GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 261

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,1K
Sayfa
261/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir ekip yaratsa bu kadar hezayan yaşamazdı. Yaşı gereği arkasında demir gibi bir ekip olmas lazım ama nerde yağcı var onlar ekipte. Selçuk,Arda gibi adamları görünce zaten delleniyorum bunların profesyonel bir futbol hayatı olmadı 1-2 sezon parlama sonra yatış. Bu adamları alıp futbolcuların başına koyarsan ne öğretecekler. Necati hocayı diğerlerinden ayırırım ama oda taktik anlamda yetersiz.

Kendisinin gitmesini istemiyorum sırf bu leş ekipten kurtulunması için gitmesi lazım. Kendisi inadına devam ediyor bu konuda. Eskiden Şaş filan vardı şimdkiler tüm berbat.

3 senedir takımın ırzına geçiliyor hala şunlar bunlar

sıfır kupa 5.likler 9.luklar falan filan bu seneki 3-4 avrupa maçı saymazsak 5 yediğimiz avrupa maçlarının sayısını unuttuk

yahu bak şu an 2-3 spor programına baktım ağzını açan yok

ülkedeki cumhurbaşkanından daha fazla bir diktatörlük kurmuş camiada medyada

daha ne istiyorsunuz

senin hayalin zaten senin gibi düşünmeyen herkes forumdan atılsın siz burada terim terimin torunu sen sizin oğlan takılın
Hayalim evet =) hayallerimi gerçekleştirsene çıkış yap birdaha girme güzel olur

Yav gitsin adam ya gitsin de böyle değil güzelce ferguson gibi bıraktırsınlar teneke bağlayıp göndermek yakışmıyor bizim taraftara. Vallaha gitsin istiyorum ya cidden şöyle genç dinamik adam gelsin bende istiyorum ama eleştiriler belden aşağı ağrıma gidiyor.

Hayalim evet =) hayallerimi gerçekleştirsene çıkış yap birdaha girme güzel olur

Yav gitsin adam ya gitsin de böyle değil güzelce ferguson gibi bıraktırsınlar teneke bağlayıp göndermek yakışmıyor bizim taraftara. Vallaha gitsin istiyorum ya cidden şöyle genç dinamik adam gelsin bende istiyorum ama eleştiriler belden aşağı ağrıma gidiyor.

belden aşağı burda vardır 3-5 tane ama ülkede adama sessizlik yemini edilmiş

oturdum 3 saattir volede ali ece uğur karakullukçu izledim

30 dakika feghouli konuşuldu son 3 senenin sorumlusu olarak 30 dakikada hakem

dünyada terimden daha rahat iş yapan ikinci bir insan yok

mesela laziodan puan alıyor tüm takdir onun

ama takımın içine sıçtı 3 yılda 1 cümle eleştiri almıyor onun yerine bütün fatura luyindamaya feghouliye

daha ne yapılsın bu adam için

ferguson gibi gitmiyor işte abi

ferguson gibi gelmiyor ki ferguson gibi gitsin

belden aşağı burda vardır 3-5 tane ama ülkede adama sessizlik yemini edilmiş

oturdum 3 saattir volede ali ece uğur karakullukçu izledim

30 dakika feghouli konuşuldu son 3 senenin sorumlusu olarak 30 dakikada hakem

dünyada terimden daha rahat iş yapan ikinci bir insan yok

mesela laziodan puan alıyor tüm takdir onun

ama takımın içine sıçtı 3 yılda 1 cümle eleştiri almıyor onun yerine bütün fatura luyindamaya feghouliye

daha ne yapılsın bu adam için

ferguson gibi gitmiyor işte abi

ferguson gibi gelmiyor ki ferguson gibi gitsin
Yav doğrusu yanlışıyla öyle olması gerekmiyor mu ? FT zaten baskın bir adam basında gücü var demek ki. En sonunda beni de çileden çıkartacaksınız FT istifa diye twit atacağım. Biliyorum yaşadım FT gidicek olmayacak olmuyor olay tam olarak terimlik değil mükemmel bir düzen var şu anda o penaltılar verilse mesela şu an çok başka şeyler konuşuyor olacaktık burada olaya da oradan bak. Birşeyler yanlış gidiyor ama olay başlı başına Terimlik değil oynuyorlar bunu görmüyorsunuz. Vallaha başkası gelse düzelmeeycek başımızdakiler gitmeden

Ah hocam vah Hocam . Yine doluşturdun şunları şuraya. LUyindima senin ben teeee
Jerk-headshot-punch.gif

Bu yaz hazır hocanın da kontratı bitmişken ayrılmak lazımdı.

Hem hoca hem de başkan çok büyük hataya düştüler bu birlikteliği sürdürerek. Terim 3 sezon üst üste şampiyonluk yaşayamadan ve belirli bir kesimde kötü anılar bırakarak ayrılacak. Burak Elmas ise müthiş bir kriz ile karşılaşacak hocanın ayrılığından sonra.

Dediğim gibi keşke yazın bembeyaz yepyeni bir sayfa açıp başka bir teknik direktör ile başlasaydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri