GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 224

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,2K
Sayfa
224/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı ben de çok eleştiririm hatta artık bırakması gerektiğini de düşünüyorum. Ama şurada şimdiye kadar sezonun en önemli maçında çok önemli bir galibiyet aldıktan sonra ortaya çıkan bazı yaklaşımlar büyük rezillik gerçekten. Böyle şeyler yazan adamların Galatasaraylılığından şüphe ederim.
Reisi ben de çok eleştiririm hatta artık bırakması gerektiğini de düşünüyorum. Ama şurada şimdiye kadar büyük ve önemli imzalanan bir ticaret anlaşmasından sonra ortaya çıkan bazı yaklaşımlar büyük rezillik gerçekten. Böyle şeyler yazan adamların Türklüğünden şüphe ederim.

Benim Galatasaraylılığımı sorgulamak kimseye düşmez !!!!!!!! Ordaki kişi babam olsa ve takım iyi değilse sonuna kadar eleştiri yaparım!!!!!!! Galatasaraylılığımı sorgulamak senin ne haddine!!!!!????

FFS3r6tWYAItIJe

Sirf sov yapmak icin Aanholt’u oyundan almadiysa ben de birsey bilmiyorum.Takimi umursadigindan falan degil ha.Sirf benim dedigim olur diye durup dururken Omer’i oyuna aldirdi ve 1 tane kalan degisiklik hakkini orda bitirdi.Akil tutulmasi yasiyo bu adam vallahi billahi.Biktim artik oynattigin silik futbola.İlk yarilari zaten at cope.Rotasyon yapan takim hizli baslar erken gol bulup bitirir isi.Yok ya adamin hic bi yaptigi akil alir seyler degil.Ben baskan olsam coktan kovmustum seni de Uefa muhabbetine ve kulupteki agirligina karsi gelemediği icin kovamiyo seni.Neyse devre arasinda essek yukuyle para harcatmazsin artik dunyanin puan farkini yedirdin ligte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
hayır hala anlamadım 11 kişi kendi sahasında kapanan takıma berkan ve taylan ile çıkıyorsun bi de yanına gümrük maçında sıfır katkı rakibe asist yapan emre'yi 11 koyuyorsun yaw

kerem yorgun anladık da skor katkısı yapabilecek kimse yoktu ilk yarıda morutan ile başlayıp 2. devre alabilrdin

bir de şut attı diye çıkartın şunu demek nedir taraftar olasın mı geldi yukarda izleyince

bazı tiplerin taraftarlığının sorgulananların mağlubiyetlerden garip haz duyan, yenilince görecem sizi diyen, 1 tane yiyince inş 5 olur diyen elemanlar olduğunu ve hocayı eleştiren çoğunluğu kapsamadığını anlayabilecek akli yeterliliğe haiz olması lazım. başka tipler de bi kaç gün inine çekilip yine ilk fırsatta akpli benzetmesi yapmak için meydana çıkmış. onlara da akıl fikir

Fatih Terim bu ligin kitabini yazmis birisi ve lig defterini coktan kapatmış.. bu saatten sonra zaten tsyide kimse yakalayamaz, aksi bir durum olursa zaten hoca istifa eder.

bence bu sene hedef uefa konulmuş bu çok açık.

Yine zorla 5 maç cezayı aldı. Haklı yada haksız bu adamlar sana ceza vermek için fırsat arıyor sen ne diye işlerini kolaylaştırıyorsun... 5 maçtan bakalım kaç puan çıkarabileceğiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri