Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.162
- 15.832
- 2.613
Finito Giocare Resultante Importante.. Babel-Ömer sevdasıyla Finito hocam..
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para verip maca gidende yok zaten. Taraftar bikti bu dandik futboldan. Hayranlarinin sesi sosyal medyada cok cikiyor ama adamin macini izlemeye gitmiyorlar.Yazık, yemin ediyorum takımımın parasına, taraftarın emeğine yazık. Üç beş egoist ego sisirecek diye koskaca Galatasaray'ın düştüğü duruma bak.
Para verip maca gidende yok zaten. Taraftar bikti bu dandik futboldan. Hayranlarinin sesi sosyal medyada cok cikiyor ama adamin macini izlemeye gitmiyorlar.
Aga şu an ligde 5 tane iyi takım var mı ki? 4 büyükler dışında hepsi rezalet. En kötü 4. oluruz gibime geliyor.açıkçası bugün ben de aynı değişiklikleri yapardım yedlin haricinde
o yüzden onlara bir şey demiyorum
ama takımın gidişatı hiç iyi değil. hiç bir maçta üstün oynayamıyoruz. şu an ilk 5'e zor girecek bir takım görüntüsü var.
tamam 4 olsun üstat. ama vaziyet kötü yani.Aga şu an ligde 5 tane iyi takım var mı ki? 4 büyükler dışında hepsi rezalet. En kötü 4. oluruz gibime geliyor.