Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayretler icinde dinledim, resmen taraftari topa tutmus, yok futbolculari sevin oksayin, kafa buluyor bizle haberimiz yok.

FImmsldWUAUKrcf

emrah biliyorsun ilk günden beri yazıyorum bu çarpık ilişki ağını

yatacak yerleri yok bu adamların

bunların hepsinden terimin de haberi vardı yemin edebilirim ama ispat edemem

bunlarda en ufak ahlak kırıntısı yok

basın toplantısından tünelden bahsetmiş

sahaya gel hodjam :(

Bu takımın Mart'a kadar dayanacak gücü yok. AL ayağında yatıp kaçtı dedirtmeme şovuna son ver. Bir an önce!
takımdaki her oyuncu yardım edin diye bağırıyor resmen. bu takıma ve teknik ekibe zerre inançları kalmamış, sadece debeleniyorlar.

takımdaki her oyuncu yardım edin diye bağırıyor resmen. bu takıma ve teknik ekibe zerre inançları kalmamış, sadece debeleniyorlar.

Ne futbolcular da ne de biz taraftar da gram istek bırakmadı. Yönetim ile de zaten besbelli bir kopukluk var. ( Yönetim de gitsin istiyorum o da ayrı ama onları yollamak kolay) Bu üç grup istemiyor, orası net. Mesaji aldığı için zaten ftcilere sesleniyor. Önce twit açıklaması, sonra bugünkü. Suyunun kaynadığının farkında. Arda ile çiftliğe çevirmişler koca kulübü. Nereden bakarsan bak rezalet.

emrah biliyorsun ilk günden beri yazıyorum bu çarpık ilişki ağını

yatacak yerleri yok bu adamların

bunların hepsinden terimin de haberi vardı yemin edebilirim ama ispat edemem

bunlarda en ufak ahlak kırıntısı yok
Yalnız Kadir Çetinçalı ciddi ciddi eleştiriyor Fatih Terim'i en büyük sorumlu Terim'dir diyor. Yanındaki ihtiyarda konuyu değiştiriyor.

Fatih Terim: "Kariyerimizi düşününce, bu projeye gerek yoktu. Bunu cesur insanlar yapabilir. Kolay bir iş değil. Bunla başa çıkmak zor. Biz bu yola böyle çıktık. Galatasaray için gereken, bu projedir. Galatasaray'ın ekonomik ve teknik kurtuluşu bu yoldadır."

Fatih Terim: "Galatasaray'a bir futbol mirası, ekonomik olarak sürekli kendisini yenileyen bir takım bırakmak istiyorum. Daha önce hayatım boyunca hiç talep etmediğim bir şeye ihtiyacımız var: Sabır."

Tüm eleştirilere katılmakla beraber, kendi adıma yine de ah edemiyorum sana sevdiğimden.

Bu yaştan sonra ne gerek vardı ki maceraya! Olmasaydı sonumuz böyle...

Takim son gelişinden beri iyi oynamiyor. Muhteşem taraftar destegi ama özellikle de rakiplerin kalitesizligi ile ilk iki yıl 5-10 maçlık süreçlerde çekirge iki kez zıpladı. Şampiyonluklar Galatasaray'in iyi olduğu icin degil, rakiplerin berbat olduğu icin geldi.

Uzun uzadıya yazdigim eleştiriler, neden iyi oynanmadiginin ve ayni hataların farklı oyuncularla devam ettiginin altını çizdiğim yorumlarım var. Tekrar etmeyeceğim. Dogru pas oyunu oynamadigimizi ve nedenlerini de tek tek yazmistim. Bunun detaylarını da yazmayacağım.

Tek söyleyeceğim şey su: 96-00 icin teşekkürler.

Ancak, son bes yıldaki berbat performansı, takıma verdigi inanılmaz zarar icin de maalesef kotu sekilde akıllarda kalacak. Son bes senede BJK, FB ve TS bu kadar berbat yönetilirken, Galatasaray'in ipi eline alıp dominant bir sekilde 5'te 5 yapması gerekiyordu.

Bir an once bu kulüpten gitmesi ve gencleri geliştirecek, takıma modern futbol oynatacak bir hocanın takimin basına gecmesi dileğimle. Adayım bir suredir tekrarladigim gibi Farke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt