GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 233

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
233/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
internetten msj atması gerekirdi yine de değilmi :red:
Zaten hiç samimi bulmuyorum böyle paylaşımları başsağlığı dileyip bir sonraki post'ta küfür hakaret veya komik birşeyler paylaşılınca. Imkanı olan yüz yüze yapıyor işte hoca da cenazeye katılmış.

Hocaya böyle şeyler üzerinden saldırmak çok manasız.

Genç antrenör diye tutturmuş herkes. Bu ülkedeki yabancı düşmanlığı ve skor endeksli taraftar baskısıyla ne hocalar 2-3 ayda yendi. Pereira'nın durumu da malum. Kokuşmuş medya bunu bildiğinden taraftarı yıllarca yabancı antrenörlere karşı provoke etti ve başarılı oldu. Takımı karıştırdı. Yalan yanlış haberler yaptı, basın toplantılarında hadsiz sorularla sabote etti. Kısa vadede başarıya ulaşamayan hiç bir antrenör 6 aydan fazla kalamaz bu ülkede.

O kadar çirkin bir düzen var ki Terim'in olması bunun bir nebze önüne geçiyordu. Bana kalırsa biraz bu sebepten de gücü eline alanlar bezdirmeye çalışıyor adamı cezalarla. Elmas da bunun farkında.

Fatih terimin bir diger sansi da Bjk ve Fb'nin bu kadar kotu olmasi eger Bjk ve Fbnin puanlari trabzonspor yakin olsaydi tepki cok daha buyuk olurdu fatih terime , ornegin soyle bir sey

1638213031661.webp

Genç antrenör diye tutturmuş herkes. Bu ülkedeki yabancı düşmanlığı ve skor endeksli taraftar baskısıyla ne hocalar 2-3 ayda yendi. Pereira'nın durumu da malum. Kokuşmuş medya bunu bildiğinden taraftarı yıllarca yabancı antrenörlere karşı provoke etti ve başarılı oldu. Takımı karıştırdı. Yalan yanlış haberler yaptı, basın toplantılarında hadsiz sorularla sabote etti. Kısa vadede başarıya ulaşamayan hiç bir antrenör 6 aydan fazla kalamaz bu ülkede.

O kadar çirkin bir düzen var ki Terim'in olması bunun bir nebze önüne geçiyordu. Bana kalırsa biraz bu sebepten de gücü eline alanlar bezdirmeye çalışıyor adamı cezalarla. Elmas da bunun farkında.
Cok dogru. Ozellikle bizim icin 6 ay iyimser olmus, 3-4 ayi bulabilirse iyi. Ben de yabanci genc hoca istiyorum ama emin ol yabanci genc bir hoca gelirse birkac kotu sonuctan sonra medya tarafindan alti kazinilmaya baslanacak. Su anki sonuclari Fatih Terim degil de herhangi bir yabanci hoca alsaydi, simdiye en az 2 hoca degismisti. Tudor 2 derbi kaybedince hemen kovuldu. Bence kalsa uzun vadede iyi isler yapabilirdi.

fb şampiyon olmasın da mottosundan, anlamıyor musunuz hoca ligi istemiyor çünkü yeniden AL cup istiyor gibi biraz ihtimali gerçekçi olalım ki zor olan bir şeyden çok kolay gibi bahsedilmesinden ve hala ortamda gereksizce yapılan avukatlıklarından ciddi manada sıkıldım.

Üç soru var bu hafta için;
*Hafta içinde maçınız var da mı rotasyona gittiniz?
* Neden kadro ile son maç, lider ekip de kazanmışken o kadar oynandı?
* Gençleşen bir ekipte bu neyin rotasyonu? Biz bunun için mi böyle bir kadro kurduk?

Hedefi AL ise bu rotasyonu, iç sahada, Marsilya maçıyla da yeniden desteği almışken Altay maçında yapabilirdi!

İster istemez art niyet arıyorum. Çok arıyorum hem de! Sanırsınız liderle arada iki üç puan var, ondan böyle lakaytsızlık. Ne güzel dünya ya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri