GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 306

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
306/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene sifir kupa olacak buyuk ihtimal

Yakin zaman icin dusundum de 3 sene de kupasiz kaldigimiz sezonlari,skibbe-rijkaard-hagi’nin ust uste görev aldigi dönemde kupasiz kalmisiz 3 sene

Simdi de Fatih hoca ile birlikte olacak,yazik gercekten

Sözlesmesi bitmis,son 2 sezonu kupasiz tamamlamis ama degisim yerine hoca ile devam edenlerin de Galatasaray da yeri yok

Fatih hoca hem gecmiste kazandigi kendi basarilarina hem de Galatasaray’a zarar veriyor

buna bir şey daha ekleyelim

hoca proje yapılacak son adamlardan biri

belki sabır edilecek 1 numaralı adam olduğundan böyle bir beklenti oldu ama hocanın tdlik tarzı bu değil

hoca bireysel oyuncu geliştiremiyor

ama iyi ve büyük isimlerin insan yönetimlerini çok iyi yapıyor

hoca mesela oyun içinde takım tıkandığında taktiksel dokunuştan çok oyuncuların yetenek ve hırslarıyla sorumluluk almalarının takımı açacağını düşünen tarz hocalardan biri

bu tarzına ben saygı duyuyorum ama demode bulmakla beraber bu seneki projeye uygun olmadığını düşünüyordum

Sormak lazım senin zamanında alınan iki yedek kaleci vardı ?
Lig başlarken yedek kalecisiz nasıl bir planlama yaptın.
Senin ikinci kaleci kim üçüncü kalecin kim .

FHKIf9wXsAEbukQ

Yarın başlığa gelirler yine hocam toparlayacak diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başakşehirin stoper oynattığı Yusuf adlı Afrikalı kardeşimizi Malatyadayken 3 milyona aldıracaktı orta saha düşünüyordu. Biz ne felaketlerden döndük futbolcudan gram anlamıyor.

Yanındaki ekipte amatörler var profesyonel kimseyle çalışmıyor yeter artık egon herşeyin önüne geçti
belhandaya 3 senelik yeni sözleşme sözü vermiş ama mustafa başkan kapının önüne koydu.

git artik, bu ne böyle ya adam yapıştı bırakmıyor. 3-5 seveni, 3-5 tane de delisi kaldi xG diye peşinde gezen. ne zaman kurtulacaz....... .....

Yalnız birşeyi fark ettim. Artık eskisi gibi kafa yormuyorum, üzülmüyorum ve sinirlenmiyorum. Bir boşluk içinde gibiyim fazla da umrumda değil açıkçası.

Hatta bugün maçı da izlemedim başka şeylere öncelik verdiğim için, IBB maçına da gözümün ucuyla bakmıştım hafta sonu. Bu duruma düşmeme sebep olan herkese selamlarımı yolluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt