Salih Yaba
Kırmızı Üye
Hep başardın; yine başaracaksın hocam.. günün sonunda tüm Galatasaray düşmanlarına bağırta bağırta koyacaksın.. İMPARATOR!
Evet takım iyi yolda ve her geçen gün üzerine koyarak gidiyor.. Üstelik sadece gedson ve boey katılsa takımın 3-4 level atlayacağını herkes görüyor.Takım aslında ışık veriyor iyi yolda da bi cenabetlik var 2-3 kişi yüzünden. Devre arası keremin arkasına bi oyuncu, yedek kreatif bi os, gedson şart gibi. Şu sağ beke de bi çare bulmak lazım. Bugün yedlini izlerken artık midem bulandı. 4-5 kritik hamle var onları çözersek sanki hoca ne kadar saçmalasa da bi şekilde yola gireriz gibi ligte de.
Berkanı çıkarıp cicayı geriye çekmeye devam et hocam devam et
Makul tartışma durumun için teşekkür ederim öncelikle
Terim'in ne kazandığını bilmiyorum, son kurduğu takım evet ekonomik bir takım. Bu zamana kadar harcatmıştır, şu an kendisi gitsin başka biri gelsin yorumlarına ancak ekonomik durumumuz iyi olursa katılabilirdim.
Muslera dışında ciddi bir mebla kazanan var mı bu sene için
Bonservis için zaten geleceği olan bu oyunculara bu paraları ödemek zorundayız.
Denenmişi denemekle ne demek istedim, bu kulübe kimler ne hocalar geldi oyuncular aldırdı, bülentler hagiler tudorlar, hepsinin ardından terim sesleri gelmedi mi. sergen yalçın 10 numara adamdı bize gelsin diyordu herkes şimdi nerde? abdullah avcı başakşehir de beşiktaşta hatta trabzonun ilk senesinde ne yaptı mesela. kim gelirse mutlu olursunuz mesela bunu merak ediyorum
Hocanın imkanı fazla ama yaşattığı başarılarda ona göre fazladırbenim demek istediğim şuydu
biz lucescuya geretse hagiye prandelliye hamzaya filan hocadan çok çok daha az imkanlar verdik
bunların çoğunda da terim diye bağırmadık
hep söylediğim gibi ayıp değil bu ama terim oldukça maliyetli bir hocadır ve bu her zaman böyle olmuştur
büyük oranda transferle sorun çözmek ister ki 4 senedir genelde böyle
6 ay santraforsuz geçirdiği sık konuşulur ama sonraki dönemde stoper ve santrafora bu kadar para harcatan ikinci bir rakibi var mı bilmiyorum
yani şu ekonomik şartlarda diye başlayan önerme ne kadar terime çıkar emin değilim
Ayip gercekten. Ustelik kendisi issiz ve tamamen gozden dusmusken elinden tuttu rahmetli.terazi gibi başkana hastasın işine bak alt metinli notu gibi her türlü mesajı sosyal medyadan veren adam bir zahmrt ölümünde de paylaşım yapsın. Aman neyse kulüp efsanesi ne yapsa haklıdır
Ben hocaya inaniyorum reis,geriden gelecek yineinternetten msj atması gerekirdi yine de değilmi :red:![]()
Ben hocaya inaniyorum reis,geriden gelecek yine![]()