GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 289

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
289/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuhaf olan sey, 3 seneyi proje ve gelecegi kurtarmak olarak görmesi, ama yaninda fazla profesyonel adam tutmamak.

Öyle gelecegi düsunüyorsan, senden sonraki zaman icin niye bir profesyonel ortam kurmaya bakmiyorsun?

Getir senden sonrasi icin bir adam gibi Spor Direktör ve simdiden ülkeye alissin adam. Senden sonraki hocayin zaten hayatta senin gibi transfere karisma hakki olmayacak. Onun icin o hocanin yaninda adam gibi, ve bize alismis olan Spor Direktör yardimci olmaz mi?

Arada sirada bir hoca biraktigi an, yerini yardimcisi dolduruyor. Bizim hoca ona bakarak niye yanina 2 tane evlat aliyor? Git bir tane, senin senede ortalama 7-8 mac cezali oldugun durumda takimi iyi yönetecek 1-2 profesyonel ve biraz tecrübeli yardimci getirsene. Belki ordan Dortmundun Edin Terzic gibi ise yarayan ve bas antrenör olarak bile iyi is yapan yardimci cikartirsin 2-3 sene icinde.

Terim sezon sonu gitse, yeni gelen adamin zaten ilk isi Selcuk ve Necatiyi sutlamak olur herhalde.

Tudor geldi sezon ortası, alışır sonra devam eder diye. Yazın da dünyanın transferi yapıldı. Manyakça bir maliyetin altına girildi. Doğru veya yanlış, Sneijder postalandı hoca/yönetim ortak kararıyla. Sonuç: Tudor 16. hafta kovuldu. FT gitsin şu gelsin diyeceğiniz -gerçekten gelebilecek- hiçbir hocada öyle büyük krediler olmayacak. Bunu bilen her hoca da günü kurtaracak transferler isteyecek. Ha bugün FT bir an önce gitsin diyenler o hoca gitsin diye yaygara yaparken ben muhtemelen hocayı savunacağım. Biat kültürü derler ama önce şu "vurun kellesini" kültürünü yok etmek lazım.

tamam kardesim her basarisizlikta hoca degistirmeye bende karsiyim. zamaninda skibbe ve rejkaardin sezon ortasinda görderilmesine bende karsiydim ama ozaman mac kaybedsekte takim güzel futbol oynuyordu, ama fatih terimle ben artik seyrederken sevk alacak futbol göremiyorum.
gol atana kadar geri ve yan pas, atiktan sonra bütün takim defans.

Sergen yalçın kadar bile olamadı 4 sezondur hep suçlu benim diyor ama sergen bir kere suçlu oldu çekti gitti erdemli olduğunu gösterdi

Erdemsizlik ilkesizlik egoistlik bencillik diz boyu

Bu kadar hata yapan adama bu memlekette asgari ücret bile vermezler

Neymiş marsilya ve lazionun olduğu gruptan çıkmışız yav sheriff tiraspoll real madridi madrid te yendi bu kadar abartmadı

Sergen yalçın kadar bile olamadı 4 sezondur hep suçlu benim diyor ama sergen bir kere suçlu oldu çekti gitti erdemli olduğunu gösterdi

Erdemsizlik ilkesizlik egoistlik bencillik diz boyu

Bu kadar hata yapan adama bu memlekette asgari ücret bile vermezler

Neymiş marsilya ve lazionun olduğu gruptan çıkmışız yav sheriff tiraspoll real madridi madrid te yendi bu kadar abartmadı
Puhahahahahaha dedigi lafa bak
Sen hangi ülkede yasiyorsun?

Hesap başından yanlış. Terim geleceğin takımını kuramaz. Terim Hagi, Drogba vs gibi oyuncularla başarılı olur. Gençlere futbol oynatamaz. Transfer yapmayı bilmez. 20 senedir transfer yapıyor. İlk geldiklerinde alkış, 4. hafta sonra hepsi çöp deniyor. Eylül ayında transfer için Ocak ayının gelmesini bekliyor. Karman çorman bir takım yarattı. Kendi de ne yapacağını bilmiyor.

Bize yeni bir kan lazım.

tamam kardesim her basarisizlikta hoca degistirmeye bende karsiyim. zamaninda skibbe ve rejkaardin sezon ortasinda görderilmesine bende karsiydim ama ozaman mac kaybedsekte takim güzel futbol oynuyordu, ama fatih terimle ben artik seyrederken sevk alacak futbol göremiyorum.
gol atana kadar geri ve yan pas, atiktan sonra bütün takim defans.
Bireysel yetenekle maç alacak oyuncumuz yok. Belki Kerem, bir de Morutan var ama düzenli oynamıyor. (Eleştiri #1) Duran toplar fecaat. (Eleştiri #2) Hal böyleyken derinde bekleyip hatamızı kollamak rakiplerin ilk planı oluyor. Sen de sürekli top dolaştırıp rakibin açığını aramak zorunda kalıyorsun. Beceriksizlik/tecrübesizlik (adına ne dersen) sebebiyle son pasları veremediğimiz başlamadan biten onlarca pozisyon var. Topu getirip atamadığımız yine onlarca pozisyon var. Ya gelişmelerini bekleyeceğiz ya da bitirici işleri yapabilen 1-2 adam alacağız. Başka çaresi yok. Hoca gidip başkası gelse de aynı şeyi savunacağım.

ne varmis dediklerinde ? adam hakli .. madem suclusun .. yallah kapi orda

suclu olup 3 sezondur .. bir gram degisiklik yapma.. hirsini hep sagdan soldan cikar .. baskanlar'i yem yap taraftara sonra git bodrumda poz ver.
Nasil bir kafada oldugunu bu anlatiyor zaten

„Bu kadar hata yapan adama bu memlekette asgari ücret bile vermezler“

Ama madem anlamadiniz bir soru sorayim
20 yildir kim iktidarda?

Hanginiz lan bu?
FHC9Km2WYAUhRcP

Gitmedi mi? Gitti mi ? Kovun filan yazmıycam daha. Son açıklamasına bakılırsa minumum sezon sonuna kadar burda. 6 hafta önce 50 bin kişi doldurulan stada şimdi 15 bin kişi gelmiyor. Bizi bitirdin bee..

Yanniz sergen hocam gitmek uzere iken topu oyunculara atmisti hangi cl maci sonrasiydi simdiye kadar tum sorumluluk bana aitti ama bugun degil vs diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt