Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip takım taraftarları bir maçın üzerinden geçen dört saate rağmen çırpınıp kafa mı patlatır zaten. Kötü sonuçlar rekabetçilerinizi ancak mutlu eder, ne yazık ki... Ha derseniz arada kulübü karıştırmak isteyenler var, zaten hiçbir şey normal değildi ki ( özellikle lig için diyorum) Yaklaşık iki aydır kulüp karışmış durumda!

Bugün statta da tepki oldu. Onlar da kuş mu ? Dokuz haftadır kötü sonuca gık dememiş kesim bile patladı artık. Taş olsa çatlar insan zaten. Her geçen gün daha kötüye gidiyoruz, seslerin yükselmesi doğal.

Kısmak isteyenleri anlamak mümkün değil asıl. Tek sebebi sevgi, geçmiş başarı ve kredi mi acaba diye düşündürtüyor. Ki bugünkü tepki her ne kadar doğru olsa da eksik olmuş. Bir tek Terim'e yine bir tolerans tanınmış. İstifa denmemiş. Takım niye top oynamıyor denmiş. Futbolculara ise hakaret. Oysa kuran Terim. Bu da bana hiç adil gelmiyor. Orada bile kredi, kıyak geçilmiş zaten...

10-11 sezonunu hatırlayın,

nankörlük yapmayın

Şu an 20 maç 27 puan 1,35 ortalama.

10-11 20 maç 29 puan 1,45 ortalama. O sezon bile bu kadar düşmemişiz.

1_Kim-Kardashian.webp

Keyfinize bakın, alt tarafı bi maç.

Şu an 20 maç 27 puan 1,35 ortalama.

10-11 20 maç 29 puan 1,45 ortalama. O sezon bile bu kadar düşmemişiz.

hocamızı ne zaman uğurlayacaz üstad

Hala Arda'yı övüyor güler misin ağlar mısın?.El öpene kadar primci haindi;eli bir öptü en büyük cimbomlu,Galatasaray'ın kendisi oldu beyzade hoca için. Tabi hocam aslolan sen ve kibrin değil Galatasaray,tabi burada tutan karakter falan filan. Ha bir de yapılanma,yersen.
Komiktir,yiyorlar.

hocamızı ne zaman uğurlayacaz üstad

Bilemem üstat, ben çoktan saldım. 10-11 de bile takım alta yaklaştığında oradan çıkalım diye gergin şekilde maç takip ederdim. Şu an o enerji bile kalmadı. Nasıl olsa küme bile düşsek senden razıyız diyen çok.

Artik sportif direktor falan bile geri gelmesin. Geldigi an 100 de 100 yeni hocanin futboluna karisir ve kafasina göre, hocanin sistemine uymayan ama kendi begendi oyunculari getirir. Sonra isler iyi gitmesigi an, adami kovup kendini kurtarici olarak geri hoca yapar.

Ben bunu izlememistim. Bu durudma zaten Aysal'a hak veriyordum ama haklilik payi cok daha fazla olustu. Bunun devami var mi ? Sonrasindaki sureci anlattigi ?
Ben bu programı izlemiştim. Ünal Aysal Fatih Terim'i sözleşme yenilemek için bizzat ben 2 defa telefonla aradım ama telefonlarıma cevap vermedi o süreçte Yıldırım Demirören ile görüşüp çoktan anlaşmış demişti. Yani Terim antrenmanda kovulmadan önce Demirören ile anlaşmış o anlaşmadan sonra kovulmuş Ünal Aysal bu şekilde anlatmıştı. Tabi ben o dönem Terim'in gönderilmesini doğru bulamadığım için inanmamıştım ama şu an inanıyorum bunlar yaşanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt