- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Aynen takim ici lider ariyo hocaArda ve Fegh açıklamasına gereksiz tepki verildiğini düşünüyorum. Tecrübe eksikliğinden dem vurdu ki haklı. Hem Kerem'e sallayıp hem bu açıklamaya tepki göstermek çok tutarsız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen takim ici lider ariyo hocaArda ve Fegh açıklamasına gereksiz tepki verildiğini düşünüyorum. Tecrübe eksikliğinden dem vurdu ki haklı. Hem Kerem'e sallayıp hem bu açıklamaya tepki göstermek çok tutarsız.
10 yaşında,ortalama ıqya sahip 11 bebe bulup bi takım oluşturun
5 sene boyunca her ay sadece 1 kere sahada nasıl durulacağını,yayılacaklarını uzaktan eğitimle söyleyin onlar bile bizim takımdan daha iyi pozisyon almazlarsa şerefsizim
Oyuncular sürekli değişmiş ama bi düşünün bakalım niye değişmiş,iyi oynatsa değişmezdi mantıken,şu 10 transferlik takım biraz daha takılsın devre arası yine değiştirecek takımı
Sonrada ama takım yeni diyeceksiniz
Değiştirme kardeşim o zaman takımı,iyi oynatki değişmesin takım
Takım kötü
Ee
Transfer lazım
Transfer yapılır takım düzelmez
Ee
Takım yeni
Takım eskir yine bişey düzelmez
Ee
Transfer lazım
Yahu bunun bir sonu yokki,bu zihniyetin varacağı bir yer yok
13m a Diagne o açıdan bakarsak.ne anlatiyonuz abi siz. Siz mi farkli evrendesiniz ben mi anlamiyorum ki. Takima en son 2019 yilinda bonservis verip oyuncu alabilmissin. Tutan kiralik oyunculari alamamissin. Tutmayanlari gondermissin. Takim surekli kiralik oyuncu ve bonservissiz adam ustune kurulu 3 yil gecirmis transfer cok yapmis da yeni transfer gerekiyormus da. Yapilan transfer 300 bin euroya ozornwafor.
Morutani cikartip Babeli koymasina ne diyorsun ? ve ya soyle soriyim genel anlamda hocanin oyuncu degisiklilerini nasil buluyorsun ?ne anlatiyonuz abi siz. Siz mi farkli evrendesiniz ben mi anlamiyorum ki. Takima en son 2019 yilinda bonservis verip oyuncu alabilmissin. Tutan kiralik oyunculari alamamissin. Tutmayanlari gondermissin. Takim surekli kiralik oyuncu ve bonservissiz adam ustune kurulu 3 yil gecirmis transfer cok yapmis da yeni transfer gerekiyormus da. Yapilan transfer 300 bin euroya ozornwafor.
13m a Diagne o açıdan bakarsak.
Morutani cikartip Babeli koymasina ne diyorsun ? ve ya soyle soriyim genel anlamda hocanin oyuncu degisiklilerini nasil buluyorsun ?
Cikartmak zorundami en azindan 45. dakikada mi cikartmasi gerekirdi en iyi oynuyan oyuncumuzu, Kasimpasa macinda da 2-0'dan maci verdik Kasimpasanin kadro bizimkinden daha mi iyi , 2-0 mac verecek kadar mi iyi.Her seyde de istedigi transferler yapilmadi demek kadar sacma birsey yok.dun de yazdim buyuk fail hareket ama lincleyecek bi durum yok ortada morutanin yedegi babel feghuli ya da bay sonucta. Emre akbaba olsa onu da oyuna sokacak bu cop oyuncu sevdasindan kurtulmasi gerekiyor ama kasimpasa ve ts ilk yaridaki oyunu 60dk oynamamiz turkiye ligi icin yeterli
Ya ona bakarsan Garry i aldıran da Tudor. Geriye gittikçe bu tartışma uzar. Ilk defa ağız tadıyla kendi kadrosunu kurdu. Çok memnunum transferlerden de gençleri oynattığı sürece. Ama şu gereksiz değişiklik sevdası yaptığı onca işi çöpe atıyor.Ozandan garryden o paralari kazandiran da o adamdi. Son gune kadar modesteyle sunla bunla ugrastilar alamadilar kimseyi bunun sucu da mi fatih terimin. Ffp dolayisiyla kazanilan para bosa gitmesin araplara satariz diye dusunduler o da olmadi.
Cikartmak zorundami en azindan 45. dakikada mi cikartmasi gerekirdi en iyi oynuyan oyuncumuzu, Kasimpasa macinda da 2-0'dan maci verdik Kasimpasanin kadro bizimkinden daha mi iyi , 2-0 mac verecek kadar mi iyi.Her seyde de istedigi transferler yapilmadi demek kadar sacma birsey yok.
Ben şimdi sana geçen sene beleş+kiralık+çöp futbolcularla şampiyon olabilen bir takım gösterirsem karşılığında sadece hergün bu konuyu ziyaret edip "ft istifa" yazmanı istesem kabul edermisin bu teklifimine anlatiyonuz abi siz. Siz mi farkli evrendesiniz ben mi anlamiyorum ki. Takima en son 2019 yilinda bonservis verip oyuncu alabilmissin. Tutan kiralik oyunculari alamamissin. Tutmayanlari gondermissin. Takim surekli kiralik oyuncu ve bonservissiz adam ustune kurulu 3 yil gecirmis transfer cok yapmis da yeni transfer gerekiyormus da. Yapilan transfer 300 bin euroya ozornwafor.
Ben şimdi sana geçen sene beleş+kiralık+çöp futbolcularla şampiyon olabilen bir takım gösterirsem karşılığında sadece hergün bu konuyu ziyaret edip "ft istifa" yazmanı istesem kabul edermisin bu teklifimi
hoca sinovac vuruyor herhalde. aşıyı yiyen yan pas geri pas virtüözü oluyor