GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 245

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
245/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perşembe günü keyfimizi yerine getirmek boynunun borcudur.

Hayallerin varsa da merak ediyorum ligi bu denli sallayarak bu hayallerine nasıl ulaşacaksın. Sonra Temmuz'da ligi açıyoruz sıcak hava bilmem ne diye bol bol bahane üretip duruyorsun.

Aklım hala geçen senede ardayla emre akbaba da diretip şampiyonluğu hediye etmişti cimnastikcilere. Son haftalarda onyekuruyla papaz oldu anlamsız manasiz şekilde muhtemelen arda oğlunu oynatabilmek için yer arıyordu onyekuruyu sildi attı. Onyekuru da öyle boş adam değil derbileri sirtliyordu çocuk 2 senelik şampiyonluk döneminde onyekuru aldı o derbilerdeki galibiyetleri gidince gördük derbi galibiyetimiz yok. Öyle bir kadromuz oldu ki derbi galibiyeti uzun bir süre göreceğimizi zannetmiyorum.

Adana kadar olamayıp hocamıza bir tekne bile bırakamıyorsak yazık bize.
38CFBA2B-5FB8-403E-9858-6C4DF1E87231.webp

Ahmet Çakar: "Eskiden Fatih Terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. Nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?" (Beyaz TV)

Mehmet Demirkol: "Galatasaray bütün mevzunun federasyon ve hakemler olduğunu düşünüyor. Topyekün buna inanılmış durumda. Fatih Terim sorgulaması sıfır. Oyun sorgulaması sıfır. Sıfır. Oyunu hiç sorgulamıyorlar. Çok büyük risk." (Socrates)

Ahmet Çakar: "Eskiden Fatih Terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. Nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?" (Beyaz TV)

Mehmet Demirkol: "Galatasaray bütün mevzunun federasyon ve hakemler olduğunu düşünüyor. Topyekün buna inanılmış durumda. Fatih Terim sorgulaması sıfır. Oyun sorgulaması sıfır. Sıfır. Oyunu hiç sorgulamıyorlar. Çok büyük risk." (Socrates)
Demirkol bunu diyorsa iki kez düşünmek lazım.

Oyun sorgulaması sıfırmış. Sen oyun yorumlayacak kadar futbol mu biliyorsun? Biliyormuş gibi konuşmaktan başka ne yaparsın Demirkol? Boş herif seni. Bunun gibiler turnusol kağıdıdır. TFF ve hakemler 3 haftadır alenen operasyonda. Tabi ki bu konuşulacak. İfb gibi olmayan bir şeye mi inanmışız? FT her zaman en çok sorgulanan hocalardan biri olmuştur ayrıca. Twitter'daki 3-5 ergene, birkaç yalakaya bakıp şöyle bir sonuç çıkarmak komik.

Devri çoktan bitmiştir. Malatya deplasman maçında Van Ahnold u duygularına yenik düşerek oyundan alması bile , onun artık bu işlerden uzaklaşması gerektiğinin bir kanıtıdır. Koskoca Galatasaray takımı duygulara ve histerik emellere kurban edilemez .

@Merve Terim

bu demirkol hangi ortamda yaşıyorsa ülkeyi öyle sanıyor. terimin oynattığı futbolu taraftar yıllardır sorguluyor, tff ve hakem mevzusunu çarpıtmak için yine algı yapmış sinsi herif. bu adamda çok büyük bi galatasaray ve terim kompleksi var, objektif yorum yapamıyor.

Fb, malatya ve altay maclarinda hakem hatalari oldu mu, evet oldu ama 15 mac sonunda 23 puandayiz. 22 puan kaybetmisiz yani. Kasimpasa maci 2-0’dan 2-2, Trabzon maci 2-0’dan 2-2, Kayseri deplasmaninda 3 tane yedik, evde Alanya’ya kaybettik, Bjk’ye kaybettik. Hep mi hakem hatalari yuzunden bu puanlari kaybettik. Son iki sezon ligde ve avrupa’da bir basarimiz yok. Son iki sezonu kupasiz kapattik.

Bu yil yine kadro planlamasinda hata yapti. Transfer nobetinde genc, dusuk maliyetli ve potansiyelli oyuncular alarak dogru yoldayiz ama bu takima 2-3 “olmus” oyuncu lazim demistim. En onemli eksik olan orta sahaya son gun menajer onerisi ile bir oyuncu alindi ve buyuk ihtimal onumuzdeki ay sutlanacak. Eger sezon sonuna kadar bazi seyler degismezse bir degisim her iki taraf icin en dogrusu olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri