Ben bugun olanlarla o gun olanlari kiyaslamazdim. bu programi izlemedim. O gunlerden aklimda kalanlarla ortusuyor ama devami onemli. Bir de oncesi, Aysal'in Florya'ya (bak hocaya degil sadece) yaklasim ve davranis hatalari var. Sorun surada, Terim tipinde isimler ariza cikarmaya musaittir. Bunu bilerek goreve getirirsiniz. Ben Aysal'in, Terim'in evine gidip "gel takimin basina gec" diye gorustugunu canli canli izledim. Sonra guclenip palazlanip digerlerinin basarilarinin ustunden yonetim yontemi degistirmesi bence hatasi ama bu, hocanin Milli Takim'a gidisini aciklamaz. Bu konuda ben Baskan'a hak veriyordum ama cok detay bilmedigim icin net bir karar sahibi degildim. Ustteki videonun anlattigi hikaye kismina kadar Aysal sonuna kadar hakli. Ama surasi eksik, hoca "4 mac gececegim" dedikten sonra, Aysal'in verdigi tepki yok yine mesela. Belki sovdu etti ? "hee dedim" diye anlatmis. Diyelim ki cok kibarca gorustuler, sonrasi da yok.. Bodrum'a gittin sonra ne oldu ? Aradim acmadi diyor.. Acmadigi anda kufur mu attin birsey mi gonderdin o da yok.. Terim konusmaz, uzatmaz. Ne olursa olsun bu klubu cok iyi bilir.. huyunu suyunu.. Aysal maalesef degil. O iyi bir is adami. Yani eksik parcalar var ama dedigim gibi, hocanin yaptigi "salt bu haliyle" kovulmayi cok net hakeden bir durum.