Fbnin senelerdir kotu gitmesi de kendisine yarıyor. Fb kotu gittikçe biz de sürüneceğiz.
Ocak ayinda bakalim nasil duzelecegiz.Ocakta duzelecez insallah. Daha zamanimiz var, şu olaylar bi gecsin.
Kovulurdu... İstifası bile istenmezdi.2021-2022 sezonu ilk 16 haftasında Terim yönetimindeki Galatasaray
16 maç
6 Galibiyet
5 Beraberlik
5 Yenilgi
Elinizi vicdanınıza koyun
Şu tabloyu Terim değilde başka bir Td yapsaydı ne olurdu
silEkli dosyayı görüntüle 143849
kayseri 0
altay 1
göztepe 3 (zor bela)
malatya 1
rize 3 (zor bela)
kasımpaşa 1
ligin dibine demir atan takımlardan zar zor puan alabildik. şampiyonluk mucize olur ama tr futbolu bu kadar geriye gitmişken 3büyükler bu kadar leşken şampiyonluk benim için sürpriz olmaz
bunları geçtim fenere ilaç olduk resmen şu kadar kötü yakalamışken 3,4leyip göndersek bugün düşme potasında olurdu, maalesef biz o yönde gidiyoruz şimdiEkli dosyayı görüntüle 143849
kayseri 0
altay 1
göztepe 3 (zor bela)
malatya 1
rize 3 (zor bela)
kasımpaşa 1
ligin dibine demir atan takımlardan zar zor puan alabildik. şampiyonluk mucize olur ama tr futbolu bu kadar geriye gitmişken 3büyükler bu kadar leşken şampiyonluk benim için sürpriz olmaz
Bu yardimcilar,fatih hoca yokken iyi olsa,kazanacagimiz maclarda puan kaybetmezdikEkibini yarın kov
Ekli dosyayı görüntüle 143849
kayseri 0
altay 1
göztepe 3 (zor bela)
malatya 1
rize 3 (zor bela)
kasımpaşa 1
Bende bu durumu şöyle yorumluyorumEkli dosyayı görüntüle 143849
kayseri 0
altay 1
göztepe 3 (zor bela)
malatya 1
rize 3 (zor bela)
kasımpaşa 1
Ocak ayinda bakalim nasil duzelecegiz.
ocak temmuz ocak temmuz şeklinde ilerleyeceğiz. hocamızın bi bildiği vardır. şimdi neden 3 yıl istediğini anlamışsınızdır. 3 yıl sonra şampiyonluk potasına gireceğiz kısmetse bu yıl küme düşmeyelim yeter genç takımız. yersenOlmazsa temmuzda kesin düzelecez.