Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finito Giocare Resultante Importante.. Babel-Ömer sevdasıyla Finito hocam..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Fatih Terim'in oyuncu değişikliği yapması yasaklanmalı. Yorgun takımı dinlendirip, rotasyon yapmadı. İkinci yarı yaptığı saçma sapan değişikliklerle takımın üçüncü bölgedeki pas kalitesini ve yaratıcılığını düşürdü. PVA sağ bek oynayınca, Ömer Bayram'ı sola çekince her şey düzelecek sanki.

Yazık, yemin ediyorum takımımın parasına, taraftarın emeğine yazık. Üç beş egoist ego sisirecek diye koskaca Galatasaray'ın düştüğü duruma bak.
Para verip maca gidende yok zaten. Taraftar bikti bu dandik futboldan. Hayranlarinin sesi sosyal medyada cok cikiyor ama adamin macini izlemeye gitmiyorlar.

bazıları sergeni övmeyin diye kızıyor ama bizim hocamız okadar kötü performans gösteriyorki sergen doğal olarak klopp gibi görünüyor millete. bi yanda ölü eşeklerden bile verim almayı bilen sergen var bi tarafta 3 sezondur istikrarlı bi futbol bile oturtamayan terim var. sergeni parlatan terimin rezalet hali

Para verip maca gidende yok zaten. Taraftar bikti bu dandik futboldan. Hayranlarinin sesi sosyal medyada cok cikiyor ama adamin macini izlemeye gitmiyorlar.

Ben gerçek taraftardan bahsediyorum zaten sinirden evde krizdeyim, onlar taraftar falan değil, yazamıyorum banliyor forum yönetimi. Kraldan çok kralcı olanlar iki gün sonra nasıl savunuruz derdiyle köşelerine çekildi şu anda ...

Dimissioni sinyor terim!

İtalyanca istifa et dedim belki böyle anlar.

terime 5 oyuncu değişiklik hakkı verilmeseydi gsmiz;
E_G0qcjWYAgl6ki.webp

Adam hala ıslıklanan oyuncuları koruyor yakında seni ıslıklayıp yuhalayacaklar o zaman far görmüş tavşana dönme.

Şu güzelim kadroyu çöpe çevirecek. Zaten biatçıları da hocaya toz kondurmamak için başlamış Morutan şöyle Cicaldau böyle demeye.

açıkçası bugün ben de aynı değişiklikleri yapardım yedlin haricinde

o yüzden onlara bir şey demiyorum

ama takımın gidişatı hiç iyi değil. hiç bir maçta üstün oynayamıyoruz. şu an ilk 5'e zor girecek bir takım görüntüsü var.

Takım kötü oynuyor devre arası 3 değişiklik yapamda maçı çevirem.

açıkçası bugün ben de aynı değişiklikleri yapardım yedlin haricinde

o yüzden onlara bir şey demiyorum

ama takımın gidişatı hiç iyi değil. hiç bir maçta üstün oynayamıyoruz. şu an ilk 5'e zor girecek bir takım görüntüsü var.
Aga şu an ligde 5 tane iyi takım var mı ki? 4 büyükler dışında hepsi rezalet. En kötü 4. oluruz gibime geliyor.

2 - 3 - 5 yılda kaç alıyorsun bilmem ama geçen senenin Şampiyonu Sergen'den fazla aldığın biliniyor.

Ya aldığın paranın hakkını ver, ya da bırak.

Anadolu takimlari bu sene cok kötü gercekten. Böyle takimlara karsi kaybettigimiz puanlar sonra bizi sampiyonluktan ediyor sezon sonunda. Gecen sene tek golle sampiyonluk verdik evet ama bence ana unsur su 8 maclik periyotta yasadigimiz puan kayiplariydi. Surada Rize macinda 90+3'de son golü yemeseydik o bir puan ile sampiyonduk.

2020.webp

Daha simdiden 5.haftada Anadolu takimlarina karsi 4 puan kaybettik. Bunlarin birisi 2-0'dan verdigimiz Kasimpasa maci.

Giderse bizim icin iyi olur.ayni bireysel hatalar,1.5 senedir yanlis oyuncu degisiklikleri falan derken yapilanma bosa gidecek.artik bırak lutfen

Bjklilerin dikine düşecek kadar batırdı ,herifler gule oynaya sampiyon olacak bunun yuzunden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt