GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 285

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
285/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artik keyif amacli tükettigimiz icecek ve yiyecekleri bile sayesinde gs maclarinda degil de elin gavurun macinda tüketiyoruz

sayesinde ictigimiz kola bile bogazimizda kaliyor üzüntüden

19.12.2021_15.19.00_REC.webp

Pos bıyıklı bir gazeteci eleştirmeye başlamıştı. 2. dönemiydi galiba. Adama bir telefon açmış. Senin o bıyıklarını bilmem naparım diye sıvamış adamı. Mahkemelik olmuşlardı... Eleştiren şaplağı yer.
Osman Tamburacı, canlı yayında...Adam ''Hocam yapma, etme'' diye frenlemeye çalıştıkça, zembereğinden kurtulmuşçasına küfürler savurmuştu. Canlı yayını kesmişlerdi ama utanç verici bir hadise idi...

Galatasarayi savunan adama ben teşekkür ederim arkadaş. Aciklama gayet güzeldi ama bu aciklamayi yönetim yapmaliydi. Acik acik isim vererek korkmadan konuşan insan. Bravo. Yönetim izleyip utanmismidir? Sanmam.

saha içi başarısızlığı nedeniyle kendisinin istifa etmesi gerektiğini uzun süredir istememe rağmen, bi yandan da şu şerefsizler ordusuna mağlup olmasını sindiremiyorum açıkçası ve üzülüyorum. bunlarla baş etmek için başkan olması en doğru çözüm gibi.

td sahaya odaklanacak
ben kendi adıma hakem hatalarına karşı bizi başkanın savunmasını, sahadaki kötü futbolun hesabını da taraftara tdün vermesini isterim
biz tam ters iş yapıyoruz
hocanın bu konuşması zaten ceza vermek için pusuda bekleyen .. sürüsüne fırsat veriyor ve belki bize daha çok zarar verecek bu açıklama
Terim=RTE

Ya hocayı bizde elestiriyoruz hatta istifa etmesi gerektiğini düşünenlerdenim ama susmakta kanıma dokunuyor. Yönetimin konuşması gerekirken hoca çıkıp hesap soruyor. Bu durumda da kızamıyorum adama. 29 yasindaki daha dünkü herif gelmis Galatasaray oyuncusuna posta koyuyor ve şu saate kadar hâlâ yönetimden cevap yok. Bu gidişle hoca değilde yönetim kesinlikle gidecektir.

Ayrıca 2.bölümü yayınlanmadı herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri