Sen bile artik isyan ediyorsun renktasAvrupa'da iyi gidiyor olmamız ligde 10.olma hakkı vermiyor sana
Herifler 20 puan fark attı
Sen bile artik isyan ediyorsun renktasAvrupa'da iyi gidiyor olmamız ligde 10.olma hakkı vermiyor sana
Avrupa'da iyi gidiyor olmamız ligde 10.olma hakkı vermiyor sana
Soru soracak ülkede gazeteci yok malum siyasi yapı ve tek adamci zihniyet ülkenin her yerine sirayet etti .Hesap sorulamiyor denetleme yok bu ülkede artık. Daha iki gün önce başkanımız küfürle yöneticileri kovmuş yazılana göre ben başkanım seçildim diye seçilen sorgulanamiyor atanan yada görev verilen sorgulanamiyor başarı nasıl gelecek ?
1- Hoca bu takımda Omar yedlin boey aldırdın bu oyuncuların linnesden çok mu farkı vardı?
2- Yedek kalecin İsmail Galatasaray bir köy takımı değil bu takımda böyle bir kadro hatası nasıl yapılır.
3 - Donku yolladın asuncao alındı luyindama kaldı donk bu ikisinden hem defansta hem orta sahada daha başarılıydı neden yolladın
4- Tüm transfer sezonu gedson peşinde koştun hiç mi ikinci planın yoktu takımda kim 6 kim 8 belli değil
5- Bu takımın forveti kim sistemi ne ne zaman oturacak bu takım
6 istifa etmek için ne olması lazım daha ?
Avrupada ceyrek finala yükselen skibbe kovulmustu. ligde bu kadar kötü degildik ve takim güzel futbol oynuyordu.Avrupa'da iyi gidiyor olmamız ligde 10.olma hakkı vermiyor sana
Tudora sorulan sorunun onda birini sorun üstünüze yürür kavga çıkar.Bende onu soracaktim.
Neden hic kimse terimi ellestiremiyor, bu sorulari soramiyor.
Bir yabanci hoca coktan sutlanmisti, terime neden bu kadar tammül ediliyor?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pos bıyıklı bir gazeteci eleştirmeye başlamıştı. 2. dönemiydi galiba. Adama bir telefon açmış. Senin o bıyıklarını bilmem naparım diye sıvamış adamı. Mahkemelik olmuşlardı... Eleştiren şaplağı yer.Bende onu soracaktim.
Neden hic kimse terimi ellestiremiyor, bu sorulari soramiyor.
Bir yabanci hoca coktan sutlanmisti, terime neden bu kadar tammül ediliyor?
Hatta daha 1 ay önce bir tane muhabir oyun üzerinden eleştiri yapmış ve neden böyle yaptınız merak ediyorum ? Diye terime sormuştu.. terimde: "kim merak ediyor sen mi ?" diyerek muhabiri susturmuştu direkt..Pos bıyıklı bir gazeteci eleştirmeye başlamıştı. 2. dönemiydi galiba. Adama bir telefon açmış. Senin o bıyıklarını bilmem naparım diye sıvamış adamı. Mahkemelik olmuşlardı... Eleştiren şaplağı yer.
Evet. Ders almam ders veririm tarzı. Eleştiriye açık biri değil. Kendini dev aynasında görüyor.Hatta daha 1 ay önce bir tane muhabir oyun üzerinden eleştiri yapmış ve neden böyle yaptınız merak ediyorum ? Diye terime sormuştu.. terimde: "kim merak ediyor sen mi ?" diyerek muhabiri susturmuştu direkt..
Çok şey söylerimde neyse...
hocam istifa et ve benim veliahtım fariolidir ve onunla dün yaptığım görüşmede anlaştım de ve sdliğe geç. her maç sonrası istediğin gibi salla tffye sana o zaman lafımız olmaz
başka adam yok yapacak bişey yokfarioli mi