o zmn 9 sezon 7 champ diyelim2002-03 ve 2003-04 sezonlarında terimle şampiyon olamamıştık.. nasıl bir matematik hesabıyla 8 sezon 7 şampiyonluk oluyor??
IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zmn 9 sezon 7 champ diyelim2002-03 ve 2003-04 sezonlarında terimle şampiyon olamamıştık.. nasıl bir matematik hesabıyla 8 sezon 7 şampiyonluk oluyor??
IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demirkol bunu diyorsa iki kez düşünmek lazım.Ahmet Çakar: "Eskiden Fatih Terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. Nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?" (Beyaz TV)
Mehmet Demirkol: "Galatasaray bütün mevzunun federasyon ve hakemler olduğunu düşünüyor. Topyekün buna inanılmış durumda. Fatih Terim sorgulaması sıfır. Oyun sorgulaması sıfır. Sıfır. Oyunu hiç sorgulamıyorlar. Çok büyük risk." (Socrates)
Ahmet Çakar: "Eskiden Fatih Terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. Nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?" (Beyaz TV)
Mehmet Demirkol: "Galatasaray bütün mevzunun federasyon ve hakemler olduğunu düşünüyor. Topyekün buna inanılmış durumda. Fatih Terim sorgulaması sıfır. Oyun sorgulaması sıfır. Sıfır. Oyunu hiç sorgulamıyorlar. Çok büyük risk." (Socrates)
@Merve TerimAhmet Çakar: "Eskiden Fatih Terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. Nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?" (Beyaz TV)
bu demirkol hangi ortamda yaşıyorsa ülkeyi öyle sanıyor. terimin oynattığı futbolu taraftar yıllardır sorguluyor, tff ve hakem mevzusunu çarpıtmak için yine algı yapmış sinsi herif. bu adamda çok büyük bi galatasaray ve terim kompleksi var, objektif yorum yapamıyor.Ahmet Çakar: "Eskiden Fatih Terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. Nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?" (Beyaz TV)