ft fotolarından tiksiniyorum
ft fotolarından tiksiniyorum
Yaw kurbağa misali orta sıra olmaya ve başarısızlığa alistirildik. Biz bunun cabasını verip 3 senedir bir tarafımizi yirtiyoruz. Adam 5 senedir takimin basinda hala ortada ne eller tutulur bir takim var ne de futbol. Millet de devre arasında forvet, os falan bekliyor. Mohamed 6 ay önce peleydi, halil de brezilyalı ronaldo. Hala transferle zamanla falan bazı şeylerin düzeleceğini sanıyorlar. Kalsin 3 sene daha.anadolu takımlarıyla oynadığımız hiç bi maçta favori değiliz artık. galatasaray tarihinde böyle bişey var mı cidden merak ettim.
aynı şuanki siyasi iklim gibi. düzelecez inşallah diye diye uçuruma götürdüler bizi. düzeltemeyecek arkadaşım çünkü ip çoktan kopmuş, yapamaz artık.Yaw kurbağa misali orta sıra olmaya ve başarısızlığa alistirildik. Biz bunun cabasını verip 3 senedir bir tarafımizi yirtiyoruz. Adam 5 senedir takimin basinda hala ortada ne eller tutulur bir takim var ne de futbol. Millet de devre arasında forvet, os falan bekliyor. Mohamed 6 ay önce peleydi, halil de brezilyalı ronaldo. Hala transferle zamanla falan bazı şeylerin düzeleceğini sanıyorlar. Kalsin 3 sene daha.
hala istifa gelmedi mi ?
kaç saat gecti
marsa basma zamani,mallow kim bilmiyorumbunlar marshmallow saatleri, yarına artık.