Barış seni iyi tanırım bunlar senin cümlelerin değil. umarim birileri seni manupile edip hocanin üstüne salmiyordur.Fatih Terimin hedefi torununu sevmek olmalidir
Barış seni iyi tanırım bunlar senin cümlelerin değil. umarim birileri seni manupile edip hocanin üstüne salmiyordur.Fatih Terimin hedefi torununu sevmek olmalidir
Bu maçta atılan gol fauldü2 haftadır gol atıyorsun hakem vermiyor. Buna yapacak bir şey yok. toplam 13 puan gitti sırf bu sebepten.
Bireysel yetenekli şapkadan tavşan çıkaracak forvet gelecek leblebi gibi gol atacak, yoksa hocamın bir beklentisi planı yok gibi geliyor..10 kişi kapnan takımlara karşı, 4 yıldır çözüm bulamamış olması inanılmaz…
Ne faulü yahu adam teması hissettiği an kurşun yemiş gibi atlıyor. Öyle mi düşer itmeyle insan. Biliyorlar hakemi mis gibi oynuyorlar hakemle. O da dünden razı zaten.Bu maçta atılan gol fauldü
Diagne adamları itip faul çalınmayacagını sanıyo
Hakem bu mac için bahane değil bence
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lazio maçını kazanırsak hocamın ocak ayı söylemleri ilk defa yerini bulacak gibi duruyorLazio maçı sonrası kafasını lige verirse toparlanacağımızı düşünüyorum.
Reisi ben de çok eleştiririm hatta artık bırakması gerektiğini de düşünüyorum. Ama şurada şimdiye kadar büyük ve önemli imzalanan bir ticaret anlaşmasından sonra ortaya çıkan bazı yaklaşımlar büyük rezillik gerçekten. Böyle şeyler yazan adamların Türklüğünden şüphe ederim.
Benim Galatasaraylılığımı sorgulamak kimseye düşmez !!!!!!!! Ordaki kişi babam olsa ve takım iyi değilse sonuna kadar eleştiri yaparım!!!!!!! Galatasaraylılığımı sorgulamak senin ne haddine!!!!!????
Itiyor adamı kollarıyla aynı golü sen yesen sende itiraz edersinNe faulü yahu adam teması hissettiği an kurşun yemiş gibi atlıyor. Öyle mi düşer itmeyle insan. Biliyorlar hakemi mis gibi oynuyorlar hakemle. O da dünden razı zaten.
Lig bitti yav renktas. 2. lik mücadelesi için diyorsan olabilir renktas. Şampiyonlar ligine zaten direkt girilmiyor rahatizLazio maçı sonrası kafasını lige verirse toparlanacağımızı düşünüyorum.
Sen her eli ileri gidene itiyor demeye devam et o zaman ne diyim. Art niyetli oyunculara prim vermeye devam.Itiyor adamı kollarıyla aynı golü sen yesen sende itiraz edersin
Hakemlik mevzu değil bu olay, kaç senedir çözülmesi gereken başka şeyler var
Ligde şu vakit hedef zaten 2.lik olmalı.Lig bitti yav renktas. 2. lik mücadelesi için diyorsan olabilir renktas. Şampiyonlar ligine zaten direkt girilmiyor rahatiz
Ondan önce kaleci faul yapıyor bizim topcuya ona niye vermiyor bu oğlan hakemItiyor adamı kollarıyla aynı golü sen yesen sende itiraz edersin
Hakemlik mevzu değil bu olay, kaç senedir çözülmesi gereken başka şeyler var
Avrupa’da çok iyi. Bi de imparator. Bi de tam bir baba. (Omarı göndermedi). Bi de Florya’nın hakimi.Fatih Terim'i savunanlara ciddi ciddi soruyorum, neyini savunuyorsunuz? Tek gerekçeniz mazi mi yoksa oynanan oyun mu?
Yahu her eli giden neSen her eli ileri gidene itiyor demeye devam et o zaman ne diyim. Oyuncular art niyetli.
3 maç 2 puan lakin net posyon verdiğimizi hatırlamıom. ifb ve bu maç posyon da bulduk. yani bana göre ilerleme var kayseri alanya maçı zamanları düşünülünce. ama iş işten geçti malesef. awrupada lord nasip ederse çeyrek fln yapıp ligde de 2. olmağa bakalım.
Analojik akıl yürütmenin ne olduğunu anlamıyor musun? "Aptal" misin?Aptal misin yav ne ima ediyorsun su degistirdigin yerlerle.
Sen buna ilerleme mi diyorsun?

Sen buna ilerleme mi diyorsun?