GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 232

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
232/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım aslında ışık veriyor iyi yolda da bi cenabetlik var 2-3 kişi yüzünden. Devre arası keremin arkasına bi oyuncu, yedek kreatif bi os, gedson şart gibi. Şu sağ beke de bi çare bulmak lazım. Bugün yedlini izlerken artık midem bulandı. 4-5 kritik hamle var onları çözersek sanki hoca ne kadar saçmalasa da bi şekilde yola gireriz gibi ligte de.
Evet takım iyi yolda ve her geçen gün üzerine koyarak gidiyor.. Üstelik sadece gedson ve boey katılsa takımın 3-4 level atlayacağını herkes görüyor.
İşte TFF deki operasyon çocuklarının ve içerideki felaket tellallarının korkusu da bu zaten.
Hoca yeni bir 2000 trendi yakalayacak diye korkudan saldırıyorlar habire..

Herşey sosyal medya'dan ibaret değil. Belki hoca direkt rahmetlinin ailesiyle temas kurup başsağlığı da dilemiştir bilemeyiz. Buradan saldırmak ne kadar doğru tartışılır bence.

Berkanı çıkarıp cicayı geriye çekmeye devam et hocam devam et

bunun icin istatistige veya baska bir veriye gerek yok ki

ben hem manu macini, hem gsnin macini, hem forumu takip ederken fark ettim bunu

ben daha hayatta yokken tdlik yapmis bir adam fark edemiyorsa biraksin bu meslegi

mactan sonra ilk mesajim bu oldu benim cicaldayo basliginda

bakabilirsiniz yani

Hocanın yıllardır en büyük problemlerinin başında gelen konulardan biri. Oyuna müdahele ederken yahut zayıf takımlara karşı oynarken daha çok hücum oyuncusu alırsa daha çok gol atabileceğini düşünüyor.

Her seferinde ortasahayı rakibe teslim edip duruyordu. Şimdi de yay civarında en etkili topçumuz olan Cicaldauyu kaleden uzaklaştırıp duruyor.

Ligde bu gidisata artık bi son verip,seri galibiyetler almak lazim.hani trabzonun şu namaglup zirvasi var ya,bizim de bir 10-12 mac arka arkaya kazanmamiz lazim.hani boktan bi lig zaten,istatistiklere bakiyosun trabzonun aldigi maclarda,rezalet.sonucla akakasi yok.galibiyet cikmamamasi gerken maclarda galip gelmisler tuhaf sekilde.karagumruk maci 2 sut 2 gol mesela.biz niye imkansiz gorunen biseyi basarmayalim?bu ligde hersey mümkün.

Makul tartışma durumun için teşekkür ederim öncelikle
Terim'in ne kazandığını bilmiyorum, son kurduğu takım evet ekonomik bir takım. Bu zamana kadar harcatmıştır, şu an kendisi gitsin başka biri gelsin yorumlarına ancak ekonomik durumumuz iyi olursa katılabilirdim.
Muslera dışında ciddi bir mebla kazanan var mı bu sene için
Bonservis için zaten geleceği olan bu oyunculara bu paraları ödemek zorundayız.

Denenmişi denemekle ne demek istedim, bu kulübe kimler ne hocalar geldi oyuncular aldırdı, bülentler hagiler tudorlar, hepsinin ardından terim sesleri gelmedi mi. sergen yalçın 10 numara adamdı bize gelsin diyordu herkes şimdi nerde? abdullah avcı başakşehir de beşiktaşta hatta trabzonun ilk senesinde ne yaptı mesela. kim gelirse mutlu olursunuz mesela bunu merak ediyorum

benim demek istediğim şuydu

biz lucescuya geretse hagiye prandelliye hamzaya filan hocadan çok çok daha az imkanlar verdik

bunların çoğunda da terim diye bağırmadık

hep söylediğim gibi ayıp değil bu ama terim oldukça maliyetli bir hocadır ve bu her zaman böyle olmuştur

büyük oranda transferle sorun çözmek ister ki 4 senedir genelde böyle

6 ay santraforsuz geçirdiği sık konuşulur ama sonraki dönemde stoper ve santrafora bu kadar para harcatan ikinci bir rakibi var mı bilmiyorum

yani şu ekonomik şartlarda diye başlayan önerme ne kadar terime çıkar emin değilim

benim demek istediğim şuydu

biz lucescuya geretse hagiye prandelliye hamzaya filan hocadan çok çok daha az imkanlar verdik

bunların çoğunda da terim diye bağırmadık

hep söylediğim gibi ayıp değil bu ama terim oldukça maliyetli bir hocadır ve bu her zaman böyle olmuştur

büyük oranda transferle sorun çözmek ister ki 4 senedir genelde böyle

6 ay santraforsuz geçirdiği sık konuşulur ama sonraki dönemde stoper ve santrafora bu kadar para harcatan ikinci bir rakibi var mı bilmiyorum

yani şu ekonomik şartlarda diye başlayan önerme ne kadar terime çıkar emin değilim
Hocanın imkanı fazla ama yaşattığı başarılarda ona göre fazladır
Ekonomik kıstas dediğim o kadar oyuncu alındı başka bir hoca bu oyuncularla çalışmak istemeyebilir yeni kadro planlaması isteyebilir
Yani camianın çocuğu olan biri gelsin oda bundan fazla ne yapabilir
Yine aynı pozisyonlara girecek yine aynı şansızlıklar onada olacak.

Hocanın hatalarını yüze vurmalı ve dillendirmeliyiz
Ama onun dışında ki durumlar bize zarar verir şu pozizyonda

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir taraftan kiziyorum, 1996-2000 doneminin caliskan, kendini hergun gelistiren Fatih Hoca'sini kendi basina nasil bu hale getirdigine. Diger taraftan uzuluyorum, Galatasaray'ima yuksek muhtemel birazda senin karakterin yuzunden alenen organize yapilan pisliklere sahada cevap veremeyisimize ve acaba sana gereginden fazlami haksizlik ettigimize. Nerden bakarsak bakalim, Galatasaray'a zarar verdigin acik hocam. Artik yerini yeni bir enerjiye birakma vakti. Mumkunse yeni gelen teknik adam Ergun Pembe karakterinde en agir Galatasaray dusmaninin dahi saygi duyacagi biri olmali.

hala lig diyenler var alooo puan farki inanilmaz acildi

ts bir de üstüne top oynuyor, sen ne top oynuyorsun ne de mac kazabiliyorsun

sampiyonlugu gectim avrupaya bile gidemeyecegiz bu gidisle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri