GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 227

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,2K
Sayfa
227/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen ilk 11'leri kurarken ne düsünüyor gercekten cok merak ediyorum cünkü anlamak mümkün degil. Malatya'nin macin büyük kisminda deli gibi kapanacagini herkes biliyordu bir sen mi düsünemedin bunu, eger böylese vah bizim halimize gercekten.

Rotasyon yapilacak mac mi bu Allah askina, tamamen suurunu kaybetmiscesine sacmasapan hareketler yapiyorsun lig maclarinda.

Sonuçlar can sıksa da gidilen yoldan memnunum. Tepkilerim anlık ya da maçlık. Kredileri çok erken tükettik ama 2. ile de aramızda sadece 4 puan var. Biz toplayabileceğimiz kadar puanı toplayıp kendi işimize bakacağız. Önümüzdeki aydan itibaren ciddi atak yapacağımızı düşünüyorum. Safları terk etmeyelim.

3 maç 2 puan lakin net posyon verdiğimizi hatırlamıom. ifb ve bu maç posyon da bulduk. yani bana göre ilerleme var kayseri alanya maçı zamanları düşünülünce. ama iş işten geçti malesef. awrupada lord nasip ederse çeyrek fln yapıp ligde de 2. olmağa bakalım.
Tr kupasi da onemli. Kupa gelmezse 3 sene 0 ile kapatacagiz

Forvet alalim Mohammedi oynatmiyor. oynatsada verim alamiyor. Topu kaleye sokmayan ön taraf var bizde
Forvet almayacağı aşikar
Halil mostafa diagne üçlüsü devam eder
Zaten bana bir oyuncu hakkı versen sana derim ki; git 2 orta saha (6 numara) ve yerli kaleci al kapat transferi

Yediğimiz gollerin çoğu 6 numara pozizyon eksikliği

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet almayacağı aşikar
Halil mostafa diagne üçlüsü devam eder
Zaten bana bir oyuncu hakkı versen sana derim ki; git 2 orta saha (6 numara) ve yerli kaleci al kapat transferi

Yediğimiz gollerin çoğu 6 numara pozizyon eksikliği

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağ kanat eksikligimizde var o bölge doğru dürüst çalışmıyor. Feghouliyle asla guvenmiyorum

Bazen ilk 11'leri kurarken ne düsünüyor gercekten cok merak ediyorum cünkü anlamak mümkün degil. Malatya'nin macin büyük kisminda deli gibi kapanacagini herkes biliyordu bir sen mi düsünemedin bunu, eger böylese vah bizim halimize gercekten.

Rotasyon yapilacak mac mi bu Allah askina, tamamen suurunu kaybetmiscesine sacmasapan hareketler yapiyorsun lig maclarinda.
En büyük rakip bu adam kanka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri