Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce yazmıştım , TFF bıraksın bize zaten biz kovacağız diye. Ama hocanın gönderilmesi meselesinin altından her gün ayrı bir sinsilik , ayrı bir plan çıkıyor . Özellikle hocanın arkasında iş çeviren , göndermeye çalışan kişilerin Galatasaray'dan çok farklı takımları öven , farklı takımlarla ilgili yakınlık içeren mesajlarının , fotoğraflarının çıkması meselesi gerçekten canımı sıkmaya başladı.

Evet hocanın formu çok kötü. Tarihi bir rezil sezon yaşıyoruz. Daha ilk yarının ortasında lige havlu attık , daha ilk turdan ptt'nin sonuncusu olan takıma Türkiye Kupası'nda elendik. Bunların her biri istifa sebebi olmakla birlikte başka bir teknik direktör olsa şu zamana kadar 5 defa kovulma aşamasına gelmişti . ( Tudor mesela . )

Ama arkadaş şöyle bir durum var. Fatih Terim ile Taraftar arasındaki ilişki her zaman başarıdan öte duygusallıktan oluşan bir ilişkiydi. Havaalanlarında hocaya söylenen cümleler , yapılan kareografiler , marşlar , besteler. Bunu zaten gösteriyor. Taraftarın çoğu da hoca ile ilgili istifa etmesini düşünürken bile '' Hocam çok başarı yaşattın ama olmuyor be , sen başkan ol , sportif direktör ol , seni çok seviyoruz ama seninle olmayacak'' gibi duygusal düşüncelerini ifade ediyorlar.

Bugün Işıtan Gün ile ilgili gördüklerimden sonra gerçekten artık hoca ile ilgili sportif anlamda düşünmeyi bir kenara bırakma kararı aldım. Finallerin başladığı hafta olmasına rağmen bir şekilde imkan bulursam Giresunspor maçına gidip gırtlak yırtarcasına hocamı destekleyeceğim. İte çakala yem edilecek bir hocamız yok . Ne TFF'ye ne de içimizdeki İrandalılara Fatih Hocayı yem etmemeliyiz. Hiçbiri hoca kadar Galatasaray'ı düşünmüyordur. Düşünmeyecektir. Galatasaray tarihinde hoca kalıcı , onlar gidici.

Bazı arkadaşlar tepki gösterebilirler ama durum bu arkadaşlar. Önceki yazdığım mesajlarda hocaya ciddi anlamda tepkiliydim. Hala da tepkiliyim. Ama bu tepkimi belli bir süre içimde tutacağım.

her zaman söylemişimdir, bu akşam bir kez daha gördüm. teknik direktör olmasaydı siyasetçi olurdu. muhtemelen başbakanlık falan da yapardı.

Politikaci olsa hocam, isterse Adanayi kökten degistirirdi. Arkasi güclü ve büyük bir ordusu var. Secimlerde rakiblerini ezip gecer orda aday olursa. Proje yapmasi icin yeteri kadar zamani olur ve 7 kere üst üste hata yaparsa hemen istifa diye bagiran olmaz.

Fatih hoca takimin uefa daki performansina güveniyor grup asamasinda topladigimiz puanlardan dolayi ilerleme sansimiz var diye dusunuyordur

Sirf bu yuzden son kursun olarak sonuna kadar zorlamak isteyecektir ama avrupa dan elendigimiz zaman ayrilacagini dusunuyorum

Umarim sonuna kadar gideriz kupayi aliriz tabiki ama simdilik hayal,hayal kurmadan da olmuyor bu isler

images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt