GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 314

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
314/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FHh9_jnXMAI-BJC

Ergün Penbe: "Fatih Terim, ilk dönem bize yardımcılık görevini teklif etti. Ancak biz kendimiz teknik direktörlük yolunda ilerlediğimiz için kabul etmedik. Yanında yıllardır çalışan hocalar var, görüyoruz. Fatih Terim hangi teknik direktörü yetiştirdi? Var mı? Yok

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
volkan bile t.direktör oldu. yıllardır yanında olan olan hasan şaş ve ümit davala iş bulamıyor.

Ergün'ün dediğinde bir sorun göremiyorum ben açıkçası. Adam kendi düşüncesini söylemiş normal bir şekilde.

Teknik direktör yetiştiremedi demek illa yerine birini koyması gerek anlamına gelmiyor. Yanındaki korkulukların hiç bir şey öğrenemediğini görüyoruz zaten, malum hocamız her sene bol bol ceza yiyerek bize bunu gözlemleme fırsatları sunuyor zaten kaç senedir. Hasan ile Ümit'i de Necati ile Selçuk'u da gördük bu süreçlerde.

Fazla şeyetmemek lazım.

ergün penbe'ye tepkiler gelmeye başladı

mehmet ayan yine herzamanki gibi sağlam saçmalamış. büyük hocalar herzaman ya başka hocalara ilham kaynağı olmuş, ya da bi şekilde bazı yeni hocaların gelişimine yön vermiştir. t.direktörler tabiki dur ben şunu yetiştireyim diye olaya bakmaz ama onunla birlikte olup fikirlerini, yöntemlerini öğrenme fırsatına sahip kişilere ilham verir ve gelişimine fayda sağlar. fatih hocanın yanında bulunup fikirlerini ve yöntemlerini yıllarca yakından bilen hiç bi yardımcıdan elle tutulur bi hoca çıkmaması vahim olan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt