GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 257

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,2K
Sayfa
257/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde 16. hafta olmuş. Averajımız +1 !!!

16 maçın sadece birisinde rakiplere iki golden fazla atabildik o da son dakikada aldığımız Rize maçı!

Hiç Avrupada iyiyiz, hedef final hedef kupa hayaline falan kapılmasın kimse. Orada belki en iyi çeyrek final oynarız, benim şahsi fikrim önümüze çıkacak ilk rakibe eleneceğiz.

O yüzden daha da fazla rezil olmadan artık bırakıp gitmeli. Sezon sonunu falan beklemesine de gerek yok.

Kendisini çok severim ve sevmeye de devam edeceğim. Ama artık olmuyor işte!

Sahada oynatmaya çalıştığı şeyi izlemeye tahammülüm kalmadı artık. Yeter!

anadolu takımlarıyla oynadığımız hiç bi maçta favori değiliz artık. galatasaray tarihinde böyle bişey var mı cidden merak ettim.
Yaw kurbağa misali orta sıra olmaya ve başarısızlığa alistirildik. Biz bunun cabasını verip 3 senedir bir tarafımizi yirtiyoruz. Adam 5 senedir takimin basinda hala ortada ne eller tutulur bir takim var ne de futbol. Millet de devre arasında forvet, os falan bekliyor. Mohamed 6 ay önce peleydi, halil de brezilyalı ronaldo. Hala transferle zamanla falan bazı şeylerin düzeleceğini sanıyorlar. Kalsin 3 sene daha.

Yaw kurbağa misali orta sıra olmaya ve başarısızlığa alistirildik. Biz bunun cabasını verip 3 senedir bir tarafımizi yirtiyoruz. Adam 5 senedir takimin basinda hala ortada ne eller tutulur bir takim var ne de futbol. Millet de devre arasında forvet, os falan bekliyor. Mohamed 6 ay önce peleydi, halil de brezilyalı ronaldo. Hala transferle zamanla falan bazı şeylerin düzeleceğini sanıyorlar. Kalsin 3 sene daha.
aynı şuanki siyasi iklim gibi. düzelecez inşallah diye diye uçuruma götürdüler bizi. düzeltemeyecek arkadaşım çünkü ip çoktan kopmuş, yapamaz artık.

Elimizdeki oyuncuları takıntılar uğruna değersizleştirerek bir yere varamayız. Kerem bugün 10 kez top kaybetti, Morutan da yapıyor bunları ismi Morutan diyeyse de çıkıp söylerse hoca artık oynamasını beklemeyelim.

Cica'nın iş yaptığı yer belli, gole yakın oynamayacaksa oynamasının da manası yok, derin top attığını falan da görmedim zaten.

İlk yarı o kadar kısır oyundan sonra ikinci yarıya aynı yapıyla başlayarak bir şeylerin değişmeyeceği de ortadaydı.

Sezon benim için geçen hafta bitmişti, hakemlerden yana iki senedir belimiz büküldü ama bir o kadar da senin hatan var sevgili hocam. Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama bu iş böyle gitmez.

avrupa maçlarındaki motivasyon ve hırsı ligde göremiyoruz..en başta sen ligi salmışsın gibi..sende ki durum oyunculara da sirayet etmiş..bugün takımda zerre hırs yoktu..marta kadar avrupa maçı yok..trabzon puan kaybetmiş iken bu haftayı ne yapıp edip 3 puan ile kapatmak gerekirdi..bunun idrağında olmaman üzücü idi hocam..avrupa maçları ile lig maçları arasında oyunu geçtim mental yönden bu kadar fark olmamalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri