GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 312

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
312/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

images-142.webp

Sorun topçularda değil beyler. İlhan Palut'a ver bu kadroyu bak neler yapıyor. Bir orta saha transferi ile el ayak titretir.

sorun hem topcularda hem td'de.

bu kadro lig'de acik ara lider olacak bir kadro degil ama ligin alt siralarinda oynayacak kadro da degil.

terim aklinda olanlari sahaya yansitamiyor, kadro onun istedigi pas oyununa uygun degil.

senin orta sahan top teknigi düsük, top istop edip pas atana kadar 2 saniye geciyorsa, pas oyunu oynayamazsin. ancak bizde oldugu gibi tüm paslar orta saha ile defansin arasinda gecer. kaptirdigin her top da tehlike bu bölgede.

iyi bir td istedigi degil, ellindeki malzemeye göre taktik kurar.

terim zorla kafasindaki oyun sistemini eldeki malzemeyle kurmak istiyor.

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.
Albert Einstayn

Galatasaray'ın kadrosunda şu an 31 oyuncu var. Altyapıdan gelenler ve Feghouli hariç tüm oyuncuları Fatih Terim transfer etti.

Bu adam hala utanmadan transfer diyorsa, yapılacak tek şey var: KOVMAK.
Goren de diyecek ronaldoyu almis. Nedir yani 31 tane vasati ve vasatın altında adami takima doldurdu. Coğuda bonservissiz.

Ali koc kac transfer yapmis birader saydin mi? Kac oyuncu almis ve oyuncularin kaliteleri ne seviyede + buna ragmen durumları ortada. Herif mesutla oynarken sen taylanla oynuyosun ve basari bekliyosun.

Devre arasi 5, yaz donemi 6 transfere daha ihtiyac var. Duzelecez insallah

bu kadro lig'de acik ara lider olacak bir kadro degil ama ligin alt siralarinda oynayacak kadro da degil.

terim aklinda olanlari sahaya yansitamiyor, kadro onun istedigi pas oyununa uygun degil.

senin orta sahan top teknigi düsük, top istop edip pas atana kadar 2 saniye geciyorsa, pas oyunu oynayamazsin. ancak bizde oldugu gibi tüm paslar orta saha ile defansin arasinda gecer. kaptirdigin her top da tehlike bu bölgede.

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.
Albert Einstayn
Afedersiniz de Terim'in kafasinda Terimin top çevirme dışında yediği bı nane yok. Marcao Nelson Muslera, arada ortasahadan biri paslasin sıkışınca topu ileri dikin, son dakikalara doğru babele doğru atın, dakika erkense diagne veya Mustafa indirsin topu. Taktik bitti. Sonra top gevele beklere ver bekler taç çizgisinde sıkışsin, tekrar marcao Nelson yada kaleciye dön. Bir takım, taçta dahil her duran topu en olumsuz nasıl kullanabilirse öyle kullanıyoruz. Hızlı paslasma olmadığı için karşımızda defans yapması çok kolay. Kız gibi pres yaptığımız için oyuncular deli dana gibi kossa bile kale önünden önce top kapamiyoruz. Kısacası taktik 0. Eldeki malzemeyle alakasız olarak Terim'in takımı karşısına alıp analizlerle, rakibin aciklariyla takımı maça hazırladığını hiç sanmıyorum.

Stoperleri ve kalecisi ligteki en uzun takıma karşı ortaya Mustafa'yı koyup beklere orta aç talimatı vermiş. Neden, çünkü geçen maç kafa golü attı ya Muhammed, madem kafa golü atıyor orta açalım demiş. Taktik dehası bu bu adamın. Oyuncular seviyor, neden sevmesin çalışmadan sözleşme, çalışmadan yüksek miktar miss. Ben olsam bende satmam. Heleki İsmail Cipe filan olsam ayaklarının altını yalarim

Albert Einstayn
Her cümlene katılıyorum. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki kendi kurdu bu kadroyu. Oyun sistemine uygun olmadığını (orta sahada tekniği yüksek hızlı ve isabetli pas yapabilen kimse yok) bilmesi gerekirdi yada 4 senedir denediği taktiği değiştirmesi gerekirdi. İnat ediyor ve yine transfer istiyor. Hakemler, kalecinin formsuzluğu ve gol atmadaki sıkıntılar da cabası oldu. Sonuç olarak ligde çuvalladı. Avrupadaki güzel oyun ve taktiğin oraya uygun olması şansı oldu. Ben yine efsanemize gitsin demiyorum ama taktiği değiştirsin diyorum. İnadı bırak hocam bunun adı yaşlı inadıdır.

Her cümlene katılıyorum. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki kendi kurdu bu kadroyu. Oyun sistemine uygun olmadığını (orta sahada tekniği yüksek hızlı ve isabetli pas yapabilen kimse yok) bilmesi gerekirdi yada 4 senedir denediği taktiği değiştirmesi gerekirdi. İnat ediyor ve yine transfer istiyor. Hakemler, kalecinin formsuzluğu ve gol atmadaki sıkıntılar da cabası oldu. Sonuç olarak ligde çuvalladı. Avrupadaki güzel oyun ve taktiğin oraya uygun olması şansı oldu. Ben yine efsanemize gitsin demiyorum ama taktiği değiştirsin diyorum. İnadı bırak hocam bunun adı yaşlı inadıdır.
avrupada rakipler daha acik oynadigi icin orda taktik iyi kötü uyuyor.

ligde topu kaptirdiktan sonra hemen tüm kadro kendi sahasina cekilen takimlara karsi, kendi sahanda direk atak yerine geri pas, yan pas ille ugrasirsan, rakip coktan yerlesmis oluyor.

ellinde kilit pas atacak elleman olmayinca, rakibin acik vermesini veya hata yapmasini bekliyorsun ancak.

cogu zamanda rakip'ten önce hattayi biz yapiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt