GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 258

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,2K
Sayfa
258/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsa basma zamani,mallow kim bilmiyorum

mustafa-cengiz-in-baslattigi-kampanya-soruldu-terim-saskinligini-gizleyemedi.jpg

Bu sene de lütfen fb olmadı, TS oldu diye devam demeyelim.
bizim kıstasımız fbnin olmaması değil. Üç farklı takım olmuş olacak.
Emeklere yazık. Mohamed dedin, ben de çok istedim, alacağız diyorsun. Çocuk gol atınca kestin.
Diagne de iyi tamam ama ısrar etseydin birinde de böyle olmasaydık ama sen gittin en çok Halili savundun.

Morutan için Becaliyle papaz olduk. Aldık. Oynamıyor.
Kötü oynayınca biz oynatmıyor diyenler suçlu oluyoruz da ben sana bu şansı altı ay sözleşmesi kalmış Fegi kazan diye vermedim.
Madem bir amacı var gençleşmek arkasında dur bunun. Ben sahada aynı anda doksan dakika hatırlamıyorum ki Cig, Moru, Diagne ya da Moha oynamış olsun. Babel ve Feglerle olacağına evet böyle kaybetseydik. Oğulcan için papaz olduk, nerede belli değil...Ama sosyal medyada bir hazırlık maçı için şurada oynattı, sağda kral hocam diye sevenlerinin gazlamasını seviyorsun...Taylan iki vukuatı resmen.

Malatya maçında rotasyon yapıyorsun, hafta içi maç yok. Deplasmandasın. İyi bir karnen yok.
TS maçını almış. Sen böyle çıkıyorsun sahaya. Anlam veremiyorum.

Yani bunları deyince ben sana düşman olmuyorum.
Anlamaya çalışıyorum her şeyi ama mantıklı cevap bulamıyorum.
Keşke ne yapmak istediğini bilseydin.

Galatasaray'ı zerre ama zerre sevmeyen bir insan.. Galatasaray'ı sadece kendi prestiji için bir vitrin olarak kullanıyor bu kadar açık ve net!

Avrupa'ya bu kadar motive olmasının sebebide bu zaten.. Galatasaray'ın değil kendisinin reklamını yapıyor. Hani 3 yıllık planlama falan diyor ya; Devre arası Fiorentina'dan ya da herhangi bir İtalyanın orta sıra takımından teklif gelsin planlamayı falan bırakır koşa koşa italya'ya gider.

Ben bu adamın Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum.. Sadece 96-2000 döneminde efsane jenerasyonla birlikte Galatasaray ile aşısı tuttu.. Onun haricinde Galatasarayı hiç umursamıyor.. Bunu ligdeki tavırlarında görebilirsiniz..

Zaten Galatasaray'ı birazcık sevseydi bırakmaz mıydı ?

Bu orta saha ile olmayacağını herkes gördü bir tek hoca göremedi.2 tane adam gibi orta saha ve bir kanat transferi ile çok rahat şampiyon olurduk bu ligde.berbat korner bile kullanamayan bir takım izliyoruz uzun süredir.kendisi başkan olsa böyle bir teknik adamı kesinlikle Kovardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri