Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik sportif direktor falan bile geri gelmesin. Geldigi an 100 de 100 yeni hocanin futboluna karisir ve kafasina göre, hocanin sistemine uymayan ama kendi begendi oyunculari getirir. Sonra isler iyi gitmesigi an, adami kovup kendini kurtarici olarak geri hoca yapar.
Sportif direktör ihtimali doğmadı ki hiç.
Hoca da sd olmaz , sd ile de çalışmaz.

Ben bu programı izlemiştim. Ünal Aysal Fatih Terim'i sözleşme yenilemek için bizzat ben 2 defa telefonla aradım ama telefonlarıma cevap vermedi o süreçte Yıldırım Demirören ile görüşüp çoktan anlaşmış demişti. Yani Terim antrenmanda kovulmadan önce Demirören ile anlaşmış o anlaşmadan sonra kovulmuş Ünal Aysal bu şekilde anlatmıştı. Tabi ben o dönem Terim'in gönderilmesini doğru bulamadığım için inanmamıştım ama şu an inanıyorum bunlar yaşanmıştır.

Ben bugun olanlarla o gun olanlari kiyaslamazdim. bu programi izlemedim. O gunlerden aklimda kalanlarla ortusuyor ama devami onemli. Bir de oncesi, Aysal'in Florya'ya (bak hocaya degil sadece) yaklasim ve davranis hatalari var. Sorun surada, Terim tipinde isimler ariza cikarmaya musaittir. Bunu bilerek goreve getirirsiniz. Ben Aysal'in, Terim'in evine gidip "gel takimin basina gec" diye gorustugunu canli canli izledim. Sonra guclenip palazlanip digerlerinin basarilarinin ustunden yonetim yontemi degistirmesi bence hatasi ama bu, hocanin Milli Takim'a gidisini aciklamaz. Bu konuda ben Baskan'a hak veriyordum ama cok detay bilmedigim icin net bir karar sahibi degildim. Ustteki videonun anlattigi hikaye kismina kadar Aysal sonuna kadar hakli. Ama surasi eksik, hoca "4 mac gececegim" dedikten sonra, Aysal'in verdigi tepki yok yine mesela. Belki sovdu etti ? "hee dedim" diye anlatmis. Diyelim ki cok kibarca gorustuler, sonrasi da yok.. Bodrum'a gittin sonra ne oldu ? Aradim acmadi diyor.. Acmadigi anda kufur mu attin birsey mi gonderdin o da yok.. Terim konusmaz, uzatmaz. Ne olursa olsun bu klubu cok iyi bilir.. huyunu suyunu.. Aysal maalesef degil. O iyi bir is adami. Yani eksik parcalar var ama dedigim gibi, hocanin yaptigi "salt bu haliyle" kovulmayi cok net hakeden bir durum.

Ben bugun olanlarla o gun olanlari kiyaslamazdim. bu programi izlemedim. O gunlerden aklimda kalanlarla ortusuyor ama devami onemli. Bir de oncesi, Aysal'in Florya'ya (bak hocaya degil sadece) yaklasim ve davranis hatalari var. Sorun surada, Terim tipinde isimler ariza cikarmaya musaittir. Bunu bilerek goreve getirirsiniz. Ben Aysal'in, Terim'in evine gidip "gel takimin basina gec" diye gorustugunu canli canli izledim. Sonra guclenip palazlanip digerlerinin basarilarinin ustunden yonetim yontemi degistirmesi bence hatasi ama bu, hocanin Milli Takim'a gidisini aciklamaz. Bu konuda ben Baskan'a hak veriyordum ama cok detay bilmedigim icin net bir karar sahibi degildim. Ustteki videonun anlattigi hikaye kismina kadar Aysal sonuna kadar hakli. Ama surasi eksik, hoca "4 mac gececegim" dedikten sonra, Aysal'in verdigi tepki yok yine mesela. Belki sovdu etti ? "hee dedim" diye anlatmis. Diyelim ki cok kibarca gorustuler, sonrasi da yok.. Bodrum'a gittin sonra ne oldu ? Aradim acmadi diyor.. Acmadigi anda kufur mu attin birsey mi gonderdin o da yok.. Terim konusmaz, uzatmaz. Ne olursa olsun bu klubu cok iyi bilir.. huyunu suyunu.. Aysal maalesef degil. O iyi bir is adami. Yani eksik parcalar var ama dedigim gibi, hocanin yaptigi "salt bu haliyle" kovulmayi cok net hakeden bir durum.
Eskiden Fatih Terim'in bu kadar kötü bir insan olduğuna inanmak istemiyordum o yüzden o dönem Ünal Aysal'a karşı içimde nefret vardı. Ama özellikle son döneminde şunu net anladım ki Fatih Terim hocalığı hataları bir kenara bırakıyorum karakter ve ahlak sorunu olan bir insan. Bu yüzden Ünal Aysal zamanında bunu kovmakla çok doğru bir iş yapmış. Ya herşeyi geçtim seni kulübün başkanı arıyor ve telefonları açmıyorsun sen kimsin yahu. Ünal Aysal başkanında zamanında söylediği gibi sen bu kulübün maaşlı bir elemanısın hemde dolgun maaşlı. Umarım mevcut başkanda bunun bir eleman olduğunu hatırlar ve gerekeni yapar.

Sabretsek de gelişme olacak gibi durmuyor. İşin sıkıntısı orada, oyuncular ileriye gitmek yerine sürekli geriye gidiyor. Bu devre arası teklif olan tüm oyuncular satılsın yoksa sezon sonunu beklersek kimse almayacak.

Eskiden Fatih Terim'in bu kadar kötü bir insan olduğuna inanmak istemiyordum o yüzden o dönem Ünal Aysal'a karşı içimde nefret vardı. Ama özellikle son döneminde şunu net anladım ki Fatih Terim hocalığı hataları bir kenara bırakıyorum karakter ve ahlak sorunu olan bir insan. Bu yüzden Ünal Aysal zamanında bunu kovmakla çok doğru bir iş yapmış. Ya herşeyi geçtim seni kulübün başkanı arıyor ve telefonları açmıyorsun sen kimsin yahu. Ünal Aysal başkanında zamanında söylediği gibi sen bu kulübün maaşlı bir elemanısın hemde dolgun maaşlı. Umarım mevcut başkanda bunun bir eleman olduğunu hatırlar ve gerekeni yapar.
O zamanda demiştim Ünal aysal haklıydı telefonlarına çıkmamış. Lan seni başkan arıyor sen tupcuyle iş bitiriyorsun. Yalandan ağlama numarası yapıyor birde. En büyük hainlikti o.

Terim adaletin olduğu yerde vardır demişti Tupcuyle. Sonra gitti imza attı. Bunca transferi kime harcadılar belki 1 dir belki 2.

@Barış Savaş

O zamanda demiştim Ünal Yasal haklıydı telefonlarına çıkmamış. Lan seni başkan atıyor sen tupcuyle iş bitiriyordu. Yalandan ağlama numarası yapıyor birde. En büyük hainlikti o.

Terim adaletin olduğu yerde vardır demişti Tupcuyle. Sonra gitti imza attı. Bunca transferi kime harcadılar belki 1 dir belki 2.
Sonra ne oldu o Demirören elemanı odasına ayağına çağırıp kovuldun dedi. Kariyeri boyunca hep kovulan bu şahısta utanmadan; şu süreçte mi? milli takım için bu kadar kritik maçlar varken mi beni kovuyorsunuz dedi. Yani herkes hakettiğini yaşıyor, şimdi yaşananlarda Mustafa Cengiz'e yaptıklarının sonucu. Tabi bu süreçte gönül verdiğimiz takıma olan oluyor ama utanması olmadığı için istifa etmiyor. Yine kovulup tazminat almayı bekliyor.

@Barış Savaş

Yakın zamanlarda actin bunlar degil

En kötü gün bugünse
Bugün de seninle hocam

Onlar bir avuç biz milyonlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt