampiyonluk uefa kupasi super kupa. Basarilarda yanina yaklasan rakibin yok ne olmus da galatasaray bitmis bi gel de anlativer hele bos populizm kasiyorsunuz. Terim dusmanligi iyi prim getiriyor. Terim gittiginde gorucem hepinizi kim nasil sabrediyor ne basari kazaniyor. Fenerin durumunu gormeyin siz hala.terim gidince manciniler conteler gelmek icin siradaydi.

Valla hocam su guzelim kadroyu hic etme lutfen. Bence dogru kullanilirsa cok buyuk isler yapabiliriz ama bunu Fatih Hoca yapabilir mi, emin degilim. Malesef Burak Elmas da kovamaz hocayi. Su kadro hic olursa cok uzulurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt