Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 yaşında,ortalama ıqya sahip 11 bebe bulup bi takım oluşturun

5 sene boyunca her ay sadece 1 kere sahada nasıl durulacağını,yayılacaklarını uzaktan eğitimle söyleyin onlar bile bizim takımdan daha iyi pozisyon almazlarsa şerefsizim

Oyuncular sürekli değişmiş ama bi düşünün bakalım niye değişmiş,iyi oynatsa değişmezdi mantıken,şu 10 transferlik takım biraz daha takılsın devre arası yine değiştirecek takımı

Sonrada ama takım yeni diyeceksiniz

Değiştirme kardeşim o zaman takımı,iyi oynatki değişmesin takım

Takım kötü
Ee
Transfer lazım

Transfer yapılır takım düzelmez
Ee
Takım yeni

Takım eskir yine bişey düzelmez
Ee
Transfer lazım

Yahu bunun bir sonu yokki,bu zihniyetin varacağı bir yer yok

Bizim semtte tanıdığım genç bir kardeşim lise 3 ve 4, son 2 senesi pandemiye denk gelmesine rağmen İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesini kazandı.

Demek ki bahane üretmeyip kendisini çalışmaya veren kişi her koşul da (pandemi) başarılı olabiliyor. Ne dersin @Gökhan Gel ?

10 yaşında,ortalama ıqya sahip 11 bebe bulup bi takım oluşturun

5 sene boyunca her ay sadece 1 kere sahada nasıl durulacağını,yayılacaklarını uzaktan eğitimle söyleyin onlar bile bizim takımdan daha iyi pozisyon almazlarsa şerefsizim

Oyuncular sürekli değişmiş ama bi düşünün bakalım niye değişmiş,iyi oynatsa değişmezdi mantıken,şu 10 transferlik takım biraz daha takılsın devre arası yine değiştirecek takımı

Sonrada ama takım yeni diyeceksiniz

Değiştirme kardeşim o zaman takımı,iyi oynatki değişmesin takım

Takım kötü
Ee
Transfer lazım

Transfer yapılır takım düzelmez
Ee
Takım yeni

Takım eskir yine bişey düzelmez
Ee
Transfer lazım

Yahu bunun bir sonu yokki,bu zihniyetin varacağı bir yer yok

ne anlatiyonuz abi siz. Siz mi farkli evrendesiniz ben mi anlamiyorum ki. Takima en son 2019 yilinda bonservis verip oyuncu alabilmissin. Tutan kiralik oyunculari alamamissin. Tutmayanlari gondermissin. Takim surekli kiralik oyuncu ve bonservissiz adam ustune kurulu 3 yil gecirmis transfer cok yapmis da yeni transfer gerekiyormus da. Yapilan transfer 300 bin euroya ozornwafor.

ne anlatiyonuz abi siz. Siz mi farkli evrendesiniz ben mi anlamiyorum ki. Takima en son 2019 yilinda bonservis verip oyuncu alabilmissin. Tutan kiralik oyunculari alamamissin. Tutmayanlari gondermissin. Takim surekli kiralik oyuncu ve bonservissiz adam ustune kurulu 3 yil gecirmis transfer cok yapmis da yeni transfer gerekiyormus da. Yapilan transfer 300 bin euroya ozornwafor.
13m a Diagne o açıdan bakarsak.

Morutani cikartip Babeli koymasina ne diyorsun ? ve ya soyle soriyim genel anlamda hocanin oyuncu degisiklilerini nasil buluyorsun ?

Morutani cikartip Babeli koymasina ne diyorsun ? ve ya soyle soriyim genel anlamda hocanin oyuncu degisiklilerini nasil buluyorsun ?

dun de yazdim buyuk fail hareket ama lincleyecek bi durum yok ortada morutanin yedegi babel feghuli ya da bay sonucta. Emre akbaba olsa onu da oyuna sokacak bu cop oyuncu sevdasindan kurtulmasi gerekiyor ama kasimpasa ve ts ilk yaridaki oyunu 60dk oynamamiz turkiye ligi icin yeterli

dun de yazdim buyuk fail hareket ama lincleyecek bi durum yok ortada morutanin yedegi babel feghuli ya da bay sonucta. Emre akbaba olsa onu da oyuna sokacak bu cop oyuncu sevdasindan kurtulmasi gerekiyor ama kasimpasa ve ts ilk yaridaki oyunu 60dk oynamamiz turkiye ligi icin yeterli
Cikartmak zorundami en azindan 45. dakikada mi cikartmasi gerekirdi en iyi oynuyan oyuncumuzu, Kasimpasa macinda da 2-0'dan maci verdik Kasimpasanin kadro bizimkinden daha mi iyi , 2-0 mac verecek kadar mi iyi.Her seyde de istedigi transferler yapilmadi demek kadar sacma birsey yok.

Ozandan garryden o paralari kazandiran da o adamdi. Son gune kadar modesteyle sunla bunla ugrastilar alamadilar kimseyi bunun sucu da mi fatih terimin. Ffp dolayisiyla kazanilan para bosa gitmesin araplara satariz diye dusunduler o da olmadi.
Ya ona bakarsan Garry i aldıran da Tudor. Geriye gittikçe bu tartışma uzar. Ilk defa ağız tadıyla kendi kadrosunu kurdu. Çok memnunum transferlerden de gençleri oynattığı sürece. Ama şu gereksiz değişiklik sevdası yaptığı onca işi çöpe atıyor.

Cikartmak zorundami en azindan 45. dakikada mi cikartmasi gerekirdi en iyi oynuyan oyuncumuzu, Kasimpasa macinda da 2-0'dan maci verdik Kasimpasanin kadro bizimkinden daha mi iyi , 2-0 mac verecek kadar mi iyi.Her seyde de istedigi transferler yapilmadi demek kadar sacma birsey yok.

diger renktasin surekli transfer istiyor her sene kadro yeniliyor cumlesine itiraz ettim yoksa hocanin oyuncu degisikligi ve oyuncu tercihlerini garipsiyorum ben de.

Hoca sen bu kafayla devam edersen kasım ayında ya başkan gider ya sen gidersin.Dünyanın transferini yaptırdın.İki tane stoperin var yabancı 3. stopere 7 milyon euro para harcattın.Sol bek aldın sağ bek aldın.Orta saha istedin alındı kanat istedin alındı.Daha ne olması gerekiyor?.Kafa yapını bir an önce değiştir Eski bildiğimiz Fatih Terim ol yoksa taraftarın tahammülü kalmadı.Hani diyorsun ya 3 yıl sabredeceğiz yapılanacağız diye yapılanırız da o yapılanmanın başında sen olmayacaksın bu gidişle.

Ben şimdi sana geçen sene beleş+kiralık+çöp futbolcularla şampiyon olabilen bir takım gösterirsem karşılığında sadece hergün bu konuyu ziyaret edip "ft istifa" yazmanı istesem kabul edermisin bu teklifimi

ts maçı bu kadar yaygara koparılacak maç değildi

beklediğimizden daha iyiydi takım

Ben şimdi sana geçen sene beleş+kiralık+çöp futbolcularla şampiyon olabilen bir takım gösterirsem karşılığında sadece hergün bu konuyu ziyaret edip "ft istifa" yazmanı istesem kabul edermisin bu teklifimi

beles kiralik cop futbolcular 2 golle sampiyonlugu kacirdi. 2 gol fazla atsa takim mukemmel,2 gol az atinca terim istifa mi oluyor?

:asd:

E_HZW1SWQAYYuSy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt