Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ikinci yarısına başlar ama Mart-Nisan aylarına kadarki performansıyla yollarımızı ayırabiliriz, ki Fatih Terim o ışığı veriyor mu ? Bence vermiyor

Hocamız kendinden sonra gelen veya yanına gelecek kişi başarılı olur diye ödü patlıyor. Yanına yetkin birini almıyor ki olası bir başarılı dönemin öznesi gelen kişi olmasın.
Zaten kovulma durumu olmayacak gibi, ölene kadar orda kalır. Hoca yaşayacak diye biz ölüyoruz. Anlatır dururuz 95leri 2000leri ne yapalım. Kendi canavarımızı yarattık, Galatasaray onu yoktan var etmişken tam tersi olmuş gibi davranılıyor.
Biraz Galatasaray’ı düşünüyorsan bırak artık. Olmuyor işte sen de görüyorsun bunu neyin inadı bu, efsanesin efsane daha ötesi yok yahu.
Ne demistik!? Guarriola’nin yardimci ekibini istememis pasamiz. Korkuyor abi korkuyor bu takim bensiz iyi olabilir endişesi bu haince bir dusunce degil mi objektif olun ?

Hiç bir ışık vermiyor. Aksine kümeye götürürse kimse şaşırmaz. Ama nedense bazıları küme düşmeye bile razı. Yeterki Fatih hocaları başımızdan eksik olmasın. 20 sene öncesinin sarhoşluğundan hala çıkamamışlar.

Yardımcı hoca adayları:

Evren turhan

Domenec torrent

Rodolfo borrel

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

1641473243144.webp

Hiç bir ışık vermiyor. Aksine kümeye götürürse kimse şaşırmaz. Ama nedense bazıları küme düşmeye bile razı. Yeterki Fatih hocaları başımızdan eksik olmasın. 20 sene öncesinin sarhoşluğundan hala çıkamamışlar.
Aynen futbol bilgisi az muhtemelen küme düşürür. Takım zaten vasat dolu

Transfer yapılmayacak sanırım, bonservisi elinde kiralık vs 1-2 adam alınabilir belki. 8-10 maçlık seri falan yapamazsa hocamla son 2-3 maçımızı izleyeceğiz gibi. Yönetimin tavrından anladığım bu.

Sorun kadroda değil Teknik ekipte. Oynatamıyorsunuz hocam bu takımı. İnadınızı kırıp kabul edin ve bırakın.

Normal hayatta da böyledir; bir iş inada bindi mi daima zarar görürsün, ısrar ettikçe zarar daha da katlanır. Neresinden dönsek kar artık.

Hala sitede anti terimcilerin sebeb gösterilmeden banlamaması ilginç bir durum. En son iki ay önce hoca ve başkana hakaret etmediğim halde banlanmıştım.. Sebep sivri zekalının birinin bunlar hocayı eleştirmek için bahane arıyor diye ortaya attığı gazdı.. :asd:

O kadar cahil ve hayalperestmişiz ki yine haklı çıkıp sene başında yine milyon eurolar harcayan kulup ilk yarının ortasında lige havlu attı.. Galatasaray'ın menfaatini düşünmeyen senelerce şampiyonluğun peşkeş çekilmesine göz yumup bize laf atan sözde cimbomlular ise kulübü Terim'in çiftliği yaptı.. Adam öyle bir hale geldi ki bütün rezil yenilgilerinde dahi çıkıp açıklama bile yapma gereği duymadı bu zihniyet yüzünden.. Başkan hocaya çıkıp tek kelime etmekten aciz.. Adamın elemanı olmuş durumda..

Bu siteninde ismi sözde gscimbom.. özde terimsevdalıları..

Başkanından hocasına.. Bu güzel kulübün liseliler dahil bütün bu zihniyetten temizlenmesi dileğiyle.. Bunların istediği vizyon dediği şey evlatçılık , liyakatsizlik , kendi menfaati için kulübü sömürmek..

Hocaya yardımcıları konusunda aleni dayatma yapılması fikrine katılmıyorum. Bence de çok yetersizler ama başka TD de olsa bunu kabullenmek istemez...

Takımın performansından memnun değilsen ve bundan teknik ekibi sorumlu tutuyorsan, istifasını istersin yahut tek taraflı fesih yoluna gidersin. Bir başka yol, eğer Hoca ile hukukun güçlü ise yardımcıları konusundaki düşüncelerini yüz yüze paylaşırsın, karar yine kendisine kalır; fazlası olmamalı. Bunlar medyada açıkça konuşuluyorsa geçmiş olsun; yara dikiş tutmayacak hale gelmiş demektir...

Bu Guardiola'nın yardımcısıyla görüşme ve anlaşma mevzusu Fatih Terim'den habersiz yapıldıysa klasikleşen Terim yönetim kavgası çoktan başlamış demektir. Fatih Terim istemediği halde yönetim gidip yardımcı antrenör arıyorsa ve bunu medyaya servis ediyorsa benim aklıma gelen tek şey Terim'i istifa ettirmeye çalışıyorlar. Işıtan Gün açıkça diyor ki başkanla beraber görüştük yardımcı hocayla. Benim anlamadığım ortada bu kadar kötü futbol varken, son 3 senede ciddi bir başarısızlık söz konusu iken ve üstüne yeni gelen yönetimden bile sana karşı cephe alanlar varken neden hala ısrarla devam edersin ki? Hayır savaşın kiminle? Bırak git işte arkadaş kendini niye bu kadar aciz duruma düşürüyorsun. Hayır birde gençleşme bahanesinin altına sığınmazmı, ligde 4 büyükler arasında 20 yaş altı oyunculara süre vermeyen tek hoca kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt