Moderatör tarafında düzenlendi:
@Derya Kaya 'yı kari paylasim konusuna isinlayabilme yetkin var mıArkadaşlar sakin kalalım
Seni ve Deryayı karı konusu içinde mahkum edebilirim@Derya Kaya 'yı kari paylasim konusuna isinlayabilme yetkin var mı
ne zaman florya emri vereceğiz?Arkadaşlar sakin kalalım
Are you player ha? diyerek Babele saldırma girişimi işini bana bırakınne zaman florya emri vereceğiz?
Hayalim evet =) hayallerimi gerçekleştirsene çıkış yap birdaha girme güzel olur3 senedir takımın ırzına geçiliyor hala şunlar bunlar
sıfır kupa 5.likler 9.luklar falan filan bu seneki 3-4 avrupa maçı saymazsak 5 yediğimiz avrupa maçlarının sayısını unuttuk
yahu bak şu an 2-3 spor programına baktım ağzını açan yok
ülkedeki cumhurbaşkanından daha fazla bir diktatörlük kurmuş camiada medyada
daha ne istiyorsunuz
senin hayalin zaten senin gibi düşünmeyen herkes forumdan atılsın siz burada terim terimin torunu sen sizin oğlan takılın
Ne yazdın bilmiyorum ama terimsporlu dediği için haklsıındır brom helal olsun
Ne yazdın bilmiyorum ama terimsporlu dediği için haklsıındır brom helal olsun
Hayalim evet =) hayallerimi gerçekleştirsene çıkış yap birdaha girme güzel olur
Yav gitsin adam ya gitsin de böyle değil güzelce ferguson gibi bıraktırsınlar teneke bağlayıp göndermek yakışmıyor bizim taraftara. Vallaha gitsin istiyorum ya cidden şöyle genç dinamik adam gelsin bende istiyorum ama eleştiriler belden aşağı ağrıma gidiyor.
Yav doğrusu yanlışıyla öyle olması gerekmiyor mu ? FT zaten baskın bir adam basında gücü var demek ki. En sonunda beni de çileden çıkartacaksınız FT istifa diye twit atacağım. Biliyorum yaşadım FT gidicek olmayacak olmuyor olay tam olarak terimlik değil mükemmel bir düzen var şu anda o penaltılar verilse mesela şu an çok başka şeyler konuşuyor olacaktık burada olaya da oradan bak. Birşeyler yanlış gidiyor ama olay başlı başına Terimlik değil oynuyorlar bunu görmüyorsunuz. Vallaha başkası gelse düzelmeeycek başımızdakiler gitmedenbelden aşağı burda vardır 3-5 tane ama ülkede adama sessizlik yemini edilmiş
oturdum 3 saattir volede ali ece uğur karakullukçu izledim
30 dakika feghouli konuşuldu son 3 senenin sorumlusu olarak 30 dakikada hakem
dünyada terimden daha rahat iş yapan ikinci bir insan yok
mesela laziodan puan alıyor tüm takdir onun
ama takımın içine sıçtı 3 yılda 1 cümle eleştiri almıyor onun yerine bütün fatura luyindamaya feghouliye
daha ne yapılsın bu adam için
ferguson gibi gitmiyor işte abi
ferguson gibi gelmiyor ki ferguson gibi gitsin
Sen neden terimsporlusun düşman olsana. Düşman değilsen terimsporlusundur.hoca canaydını kanser etmiş
karşı çıkınca sen terimsporlusun
diycek bişey yok aslında da aynı forumu paylaştığımız tipler nihayetinde
çok tanıdık geliyor bu sözler bana siyasetten nedense 
Ah hocam vah Hocam . Yine doluşturdun şunları şuraya. LUyindima senin ben teeee