GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 287

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
287/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21/22 yaz transfer dönemiyle başlayan yapılanmayı destekliyorum. Eksik kalan yerler var ama her dönem 5-10 tane transfer yapmaya gerek kalmadan ilerleyeceğimizi umuyorum. Ayrıca aldığımız oyuncular çoğunlukla üzerine koyarak transfer yapabilecek oyuncular. Ortada doğru bir plan var. Ancak uygulamada olması gerekenden fazla aksaklık var. Dış etkenler olsa da sadece buna bağlamak yanlış olur. Yapılanmayı bozmayacak şekilde hamlelere devam edip kadro kaynaklı doğabilecek tepkileri de süspanse ederek sezon sonu hocalığı bırakması bence en doğrusu. Artık yönetici olarak daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Tespit ve yorum budur...

Ek olarak planlamada tecrube/kalite eksikligi dogru hesap edilmemis muhtemelen mali yapi ve eldeki veteranlar'in (falcao-babel-feghouli vs..) sozlesme - potansiyellerine guvenilerek bir politika izlenmis. Bunun eksikligini de cekiyoruz. Bu yuzden buyuk elestiririm.

Aldığı maaşin 3 milyon euro olduğunu kanıtlarmisin..bütün yazılarında hep aynı terane terim aşağı terim yukarı.. o kadar takintilisin ki yalan yanlış argümanlar ile sallıyorsun.diyoruz ki yine salla oyuna teknik direktörlüğüne hala 3-4 attida hakem mi vermedi diyorsun ne yani her maçta önümüze gelene 3-4 atmamız mi gerek..kötü oynadiysak pozisyonları harcayıp gole ceviremediysek hakemin tff nin tum kurulların yaptığı bu düşmanlığı maruz mu görelim..yahu hak aramanın oyun ile ne alakası var arkadaş..oyunu eleştir bu yapılan düşmanlıkta takımımızın safında olun yahu bu ikisi ayri şeyler..
Ben boşa sallamam.. "Her takıma 4-5 atmamız mı gerek?" diye soruyorsun bir de.. Yav sen Ligin en çok gol yiyen 2.ci takımı olan Malatyaspor'a gol atmayı geçtim isabetli şut atamadın! Aynı malatya bir sonra ki hafta kendi evinde alanyaspordan 6 gol yedi! Bir sonra ki hafta 5 gol yedi! Gelenin geçenin yendiği altay'a karşı kendi evinde ıkınarak berabere kaldın!

Bak terimi Galatasaray'dan çok seviyorsunuz belli ki ama çözümde belli.. Alın fatih teriminizi başka bir takıma teknik direktör yapın.. Hep birlikte gidin o takımı tutun.. Çünkü sizin Galatasarayla falan işiniz kalmamış.. Şahıs taraftarı olmuşsunuz. Elinizden gelse secde'ye kapanacaksınız önünde.. Lütfen alın Fatih teriminizi düşün Galatasaray'ın yakasından!

Çünkü biz Galatasaraylıyız terimsporlu değil!

Ben boşa sallamam.. "Her takıma 4-5 atmamız mı gerek?" diye soruyorsun bir de.. Yav sen Ligin en çok gol yiyen 2.ci takımı olan Malatyaspor'a gol atmayı geçtim isabetli şut atamadın! Aynı malatya bir sonra ki hafta kendi evinde alanyaspordan 6 gol yedi! Bir sonra ki hafta 5 gol yedi! Gelenin geçenin yendiği altay'a karşı kendi evinde ıkınarak berabere kaldın!

Bak terimi Galatasaray'dan çok seviyorsunuz belli ki ama çözümde belli.. Alın fatih teriminizi başka bir takıma teknik direktör yapın.. Hep birlikte gidin o takımı tutun.. Çünkü sizin Galatasarayla falan işiniz kalmamış.. Şahıs taraftarı olmuşsunuz. Elinizden gelse secde'ye kapanacaksınız önünde.. Lütfen alın Fatih teriminizi düşün Galatasaray'ın yakasından!

Üslubun ve mesajların kimin aslında boş olduğunu gösteriyor..3 milyon euro alıyor diyerek zaten yalan ve iftira atıyorsun.. terim ile oyun ile alakalı olmayan bir konuda kulübe yapılan düşmanlıkta aynı safta olun diyoruz sen hala terim diyorsun.olayi çarpıtıp yine terimci terimspor muhabbetine donduruyorsun..klasik aynı teraneler...terim en geç bu sezon sonunda bırakmalı hatta emekli olmalı bunu ben de diyorum...
Ama Kulübe yapılan onca haksızlığa ve düşmanlığa karşı bu mevzu ayrı demeyip hala bundan bile nemalanip yine yalan yanlış argümanlarla ile hocaya sallayan,başarısızlık olsun puan kaybı olsun da yeterki terim gitsin diye bekleyen sen ve senin gibi takıntılı tipler mi galatasarayli....

Siz kimsiniz ya? Böyle bir terör örgütü mü çıktı?

Sen ya fenerli falansın yada ruh sağlığınla ilgili sorunlar var.

Hocanın konuşmalarını dinledim. Sadece okuyanlara da izlemelerini öneririm. Burak Elmas’a da hitabet dersi vermiş. Yine Galatasaray’ın haklarını hoca savunmak zorunda kalıyor. Ayrıca motivasyonunu da bu işlere ayırmak zorunda kalıyor. Belki de cezası Uefa tarafına iyi gelmiştir, sahaya motive olduğunda çok başarılı olduğumuz aşikar.

Hakemlerin neler yaptığını tek tek anlatmış, çok başarılı buldum. Tebrikler hocam…

Siz kimsiniz ya? Böyle bir terör örgütü mü çıktı?

Sen ya fenerli falansın yada ruh sağlığınla ilgili sorunlar var.
Haddini bilde konuş.. Engelle engelle bitmiyorsunuz. Maç bitiminde ortalarda yoksunuz. 1-2 gün geçince terimi savunmaya geliyorsunuz. Çok daha ağır konuşurumda yeri değil burası. Bak yine söylüyorum bizim tek gayemiz Galatasaray! Sizin ki ise terim.. Arada dağlar kadar fark var. Bir dahada alıntı yapma benden.

Üslubun ve mesajların kimin aslında boş olduğunu gösteriyor..3 milyon euro alıyor diyerek zaten yalan ve iftira atıyorsun.. terim ile oyun ile alakalı olmayan bir konuda kulübe yapılan düşmanlıkta aynı safta olun diyoruz sen hala terim diyorsun.olayi çarpıtıp yine terimci terimspor muhabbetine donduruyorsun..klasik aynı teraneler...terim en geç bu sezon sonunda bırakmalı hatta emekli olmalı bunu ben de diyorum...
Ama Kulübe yapılan onca haksızlığa ve düşmanlığa karşı bu mevzu ayrı demeyip hala bundan bile nemalanip yine yalan yanlış argümanlarla ile hocaya sallayan,başarısızlık olsun puan kaybı olsun da yeterki terim gitsin diye bekleyen sen ve senin gibi takıntılı tipler mi galatasarayli....
Cevap veriyorum; Evet

Sen onu bunu boşverde neden maç bitiminde ortalarda gözükmüyorsunuzda, 1-2 gün sonra ortaya çıkıyorsunuz terimi savunmak için ? Ne bahane uyduracağınızı mı düşünüyorsunuz ?

Yani maclari izlemiyorsun.
Bence de izleme, kanser türünden bi tür oyun oynuyoruz. Terim buna iyi futbol dıyor.
İnsallah bizler o yasa gelince böyle kör olmayız.
Aynen sizin yaşlar ufak anladığım kadarıyla. Bu yaşlarda ergenlik gereği herşeye bir sinirlilik hali, duyguları en üst noktada yaşama gibi durumlar baş gösterir. Birkaç yıla geçecektir.

Oyuna gelince, mevcut genç ve yetenekli takımın ligdeki kapalı savunmaları aşamadığı görülüyor. Avrupa maçlarından daha fazla beklere yükleniyoruz, Yedlin ve Van Aanholt çok fazla topla buluşuyor ama sonlandıramıyorlar. Feghouli yetersiz, Morutan şuan yeterli değil, santrafor yok. Dolayısıyla skoru alamıyoruz. Avrupa’da oynanan maçlarda daha farklı yapıdayız. Birinde fail ettik, biri başarılı oldu. Yeni bir takım, zamanla gelişecektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt