GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 282

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
282/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra Gs a yapacağı en büyük hizmet başkan olmaktır. Teknık dırektorluk olmuyor artık Terim gibi güçlü cesur başkan lazım. İsterlerse sürekli ceza versinler sıkıntıda olmaz.
Başkan mı ? Ya bir daha bizimle işi olmasın lütfen. Git emeklilik yap arada gel tribünde maçını izle. Yeter daa baydı artık.

Hoca hatali degil

2 sezon ust uste basarisiz olmasina ve sözlesmesi sona ermis olmasina ragmen yola devam edenler hatalidir

Bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde veda etmeliydik

Bundan sonrasi icin senaryo belli,avrupa da kurdugumuz hayal gerceklesmezse ve saf disi kalirsak Fatih hoca buyuk ihtimal lig bitmeden görevi birakir

2004 te uefa da villareal’a elendik,hedefsiz kaldigimiz icin Galatasaray’in önünü acti istifa etti bir sonraki sezonun hazirliklari erkenden baslasin diye yeni hocayla

Bir diger ihtimal ise sezon sonu birakmasi
Hiç de öyle olmadı. Doğrusunu anlatayım;

2002 de Özhan Canaydın, ''Gönüllerdeki TD'' diyerek, uğruna 'son şampiyon' etiketli Lucescu gibi adamı göndermiş, futbola dair bütün yetkiyi kendisine bırakmış, sadece bonservis bedeli olarak 35-40 milyon Euro gibi devasa rakamları ödemeyi göze almıştı ki kulübün içine düştüğü borç sarmalında hatırı sayılır payı vardır o harcamaların. Alınan adamların da alayı çöp oldu, üstüne tazminat verip göndermeler filan, uzatmayayım...

Şampiyon takıma onca para harcanmasına rağmen ilk sezon şampiyon olamayıp, ikinci sezonda da tüm hedeflerden kopunca, Özhan Başkan ''Hocam sen ne düşünüyorsun?'' sorusunu yöneltti diye bir afra tafra ile istifa etti hazret. O zamanlar baş yardakçısı olan Hıncal Uluç' a göre, Hocaya bunu sormak 'git' demekmiş ve adeta Galatasaraya ihanet derecesinde affedilmez bir hata imiş; yerin dibine batırdı adamı...

Kısaca özetledim; Galatasarayın önünü açmak filan, alakası yok. İtimadın olsun, tamamen hurafe...

Katakullilerle tudorun altını oyup bunu getirdiğimiz gün kaybettik
Nihayet gideceği sezon haftalarca akbabayı oynatıp şampiyonluğu verip elması başkan seçtirtince de 2. kez kaybettik
Elmas hocayla çalışıcam diyordu, hoca da her hafta puan veriyordu
şimdi 3 yıl daha burdayım diyor, hiçbir yere de gitmez
Taraftara “protesto etmeyin susturturum” diyen adam bu

Bakti lig den coktan koptuk artik 10 da kapanir 20 de kapanir lafina inanacak kimse kalmadi , bari mac sonrasi elestiriden uzak kalmak icin bügün sert aciklamalar yapip sezon sonuna kadar ceza yiyip kösesine cekilir.

Istifa etmeme sebebin biri bence AL tur atlamamis olmasi, kimseye yedirmek istemiyor ordaki basarisini. Sözde kafasin da o kupayi almayi düsünüyor, ordan elenirsek belki istifa eder ondan önce ben birsey beklemiyorum kendisin den

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Puan farkı kötü sonuçlar vs istifa ihtimali dahi oluşturmuyor 3 yıl verdiler bana modunda takılıyor bizim imp.

Usd 17 tl olmuş 27 olsa hata yaptım der mi?

taraftar, futbolcu ,başkan,yönetici, yayıncı kurulus, tff, hakem, yorumcular,kar,rüzgar, yağmur, saha,yetkili kurullar suçlu hep bizim imp.kusursuz.

Her tarafımız düşman dolu,beka sorunu hep mevcut saldırı var ekonomiye hedef 2023

HERKES FARKINDA !

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri