GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 307

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
307/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Ben gençlere çok güveniyorum, hayatım boyunca da güvendim. Hele şimdikilere güvenmemek elde değil. Özellikle Z kuşağı, yakında Florya'da da yerini alacak. Var ama kafamda daha başka bir plan var."-- Yaz transfer dönemi

Çalışarak gelişemiyoruz, değişerek gelişeceğiz.-- Bu akşam
Degiserek donusecegiz,sabir memo

Fatih Terim: "Ben gençlere çok güveniyorum, hayatım boyunca da güvendim. Hele şimdikilere güvenmemek elde değil. Özellikle Z kuşağı, yakında Florya'da da yerini alacak. Var ama kafamda daha başka bir plan var."-- Yaz transfer dönemi

Çalışarak gelişemiyoruz, değişerek gelişeceğiz.-- Bu akşam

10 yılda altyapıdan 2 3 oyuncuya doğru düzgün şans vermiş adam gençlere değer veriyorum diyor. O 2 3 oyuncuyu da sakatlık ceza falan olmasa oynatmayacaktı.

Fatih Hoca ile çalışmanın eksisi burada adam sana genel olarak başarı vaat ediyor oluyor da olmadığı zamanlarda da ne kovabiliyorsun ne kendi bırakıp gidiyor başka hoca olsa şu performansla elli kere yollardın. Hocanın gurur yapmasının lüzumu yok bu dönem olmadı yabancılar hep mirasını yiyor diye tabir kullanır o hesap çoğu insanın gözünde bir şey eksilmez belki ama gerek yok şu durumu çekmeye.

70 yaşına geldi ömrünün sonlarında artık milli takım şansıda olmadığından bırakıpta gidemiyor. Kariyeri boyunca olduğu gibi yine kovulup tazminat almak için bekliyor.

Yazıklar olsun sana.Aslolan Galatasaray palavrası sıkma senin iiçin öyle birşey yok.senin gibi adam Kendinden taraftarın çok büyük bölümünü soğuttunya seni ayakda alkışlıyorum.Müthiş bir başarı.

Takımı senelerdir yaptırdığın transferlerle anadolu takımına çevirdin .hepsini geçtim şu ömer nedir yahu oğulcan nedir yahu yedek kalecilerin durumu nedir yahu.Hiçmi utanmadın bunları alırken.ve hala utanmadan tutuyorsun bunları takımda.Tamam eyvallah en büyük sensin en çok bilen sensin ama bu kadarıda ayıp arkadaş.. insan o kadar rezalet transferden sonra ben karışmıyorum der ne bileyim scout departmanını değiştirir arkadaş bir aksiyon alır.Allah rızası için bırak git.

Taraftarın birçoğuda şu rezalet transferlerini görmeyip oynattığın oyunun en büyük problem olduğunu düşğnüyor ya onlarında senden farkı yok.Galatasaray alayınızın unrunda değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uefa tek dayanak noktası kaldı ordan da elenicez gibi duruyor.Çünkü bu yeteneksiz kalas futbolcu grubuyla bir yere kadar gideriz.Ordan sonra Faruğun damadını da alır yanına beraber yolcu olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt