GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 225

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,2K
Sayfa
225/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçta atılan gol fauldü
Diagne adamları itip faul çalınmayacagını sanıyo
Hakem bu mac için bahane değil bence

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne faulü yahu adam teması hissettiği an kurşun yemiş gibi atlıyor. Öyle mi düşer itmeyle insan. Biliyorlar hakemi mis gibi oynuyorlar hakemle. O da dünden razı zaten.

Reisi ben de çok eleştiririm hatta artık bırakması gerektiğini de düşünüyorum. Ama şurada şimdiye kadar büyük ve önemli imzalanan bir ticaret anlaşmasından sonra ortaya çıkan bazı yaklaşımlar büyük rezillik gerçekten. Böyle şeyler yazan adamların Türklüğünden şüphe ederim.

Benim Galatasaraylılığımı sorgulamak kimseye düşmez !!!!!!!! Ordaki kişi babam olsa ve takım iyi değilse sonuna kadar eleştiri yaparım!!!!!!! Galatasaraylılığımı sorgulamak senin ne haddine!!!!!????

Aptal misin yav ne ima ediyorsun su degistirdigin yerlerle.

Ne faulü yahu adam teması hissettiği an kurşun yemiş gibi atlıyor. Öyle mi düşer itmeyle insan. Biliyorlar hakemi mis gibi oynuyorlar hakemle. O da dünden razı zaten.
Itiyor adamı kollarıyla aynı golü sen yesen sende itiraz edersin
Hakemlik mevzu değil bu olay, kaç senedir çözülmesi gereken başka şeyler var

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 maç 2 puan lakin net posyon verdiğimizi hatırlamıom. ifb ve bu maç posyon da bulduk. yani bana göre ilerleme var kayseri alanya maçı zamanları düşünülünce. ama iş işten geçti malesef. awrupada lord nasip ederse çeyrek fln yapıp ligde de 2. olmağa bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri