GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 309

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
309/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü 8 şampiyonluk bilmem kaç maç bi uefa kupası kazandırdı 30 sene önce. Hepsi bu yüzden. Peygamber görenler var haşa. Kendisi olmasa Galatasaray olmazmış. Terimi terim yapan sanki mersin idmanyurdu
Galatasaray fatih terimden önce Şampiyon Kulüpler Kupasında Yarı Final oynadı.. Hagi'ye rakip olmasaydık belki kupayı bile alabilirdik o sezon..

Keza 1993 yılında Manchester United'i eleyerek Şampiyonlar ligi statüsünün değişmesini sağladı Galatasaray!

Keza Galatasaray, Şampiyon kulüpler kupasında 3-0 yenildiği maçın rövanşında o zamanın popüler takımı Neuchatel Xamax'ı 5-0 gibi sansasyonel bir skorla yenerek avrupa'yı kendine hayran bırakmıştı.. Hala konuşulur bu maç..

Bakın gördünüz mü bir çırpıda fatih terimsiz Galatasaray'ın onlarca avrupa başarısını saydım.. Bu takım zaten Winner takımdı.. Genlerinde vardı.. Fatih Terimle Winner olmadık biz.

Fatih Terim olmasa Galatasaray'da olmaz diyenlerin çoğu 2000 UEFA kupası taraftarıdır.. Çoğunluğunun Galatasaray tarihinden haberi bile yoktur.

Fatih Terimi biraz tanıyorsak , Avrupa maçlarını başka hocanın oynamasına müsaade etmeyeceğini biliyoruzdur.

Ne yönetim gönderir , ne hoca bırakır bu sezon böyle geçecek.

Sezon sonunda da herşey sıfırlanacağı için puan farkı 0 sonuçta , ben istifa yada gönderilmenin gelecek sene ekim ayından önce olacağını düşünmüyorum.

Uzun zaman sonra biraz Twitter'a bakayim dedim.

Hoca gidince yerine gelecek adam sanki takimi sampiyon mu yapacak diyen birini gördügümden beri bos bos duvara bakiyorum. Müstehak bize bunlar yav gercekten.
En azından bu rezalete çağ dışı kararlara ve saçma sapan futbola son verecek.
En azından korner atıldığında bari bir organizasyonumuz olacak.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu adam daha kovulmadimi?!

cöp bir kadro icin okadar para harca, lig yarilanmadan havlu at, her hafta hakemlere sucu at, hakem hata yapmayinca bu oyuncularla olmuyor.

kim yapti bu transferleri?

eline baska hoca veya yönetim iyi takim birakmazsa, böyle patliyorsun.

iyi kadroyla herkes kazanir.

Çünkü 8 şampiyonluk bilmem kaç maç bi uefa kupası kazandırdı 30 sene önce. Hepsi bu yüzden. Peygamber görenler var haşa. Kendisi olmasa Galatasaray olmazmış. Terimi terim yapan sanki mersin idmanyurdu
hep yönetimden veya giden td'den iyi kadro alarak o sampiyonluklari yasadi.

erik gerets veya lucescunun kadrosuyla sampiyon olsaydida göreydim terimi.

daha hala sanki terim gelmeden Galatasaray yokmus diye yorumlari görünce deliriyorum.

Bu yol vazgeçenlerin değil
Sabredenlerin yolu

Devam hocam
images.jpeg

Ünsal tutukluyoruz yolun sonuna geldi

Galatasaray fatih terimden önce Şampiyon Kulüpler Kupasında Yarı Final oynadı.. Hagi'ye rakip olmasaydık belki kupayı bile alabilirdik o sezon..

Keza 1993 yılında Manchester United'i eleyerek Şampiyonlar ligi statüsünün değişmesini sağladı Galatasaray!

Keza Galatasaray, Şampiyon kulüpler kupasında 3-0 yenildiği maçın rövanşında o zamanın popüler takımı Neuchatel Xamax'ı 5-0 gibi sansasyonel bir skorla yenerek avrupa'yı kendine hayran bırakmıştı.. Hala konuşulur bu maç..

Bakın gördünüz mü bir çırpıda fatih terimsiz Galatasaray'ın onlarca avrupa başarısını saydım.. Bu takım zaten Winner takımdı.. Genlerinde vardı.. Fatih Terimle Winner olmadık biz.

Fatih Terim olmasa Galatasaray'da olmaz diyenlerin çoğu 2000 UEFA kupası taraftarıdır.. Çoğunluğunun Galatasaray tarihinden haberi bile yoktur.
Bunlara ben hakimim hocam ama anlamsız şekilde hala savunanları gördükçe herşey bize müstehak diyorum

Hocanın yardımcılarına öğrettiği tek şey bizi transfer vaadiyle uyutmak olmuş. Onlar da hoca gibi başlamışlar gelişemiyorsan değiştireceksin, Ocak'ta transferler gelecek vs. hikayelerine. Bu kulübün parası naylon para falan değil, 25 milyon € harcayıp harcadığımız para kadar puan farkı yedikten sonra hala transfer de transfer diyemezsin. Marcao ve Kerem hariç alıp da bir üst basamağa çıkardığımız oyuncumuz yok. Her şeyi transferle veya transfer vaadiyle çözmek işin kolayı olmuş. Ocak'ta alacağın iyi oyuncuyu da bu düzensizlik içinde çöpe çevirip sonra Haziran'ı bekle, formayı hak etmeyenler gidecek hak edenler gelecek diyeceksin. Sıkılmadık mı aynı şeylerden ? Hoca yıllardır takımın başında, bu kadroyu da kendisi kurdu. Ee şimdi kendi kurduğun kadroya sırtını mı çeviriyorsun ? Bu oyuncular kötüyse bunun da sorumlusu sensin. Ben hocayı çok severim ama özeleştiri yapmıyorsan düzelme şansın da yok demektir. Teşhisi doğru koyamıyorsan tedavinin doğru olması mümkün değil. Evlerden ırak olsun kanser hastasına grip ilacı öneriyorsan bunun sonunda başarıya ulaşma şansın yok. Hocayla yolları kendisine yakışır şekilde, tatlı bir şekilde ayırıp önümüze bakmalıyız. Mekanı cennet olsun Mustafa başkanın önemine vurgu yaptığı şeyin değerini aslında bugün daha iyi anlıyoruz. Hiyerarşi her yerde çok önemlidir. Hoca yaşayan efsanedir ama hiyerarşi bozulunca tüm düzen de bozulur. Bugün Burak Elmas'ın hocayla yolları ayırma kudreti var mı ? Açıklamalardan anladığımız kadarıyla hocanın da bırakma niyeti yok. Ne olacak peki bu durumun sonucu ?

Fatih, Okan, İsmail(tutan o) alan hoca transfer isteyen hoca. Omar, boey, yedlin alan kendisi yine transfer. Pva, Ömer, Emre alan kendisi. Assuncao, Taylan, Berkan, cica alan o. Morutan, kılınç, barış, Babel, kerem alan o ve o bölgeye yine transfer istiyor. Diagne, Halil, mo alan o yine transfer istiyor. Bunların bir de yollananları var onları alan da hoca yollayan da hoca. Oynadığımız futbolun oyuncularla alakası yok aldığımız her oyuncu neredeyse geriye gidiyor yeni alacaklarımız da öyle olacak. Genç kadro diye konuşuyor sonra çıkıp bunlarla olmayacak transfer diyip oyuncuları da taraftarların önüne atıyor. Bu rezillik bitsin artık

Ceyrek finalde Monacco'yu elemistik, ki ozamanlar bu büyük bir basariydi bir türk takimi icin, hatta alman televsiyonu bile bunu özel olarak vermisti haberlerde.

hagi'li steaua'dan 4 yedik onlarda finalde milandan 4 yemisti. ama ozamanlar steaua, kizilyildiz, sparta prog avrupada baya iyi takimlardi.

sonra frankfurtu eledigimiz maci hattirliyorum, frankfurt ozamanlar almanyada bayern münih yaninda en iyi ekiplerdendi. bir sonraki turda roma'ya kil payi 1:3, 3:2 elenmistik. hakem ugura uydurma bir kirmizi kart vermisti.

manchesteri eledigimiz sampiyonlar ligi sezonu war hoca hollmandi galiba.

terimsiz olmaz diye düsünen arkadaslar, fatih terim olmasa bile Galatasaray vardir ve olacaktir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt